Uitvaart regelen

Heeft u zojuist te maken gehad met het overlijden van een dierbare? Allereerst natuurlijk gecondoleerd met het verlies. Bel ons en we gaan u meteen helpen, 24 uur per dag en 365 dagen per jaar.

085 - 401 81 23 (24/7)

 

Of wellicht verwacht u dat een overlijden binnen een aantal dagen plaats zal vinden. U kunt altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers inplannen. Dan kunt u zelf ervaren of het ‘klikt’ en natuurlijk al uw vragen stellen.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Waarom kiezen voor Meride uitvaartverzorging?

 • Wij staan altijd klaar, ook om even een vraag te beantwoorden
 • Jarenlange ervaring
 • Een hoge klanttevredenheidsscore

Wat moet u allemaal regelen bij de uitvaart?

Hieronder vindt u een aantal belangrijke punten om rekening mee te houden tijdens het regelen van de uitvaart.

9,2

470 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

★★★★★★★★★★

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen bij een overlijden

Bel ons: 085 - 401 81 23 (24/7)

 • Voorbespreking bij euthanasie

  Voorbespreking uitvaartwensen bij euthanasie Het is mogelijk dat de betrokkene de uitvaart zelf wil regelen. In dat geval kunt u voor de euthanasie om een vrijblijvende voorbespreking vragen. Met een […]

  Meer informatie
 • Wat te doen na overlijden?

  Bij een overlijden thuis: Neem contact op met de huisarts of zijn of haar waarnemer. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts automatisch geïnformeerd bij een overlijden. Neem vervolgens contact op met Meride Uitvaartverzorging. Wij zijn dag en nacht, doordeweeks en in het weekend, bereikbaar.

  Meer informatie
 • Bespreking met de uitvaartverzorger

  Nadat u het overlijden heeft gemeld bij Meride, neemt onze uitvaartverzorger zo snel mogelijk contact met u op. Hij of zij regelt dat de overledene opgebaard wordt en maakt met u een afspraak om de wensen rondom de uitvaart te bespreken. Dit gesprek kan bij u thuis, in de woning van de overledene, of in het ziekenhuis of zorginstelling.

  Meer informatie
 • Invullen van de details

  Nadat U met onze uitvaartverzorger op hoofdlijnen de uitvaart heeft vorm gegeven, wordt het tijd om over de verdere details na te gaan denken. Om het U wat makkelijker te maken hebben we hier alvast een paar items uitgelicht met mogelijke opties.

  Meer informatie
 • Online condeleanceregister

  Wist U dat U uw Meride uitvaartverzorger kan vragen om een online condoleance pagina aan te maken via een van onze partners? Uw familie en vrienden kunnen dan hun herinneringen eenvoudig met U en elkaar delen.

  Meer informatie