Uitvaart regelen

Wat moet u doen om een uitvaart te regelen? En wanneer moet u dit doen? Onderstaande tips helpen u verder. Heeft u vragen. Neem gerust contact op 085 - 401 81 23

Rouwboeket op kist

Gewoon even de mogelijkheden bespreken?

Bel ons gerust. We maken graag tijd voor u, 24/7.

 • Voorbereiden op overlijden

  Krijgt u binnenkort te maken met het overlijden van een dierbare? Bereidt u dan alvast voor op de uitvaart. Hoe? Door op de rustige momenten na te denken over mogelijke wensen en deze op te schrijven. Denk daarbij aan de keuze voor crematie of begrafenis, veel of weinig aanwezigen en eventueel locatie. Zo voorkomt u veel stress door tijdsdruk als het moment daar is.

 • Uitvaartdetails uitwerken

  Snel na het overlijden neemt de persoonlijke uitvaartverzorger van Meride de uitvaart in hoofdlijnen met u door. Als de basis geregeld is, hebt u tijd voor de details; van bloemen tot tekst op de rouwkaart. Ontdek in ons overzicht wat er hierbij zoal mogelijk is.

 • Uitvaart in coronatijd

  Wij volgen elke dag de nieuwste coronaregels van het RIVM en handelen hier precies naar. Zo weet u zeker dat de uitvaart met zo min mogelijk risico’s rondom besmetting plaatsvindt. Ontdek wat er op dit moment mag voor een mooie uitvaart van uw dierbare.

Waarom kiezen voor Meride uitvaartverzorging?

 • Persoonlijk en dichtbij, ook bij kleine vragen
 • Ruimte voor ieders wensen
 • Hoog tevredenheidscijfer van klanten

Een uitvaart draait voor een groot deel om gevoel. Wilt u nu alvast voelen of we waarmaken wat we hier beloven? Plan een kosteloos gesprek in en stel meteen uw vragen.

In gesprek met…

Uitvaart regelen

Helma Noorlander-Nawijn

Als alles klopt en zeer goed uitgevoerd is, dan kan je met een mooie gedachte aan de uitvaart terug denken.
Bekijk de video (1:37)
Confidental Infomation