Persoonlijk & dichtbij: zo werken wij

Emoties – u zit er vol mee bij een overlijden. Regelwerk voor de uitvaart kan dan voelen als een vreselijke, extra last. Als u wilt, nemen we bij Meride die last zo veel mogelijk weg. Dat geeft meer ruimte voor uzelf en voor verwerking.

Een uitvaart regelen doen de meest mensen hopelijk niet vaak. Maar áls het (bijna) zover is, weet u dan wat er op u afkomt? Bij Meride weten we het. En inspireren we u graag om in alle vrijheid te kiezen hoe dat laatste, mooie afscheid onvergetelijk wordt. We zijn er voor u, elk moment; één vast, vertrouwd gezicht. En we begeleiden u. Ervaar hieronder hoe we dat doen.

Begrafenis

Mooie uitvaart in coronatijd

Wat mag wel en niet in deze tijd? Wij staan voor u klaar en begeleiden u vredig door alles heen, precies volgens de spelregels van het RIVM. Samen maken we er een mooie uitvaart van. Bent u er nog niet gerust op? Ervaar de details op onze coronapagina.

Één vaste uitvaartverzorger

In tijden van rouw en emoties wilt u vertrouwde gezichten om u heen. Mensen die weten wat u doormaakt en afgesproken hebt. Bij veel landelijke uitvaartorganisaties krijgt u helaas wisselende personen. Bij Meride steeds dezelfde: van eerste gesprek (op plek en tijd van úw keus) en elk contactmoment tussendoor tot en met de uitvaart. Dat voelt goed.

Uw tijd & tempo

Ja, er zijn best veel beslissingen te nemen rondom een uitvaart. Sommige uitvaartbedrijven stoppen al die onderwerpen in één lang, slopend gesprek. Maar misschien wilt u dingen even laten bezinken. Of is het u gewoon even te veel. Onze uitvaartverzorgers geven u waar nodig extra ruimte. En komen later graag terug voor de details.

Ruimte voor íedereen

Hoe de uitvaart eruit mag zien, bedenkt u vaak met verschillende naasten. Dan wilt u ook graag ruimte voor de mening van iedereen. Daar zorgen we voor. Sterker nog, onze uitvaartverzorgers vragen zelf al om de mening van u en de anderen. En ze proberen alle wensen zo goed mogelijk mee te nemen. Zo kijkt u straks met een goed gevoel terug.

Geen druk of extra kosten

Een uitvaartverzorger die u extra’s wil verkopen? Zoals méér bloemen of de koffietafel in zíjn gebouw in plaats van uw café? Daar zit u niet op te wachten. Helaas komt het veel voor in onze branche. Bij Meride weet u zeker dat de druk van ‘extra’s’ u bespaard blijft. Want onze uitvaartverzorgers krijgen zelf ook niets extra’s voor ‘bijverkoop’. Mede hierdoor houdt u bij ons vaak verzekeringsgeld óver. Zo kan het óók!

Hartverwarmende ideeën

Kent u alle uitvaartmogelijkheden? Wij wel. Daarom reiken we graag ideeën aan. Was uw dierbare bijvoorbeeld een echt buitenmens? Misschien spreekt een ceremonie in de natuur bij goed weer dan aan. Of wilt u (klein)kinderen iets op de kist laten schilderen. Alles wat van de wet mag, maken wij graag mogelijk. Zo krijg u het afscheid waarop u met een goed gevoel terugkijkt.

Transparante beoordelingen

Na afloop van iedere door ons georganiseerde uitvaart ontvangt u per email een uitnodiging om uw ervaring met Meride te beoordelen. Deze beoordelingen worden via een onafhankelijke partij FeedbackCompany beheerd en onbewerkt gepubliceerd. Ze vormen voor ons een belangrijke graadmeter voor de kwaliteit van onze dienstverlening en natuurlijk een waardevolle bron voor verbeterpunten.

Ook aandacht ná uitvaart

Als de uitvaart voorbij is, komt er nog zo veel regelwerk op u af. Ook daar helpen we graag bij. Vraag gerust onze hulp bij alle praktische vragen.

Betere uitvaart & geld toe

Veel nabestaanden ervaren dat ze bij Meride ‘meer uitvaart’ krijgen én verzekeringsgeld overhouden. Hoe dat kan? Omdat we als organisatie minder kosten maken: geen uitgebreide directie, bonussen, groot hoofdkantoor of dure reclames. Daarom bieden wij u:

Hiermee doen we onze naam eer aan: Meride, een variant op merite (‘iets op zijn merites beoordelen’), dus laten zien ‘wat we waard zijn’.

* gebaseerd op informatie op website van Dela, Yarden en Monuta en afhankelijk van het gekozen product/aanbieder[/cta]

Blijven verbeteren

Bent u tevreden? Kunnen we iets verbeteren? Als u een uitvaart via ons organiseert, volgt na afloop een uitnodiging om uw ervaring te delen. Dat delen doet u via een organisatie die los van ons staat: FeedbackCompany. Zij plaats álle reacties, onbewerkt; dus ook als u kritisch bent. Voor anderen een belangrijke graadmeter voor onze kwaliteit, voor onszelf een waardevolle bron voor verbeterpunten.

Toe aan een kennismaking?

We kunnen hier vertéllen wat we doen en hoe we dat doen. Maar de beste manier om dat te ervaren: persoonlijk kennis met ons maken. Dat geeft pas écht vertrouwen. Zien we u dus snel?

Ja, ik wil een afspraak

Confidental Infomation