Inge van Vuuren

“Mijn doel is om ‘In sync’ te zijn met de nabestaanden en om goed mijn aandacht te verdelen daar waar het nodig is, dus bijvoorbeeld de stille zus meenemen in het gesprek. Ik laat ook iets van mezelf zien wat als doel heeft mens te zijn waardoor ik de ander op zijn of haar haar gemak laat voelen en niet iemand, die haast heeft om naar een volgende afspraak te gaan.”

Inge van Vuuren

Inge van Vuuren is erg betrokken en vakkundig. We waren erg blij met haar in deze moeilijke tijd. Niks is haar teveel. Wat een ontzettende steun is ze voor ons geweest. Echt top.

Onze uitvaartverzorgers, uw geruststelling

Vakmensen die u met hart en ziel bijstaan - dat zijn onze uitvaartverzorgers bij u in de regio. U vindt bij hen een luisterend oor én behulpzame hand. Plan een vrijblijvend gesprek met de uitvaartverzorger bij u in de buurt en ervaar zelf hoe prettig het contact is.

In dat gesprek kijkt u samen alvast naar uw uitvaart of die van uw naaste. Alles wat daarbij belangrijk is, komt aan bod; van de gevolgen van een overlijden tot hoe u de laatste eer krijgt of geeft.

Ja, ik wil kennismaken

Confidental Infomation