Wat kost een uitvaart?

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van de keuze voor een begrafenis of crematie en uw persoonlijke wensen. In deze ‘Corona tijd’ kennen wij de mogelijkheden rondom een uitvaart. Klik hieronder op ‘Crematie’ of ‘Begrafenis’ en bekijk ze.

Onze crematie tarieven

Onze begrafenis tarieven

Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

Bespreking uitvaart
Begraafplaats in Nederland

Kosten van een Crematie

De kosten voor cremeren verschillen per crematorium. Landelijk liggen de kosten rond de € 1250. Verder moet u rekening houden met kosten voor een gedenkplek of urn. En eventueel de kosten van een urn. Een gedenkplek kan een naamplaat of een gedenkmuur zijn waar de urn geplaatst wordt. Een gedenkmuur kost ongeveer € 500 voor een periode van vijf tot tien jaar. Een mogelijke bestemming voor (een deel van) de as is deze in een sieraad te verwerken. Uiteraard hangen de totale kosten van uw wensen af. Om wensen en prijs helder te krijgen hebben wij een makkelijk formulier gemaakt. Vraag nu direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

Bijzondere locaties

Kosten van een begrafenis

Bij een begrafenis krijgt u onder andere te maken met grafrechtkosten. Deze grafkosten verschillen per gemeente. Ook is er een prijsverschil tussen een algemeen en een eigen graf. Gemiddeld is de prijs bij een periode van tien jaar voor een algemeen graf €1.300 en voor een eigen graf €2.600. Dan zijn er nog de kosten voor een grafsteen. Verder hangt alles af van uw wensen. Om wensen en prijs duidelijk te krijgen hebben wij een makkelijk formulier gemaakt.
Vraag nu direct een offerte aan.

Offerte aanvragen

De dienstverlening van de uitvaartverzorger

Het werk van de uitvaartverzorger is een belangrijk onderdeel van iedere uitvaart. De kosten voor een uitvaartverzorger gelden voor zowel een begrafenis als voor een crematie. De dienstverlening van de uitvaartverzorger bestaat onder andere uit het verzorgen van de wettelijke formaliteiten, de huisbezoeken, het dagelijks persoonlijke contact, het samenstellen van rouwdrukwerk en de rouwadvertentie. Ook het voorbereiden en begeleiden van de plechtigheid zijn taken van de uitvaartverzorger.

Meer informatie over de kosten van een uitvaart?

Wilt u meer weten over de kosten van een uitvaart en wat er zoal mogelijk is? Vraag dan hier een offerte aan. U kunt ons ook bellen en/of een terug bel verzoek achterlaten. Ook kan een uitvaartverzorger van Meride vrijblijvend bij u langskomen. U kunt dan in alle rust uw wensen bespreken en vastleggen. Neem contact op met een medewerker van Meride via telefoonnummer 085 – 029 1158 (24/7) of stuur een e-mail naar uitvaartverzorging@meride.nl. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Betaalbare uitvaart: geld overhouden op de uitvaartverzekering

Onze ervaring is dat Meride de uitvaart goedkoper kan verzorgen en dat er geld van de polis overblijft. Als u verzekerd bent bij een grote maatschappij, wilt u misschien toch liever dat een betrokken uitvaartverzorger uit uw eigen omgeving uitvaart verzorgt. Bij Meride heeft u een uitvaartverzorger die vanaf het eerste contact tot ruim na de uitvaart uw vaste aanspreekpunt is en blijft.  Neem voor meer informatie contact met ons op via telefoonnummer 085 – 029 1158 of mail naar uitvaartverzorging@meride.nl.

Confidental Infomation