Joan Belmer

“Ik ga voor het contact met mensen en schroom daarbij niet het onorthodoxe. Vaak hoor ik achteraf, dat mijn humor en het vinden van de juiste toon zoveel goed hebben gedaan. Ik geloof, dat een afscheid niet alleen een afscheid is. Het is ook een begin. Het is het begin van rouw en van een leven zonder de dierbare, die er niet meer is. Een afscheid, dat past kan hierbij troost bieden. Het is mooi hierbij ondersteuning te mogen geven.”

Joan Belmer

Ik kan alleen maar positief terugkijken en mijn familie met ons. Dank voor het meedenken en het heel memorabel maken met een mooi afscheid.

Onze uitvaartverzorgers, uw geruststelling

Vakmensen die u met hart en ziel bijstaan - dat zijn onze uitvaartverzorgers bij u in de regio. U vindt bij hen een luisterend oor én behulpzame hand. Plan een vrijblijvend gesprek met de uitvaartverzorger bij u in de buurt en ervaar zelf hoe prettig het contact is.

In dat gesprek kijkt u samen alvast naar uw uitvaart of die van uw naaste. Alles wat daarbij belangrijk is, komt aan bod; van de gevolgen van een overlijden tot hoe u de laatste eer krijgt of geeft.

Ja, ik wil kennismaken

Confidental Infomation