Wat kost een crematie?

We vinden het belangrijk dat u met een goed gevoel op de uitvaart kunt terugkijken. Daarom geven we altijd vanaf het begin duidelijkheid over de crematiekosten. Wat de uitvaart in totaal kost, hangt af van uw wensen. Bekijk hier een aantal mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

  • Voor een reguliere uitvaart betaalt u bij ons tot € 1.500,- minder* dan bij Monuta, Yarden of Dela.
  • Wij verhogen altijd uw poliswaarde met 5%
  • Onze klanten waarderen ons met een 9,2

* Gebasseerd op informatie op websites van Dela, Yarden en Monuta

Lees nu meer ›

Pakket

Sobere crematie

Een sobere crematie bij Meride is een ingetogen afscheid, zonder aanwezigheid van familie of andere nabestaanden.

Prijsvoorbeelden

Basis crematie

Wilt u op eenvoudige wijze met een klein gezelschap afscheid nemen? Dan kunt u kiezen voor een basis crematie bij Meride.

Reguliere crematie

Als u kiest voor een reguliere uitvaart bij Meride, kunt u op de dag van de crematie met een middelgroot gezelschap afscheid nemen.

Uitgebreide crematie

Wilt u op de dag van de crematie met een groot gezelschap afscheid nemen? Dan is een uitgebreide uitvaart van Meride voor u de juiste keuze.

Exclusieve crematie

Wilt u op een bijzonder uitgebreide manier afscheid nemen? Bij Meride bieden we een exclusieve uitvaart met een breed palet aan mogelijkheden om de crematie volledig op maat te verzorgen.

Wilt u het op maat? Daar zijn we voor.

Vraag nu uw offerte aan ›

Meride, persoonlijke uitvaartverzorging

Een overlijden ervaart iedereen anders. Het is iets waar de meeste mensen niet vaak mee te maken krijgen in hun leven. Maar of u nu wel of niet voorbereid bent, het is een emotionele ervaring. Het laatste waar u op dat moment waarschijnlijk aan wil denken, is het organiseren van de uitvaart.

U wilt de wensen van uw dierbare eren en u wilt ook alle aanwezigen een mooi afscheid bieden. Maar u weet eigenlijk niet hoe u een uitvaart moet regelen…

Geen zorgen, Meride vangt u op. Wij nemen alle tijd voor u. Bij ons krijgt u namelijk één persoonlijke uitvaartverzorger die de uitvaart verzorgt die bij u past. Dan kunt u in rust afscheid nemen en nieuwe herinneringen maken.

Meer over Meride lezen

Sobere crematie