Lienke Wolff

“Het liefst zit ik met alle betrokkenen om de tafel om te praten over een waardig afscheid van de overledene zoals zij dat wensen, met elkaar en individueel. Ik luister, informeer over mogelijkheden, draag ideeën aan, vat samen, maar vraag ook wat een ieder zelf zou willen of kunnen doen. In oplossingen denkend en in samenwerking zodat de uitvaart de verbinding toont die allen voelen.”

Lienke Wolff

De uitvaart van mijn opa was zo goed geregeld en alles is zo respectvol behandeld door Lienke Wolff. Zij doet dit met passie voor het vak en dat merk en voel je ook. Wij zijn…

Onze uitvaartverzorgers, uw geruststelling

Vakmensen die u met hart en ziel bijstaan - dat zijn onze uitvaartverzorgers bij u in de regio. U vindt bij hen een luisterend oor én behulpzame hand. Plan een vrijblijvend gesprek met de uitvaartverzorger bij u in de buurt en ervaar zelf hoe prettig het contact is.

In dat gesprek kijkt u samen alvast naar uw uitvaart of die van uw naaste. Alles wat daarbij belangrijk is, komt aan bod; van de gevolgen van een overlijden tot hoe u de laatste eer krijgt of geeft.

Ja, ik wil kennismaken

Confidental Infomation