Sylvia Hoogendoorn

“Als uitvaartverzorger vind ik een ontzorgende aanpak zeer belangrijk. Mijn taak is dan ook het uit handen nemen van alle praktische en organisatorische zaken welke bij de uitvaart een rol spelen, zodat de familie zich zoveel mogelijk kan richten op het afscheid nemen. Er zijn veel mogelijkheden om invulling te geven aan een uitvaart en er een persoonlijk tintje aan te geven en ik wil u daar graag bij helpen.”

Sylvia Hoogendoorn

Sylvia, de medewerkster van Meride, was vrijwel direct beschikbaar. Ze was deskundig, doortastend en wist een uitstekende balans te houden tussen professionele zakelijkheid en warm invoelingsvermogen. Ze raakte altijd de juiste toon in verschillende situaties.…

Onze uitvaartverzorgers, uw geruststelling

Vakmensen die u met hart en ziel bijstaan - dat zijn onze uitvaartverzorgers bij u in de regio. U vindt bij hen een luisterend oor én behulpzame hand. Plan een vrijblijvend gesprek met de uitvaartverzorger bij u in de buurt en ervaar zelf hoe prettig het contact is.

In dat gesprek kijkt u samen alvast naar uw uitvaart of die van uw naaste. Alles wat daarbij belangrijk is, komt aan bod; van de gevolgen van een overlijden tot hoe u de laatste eer krijgt of geeft.

Ja, ik wil kennismaken

Confidental Infomation