Over Meride

Bij Meride staan we sinds 2013 voor iedereen klaar. Ons kantoor staat in Naarden en onze uitvaartverzorgers wonen verspreid door heel Nederland. Meride is een onafhankelijke speler. Onze betrokken uitvaartverzorgers werken door het hele land en ondersteunen u in moeilijke tijden met persoonlijk en praktisch advies. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u een groot deel van de zorg uit handen nemen. Voor, tijdens en na de uitvaart.

Wie zijn wij? Onze werkwijze

Interview Rick van Riemsdijk

Dit is waarom u bij ons in goede handen bent

  • Onze uitvaartverzorgers nemen u zorg uit handen en steunen u in een moeilijke tijd
  • U kunt bij ons terecht met elke verzekeringspolis
  • We zijn op de hoogte van niet-traditionele locaties bij u in de buurt
  • We stellen mogelijkheden voor waar u zelf nog niet aan heeft gedacht
  • We regelen nazorg als u hier behoefte aan heeft
  • Iedereen is welkom, ongeacht uw levensovertuiging

Onafhankelijke uitvaartorganisatie

Als onafhankelijke uitvaartorganisatie zijn we niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra. Hierdoor hebben we de vrijheid om een volledig op maat gemaakte uitvaart te verzorgen. Ook als u niet verzekerd bent. Een afscheid waar u met een goed gevoel op kunt terugkijken.

  • Wij staan altijd klaar, ook om even een vraag te beantwoorden
  • Jarenlange ervaring
  • Een hoge klanttevredenheidsscore

085 - 401 81 23 (24/7)

Vraag vrijblijvend een offerte aan of plan een kennismaking in.

Alle aandacht voor uw afscheid

Of een overlijden nu onverwachts komt of niet: uw leven staat even op z’n kop. Een uitvaart organiseren is op zo’n moment waarschijnlijk het laatste waar u mee bezig wilt zijn. Tegelijkertijd wilt u de wensen van uw dierbare eren en alle aanwezigen een mooi afscheid bieden. We begrijpen dat u denkt: waar moet ik beginnen?

Meride vangt u op. Omdat we een onafhankelijke uitvaartorganisatie zijn die niet gebonden is aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra, heeft u alle vrijheid om het afscheid vorm te geven zoals u wilt. Van een speciaal ontworpen rouwkaart tot een eco-uitvaart of een bijzondere locatie: uw persoonlijke uitvaartverzorger weet precies wat er mogelijk is, helpt u keuzes maken en zorgt dat het wordt geregeld. Zo kunt u in alle rust afscheid nemen.

Onze uitvaartverzorgers

Over Meride

Beoordelingen over onze uitvaartverzorging

Wij hadden al een heel prettige ervaring met Yvonne toen mijn vader vorig jaar oktober ( J Hoogwater )overleed. Zijn crematie was prettig verlopen. Toen onze moeder overleed was het voor mijn zus en mij…

Geen onnodige poespas, heerlijk direct zonder opdringerige extra's te promoten. Meride 2x binnen 2,5 weken nodig gehad en geweldig geholpen!! Top!!

Inge Lammers over haar ervaring met Meride

U kunt hier al onze beoordelingen via de Feedback Company lezen.

Wat kunnen wij voor u doen in uw omgeving?
Ontdek onze lokale mogelijkheden en prijzen.

Overtuigd geraakt van Meride?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via: