Zo werken wij

Meride zorgt samen met u voor een mooi en passend afscheid. We nemen u mee in de keuzes die daarbij horen. U krijgt alle ruimte voor eigen inbreng. We nemen de tijd voor u. Want een mooi afscheid helpt u verder.

Wilt u met ons hierover in gesprek?
We staan 24 uur per dag voor u klaar. Bel gerust:

085 - 401 81 23
Begrafenis

Goed geregelde uitvaart

Bij een uitvaart moet er van alles geregeld worden. We weten precies hoe dit werkt, daarover hoeft u zich geen zorgen te maken. In de gesprekken die we met u hebben, geeft u uw wensen aan. Wij doen de rest en geven advies. Wilt u toch zelf een aantal zaken regelen? Dan is dat natuurlijk ook prima. Samen zorgen we voor een mooi afscheid. 

Vertrouwd gezicht

In tijden van rouw en emotie wilt u vertrouwde gezichten om u heen. We leven met u mee, begrijpen wat u doormaakt en bieden een luisterend oor. We garanderen een vaste contactpersoon vanaf een eerste gesprek en elk contactmoment tussendoor tot en met de uitvaart.

U bepaalt het tempo

Soms wordt het u (in een gesprek) teveel. Of wilt u zaken even laten bezinken. Dat is heel normaal. Een stukje persoonlijke aandacht en begrip maakt veel verschil. U hebt bij ons alle vrijheid en tijd om even een stapje terug te doen.

Ruimte voor íedereen

Wat maakt een uitvaart bijzonder? Dat bedenkt u vaak met verschillende naasten. We begeleiden u in het proces om een warm afscheid met herinneringen aan uw dierbare te verzorgen. Daarbij hebben we oog voor ieders wensen en ideeën.

Inspirerende ideeën

We reiken ook graag zelf ideeën aan. Was uw dierbare bijvoorbeeld een natuurliefhebber? Dan past een buitenceremonie misschien goed. Of wilt u (klein)kinderen iets op de kist laten schilderen? Ook dat kan. Alles wat van de wet mag, maken wij graag mogelijk.

Nazorg uitvaart

Na de uitvaart komt er nog veel regelwerk op u af. Ook op deze momenten staan we voor u klaar met hulp en begeleiding. Lees hier meer over nazorg.

Mooie uitvaart voor minder geld

Wij hebben geen uitgebreide directie, bonussysteem of groot hoofdkantoor. We doen ook niet aan dure reclames. Daardoor regelt u voor minder geld een mooie uitvaart.

 

Meer weten?

Heeft u vragen over onze service? Neem gerust contact met ons op 085 - 401 81 23 (24/7)

Confidental Infomation