Kosten van een uitvaart bij ons

De kosten van een uitvaart variëren per situatie. Een begrafenis of crematie maakt al veel verschil. Graag begeleiden we u daarbij en zetten we alle kosten en mogelijkheden voor u op een rij.

Rouwboeket kleurrijk
asbestemming

Wat kost een crematie?

Elk crematorium rekent andere tarieven voor cremeren. Landelijk liggen de kosten rond de € 1250. Hebt u speciale wensen? Zoals een gedenkplek met naamplaat? Of as in een sieraad of ander aandenken? Deze en andere wensen bepalen de verdere kosten.

Kruis uw wensen aan en ontvang vandaag de kosten op een rij.

Ja, ik wil de kosten weten

Dragers bij uitvaart

Wat kost een begrafenis?

Per gemeente verschillen de kosten voor een graf. Ook hebt u keus uit een eigen en een algemeen graf (= met onbekenden). Gemiddeld betaalt u voor dat laatste € 1.300, voor een eigen plek € 2.600. Andere wensen, zoals een grafsteen, bepalen de verdere kosten.

Kruis uw wensen aan en ontvang vandaag de kosten op een rij.

Ja, ik wil de kosten weten

Wat doet de uitvaartverzorger?

Samengevat regelt uw persoonlijke uitvaartverzorger alles wat nodig is. En alles waar u zelf niet mee bezig wilt. Van aangifte van overlijden doen bij de gemeente tot toestemming krijgen voor een begrafenis/crematie. En van rouwadvertentie zetten tot de uitvaartceremonie coördineren. Hiervoor komen we graag bij u thuis en houden we elke dag contact. Alles om u en de overledene goed te begeleiden en (de laatste) rust te geven.

Meer weten over (de kosten van) een uitvaart?

We vertellen u graag alles over de mogelijkheden en kosten. Aan de telefoon, per mail of in alle rust bij u thuis. Als u wilt, zetten we dan ook uw wensen op papier. Gewoon gratis. Voor dit en meer bereikt u ons 7 dagen per week, op elk tijdstip. Bel via 085 – 40 18 123. Mail naar uitvaartverzorging@meride.nl. Of vraag online om een offerte.

Perfecte uitvaart & geld over van de verzekering

Natuurlijk wilt u dat alles goed geregeld is. De uitvaartverzekering betaalt ‘alles’, dus op de kosten let u misschien niet eens zo. Maar weet u dat u ook met een verzekering van een grote maatschappij de uitvaart door ons mag laten regelen? En dan meestal geld overhoudt? Tijdens een afspraak vertellen we u er graag alles over.

Ja, kom langs en vertel

Confidental Infomation