Typen uitvaarten

Wij verzorgen uitvaarten op maat voor ieder budget. Uw wensen staan centraal. Wij leggen alle mogelijkheden uit en dragen vanuit ervaring ideeën aan. Zo kunt u de juiste beslissing nemen. Om een beeld te geven wat er zoals mogelijk is bij ons vindt u hieronder een beschrijving van de “typen” uitvaarten die we voor onze klanten hebben georganiseerd.

Basis begrafenis

Besloten uitvaart

Heeft de overledene niet veel nabestaanden? Of vindt u zo’n grote uitvaart simpelweg wat veel? Deelt u liever uw verdriet niet met veel mensen? U zult zich dan veiliger voelen met een kort en intiem afscheid.

Dragers bij een begrafenis

Klassieke uitvaart

Meride verzorgt bijna dagelijks de Klassieke Uitvaart. Zoals het altijd binnen uw familie en kringen wordt gedaan. Wij helpen u om de uitvaart vorm te geven.

Rouwbloemen op kist

Hedendaagse uitvaart

U heeft al eerder een klassieke uitvaart meegemaakt, maar vond het een beetje te stijf en ook de condoleance avond vooraf leek u nogal dubbel. Dan is de “hedendaagse uitvaart” wellicht de meest passende opzet voor u.

Exclusieve uitvaart

Exclusieve uitvaart

Bij Meride is de organisatie van een exclusieve uitvaart in goede handen. Wij zorgen dat alles rondom de begrafenis of crematie perfect geregeld is. Maatwerk is hierbij vanzelfsprekend voor onze uitvaartverzorgers.

Bijzondere uitvaart

Bijzondere uitvaarten

U wilt de eigenheid van uw dierbare een laatste keer vieren. Een warm afscheid waar u zonder spijt op terugkijkt. Meride maakt alles mogelijk.

Kinderuitvaart

Kinderuitvaart

Het overlijden van een kind is waarschijnlijk de meest aangrijpende gebeurtenis in een mensenleven. Een kinderuitvaart vraagt dan ook om speciale aandacht en inzet van de uitvaartverzorger.

Natuurbegraafplaats

Natuurbegraven

Een laatste rustplaats op een natuurbegraafplaats, betekent voor altijd onderdeel zijn van de natuur. De uitvaartverzorgers van Meride kunnen u vertellen of er bij u in de buurt natuurbegraafplaatsen zijn.

Repratiëring

Repatriëring

Repatriëren is het terugbrengen van een overledene naar Nederland. Ook bij een overlijden in het buitenland staat Meride voor u klaar. Wij regelen de repatriëring voor u, vanuit elk land ter wereld.

Hindoestaande uitvaart

Hindoestaanse uitvaart

Omdat Meride Uitvaartverzorging bekend is met de Hindoestaanse uitvaartrituelen, zal zij na melding van overlijden direct contact opnemen met de nabestaanden om te informeren of de crematie inderdaad zo snel als mogelijk geregeld moet worden.

Christelijk religieuze begraafplaats

Christelijk religieuze uitvaart

Wilt u een uitvaart die goedgekeurd wordt door de geestelijke, uw gemeenschap en familie? Wenst u boven alles dat de ziel van uw overleden dierbare rust vindt? Meride uitvaartverzorgers kennen de christelijke tradities en rituelen.

Islamitische begrafenis

Islamitische uitvaart

Meride beschikt over deskundige uitvaartverzorgers die op de hoogte zijn van de voorschriften en rituelen bij een islamitische uitvaart, en die zich bewust zijn dat het voor moslims niet altijd duidelijk is wat de mogelijkheden zijn bij begraven in Nederland.

Kaapverdische uitvaart

Kaapverdische uitvaart

Wanneer iemand van Kaapverdische afkomst is overleden, wordt deze over het algemeen niet thuis opgebaard, zoals dat in Kaapverdië het geval is. De Meride uitvaartverzorger zal in overleg de overledene direct naar een uitvaartcentrum of rouwcentrum laten overbrengen.

Joodse uitvaart

Joodse uitvaart

Meride Uitvaartverzorging kan aan mensen die niet praktiserend joods zijn, maar zich wel bewust zijn van hun wortels in de geschiedenis, een uitvaart bieden die vorm krijgt naar de joodse rituelen.

Euthanasie

Afro Surinaamse uitvaart

Algemeen kenmerkend voor een Surinaamse uitvaart is dat het overlijden niet als eindpunt wordt ervaren, maar als overgang van de ziel naar een andere, eeuwige vorm van leven. En dat deze overgang door traditionele rituelen zo goed mogelijk begeleid moet worden.

Chinese uitvaart

Het lichaam wordt door de Meride medewerkers met respect en eerbied verzorgd en gekleed. Bij deze verzorging worden de wensen van de nabestaanden door Meride nauwkeurig opgevolgd.

Een uitvaart regelen met Meride? Meride inspireert

Meride is als uitvaartverzorger helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen weten precies hoe zij hun uitvaart willen regelen. Wij begrijpen het dan ook goed als u zelf dingen wilt regelen, maar als u het nog niet weet, zijn we graag uw inspiratiebron voor een persoonlijke uitvaart. Daarbij houdt u altijd zelf de regie in handen, want uw wensen staan bij Meride voorop. Vanuit onze betrokkenheid, ervaring en vakmanschap waarborgen wij de kwaliteit van elke uitvaart. Onze medewerkers staan u bij met gevoel én daadkracht. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is om een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen, zodat de nabestaanden hier steun aan hebben bij de verwerking van hun verlies.

Meer over Meride lezen

Typen uitvaarten
Confidental Infomation