Uitvaart regelen

Wanneer u een uitvaart moet regelen, weet u misschien niet precies wat u kunt verwachten. Vragen die bij u opkomen kunnen zijn: “Waar moet ik over beslissen en wanneer?” Geen zorgen, we helpen u hier op weg.

Rouwboeket op kist
 • Wat te doen na overlijden?

  Bij een overlijden thuis: Neem contact op met Meride. Bel ook de huisarts of zijn of haar waarnemer. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts automatisch geïnformeerd. Wij zijn 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar via 085-40 18 123 en staan voor u klaar met raad en daad.

 • Voorbereiden op overlijden

  Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Dan is het verstandig om alvast voorbereidingen te gaan maken voor de uitvaart. Dit voorkomt een boel stress. Klik hieronder om te zien welke services wij u vrijblijvend en kosteloos aanbieden.

 • Invullen van de details

  Nadat U met onze uitvaartverzorger op hoofdlijnen de uitvaart heeft vorm gegeven, wordt het tijd om over de verdere details na te gaan denken. Om het U wat makkelijker te maken hebben we hier alvast een paar items uitgelicht met mogelijke opties.

 • Uitvaart in coronatijd: dit mag er

  Bij het organiseren van onze uitvaarten volgen wij de actuele instructies van het RIVM over het Corona-virus . Lees gerust even onze Informatie pagina voor de exacte details en hoe we samen in tijden van Corona toch een mooie uitvaart kunnen organiseren.

Waarom kiezen voor Meride uitvaartverzorging?

 • Wij staan altijd klaar, ook om even een vraag te beantwoorden
 • Jarenlange ervaring
 • Een hoge klanttevredenheidsscore

U kunt altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers inplannen. Dan kunt u zelf ervaren of het ‘klikt’ en natuurlijk al uw vragen stellen.

Uitvaart regelen
Confidental Infomation