Uitvaart voorbereiden

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Dan is het verstandig om alvast voorbereidingen te gaan maken voor de uitvaart. Dit voorkomt dat u straks in alle haast, en met alle emoties, onder tijdsdruk een afscheid moet regelen.

9,2 Onze klanten waarderen Meride met een 9,2

1065 beoordelingen

★★★★★★★★★★

Wat wij vrijblijvend en kosteloos bieden ter voorbereiding:

Hoofdlijnen van de uitvaart

De uitvaartverzorger zal in eerste instantie met u de hoofdlijnen van de uitvaart bespreken. Hierbij zal hij/zij vanuit zijn/haar ervaring u opties aandragen waaraan u wellicht nog niet gedacht had. Bekijk hier wat er mogelijk is op het gebied van typen uitvaarten.

Invullen van de details

Zelfs als u al in hoofdlijnen weet hoe u de uitvaart wilt vormgeven, dan nog moeten er nog een aantal belangrijke details ingevuld worden. Ter inspiratie helpen we u met 8 uitvaart keuze opties.

Kosten van de uitvaart

Uiteraard houdt de uitvaartverzorger bij het vormgeven van de uitvaart ook rekening met uw budget. Na afloop van dit gesprek krijgt U dan ook desgewenst een heldere en transparante kostenbegroting, zodat U weet waar U aan toe bent.

Schep vooraf rust

Krijgt U binnen afzienbare tijd naar verwachting te maken met een overlijden? Creëer dan rust vooraf. U kunt bij Meride een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. De uitvaartverzorger komt bij U langs waar en wanneer U dat wilt.

Betere uitvaart, betere prijs

  • Ten opzichte van Dela, Yarden of Monuta zijn wij tot 40% goedkoper*
  • Uw naturapolis is zelfs 10% meer waard

En goed om te weten: klanten waarderen ons met een 9,2.

Jaja, dat zal wel … (check hoe ‘t zit)

* gebaseerd op informatie op website van Dela, Yarden en Monuta en afhankelijk van het gekozen product/aanbieder

Verschillende typen uitvaarten

Wij verzorgen uitvaarten op maat voor ieder budget. Uw wensen staan centraal. Wij leggen alle mogelijkheden uit en dragen vanuit ervaring ideeën aan. Zo kunt u de juiste beslissing nemen. Om een beeld te geven wat er zoals mogelijk is bij ons vindt u hieronder een beschrijving van de “typen” uitvaarten die we voor onze klanten hebben georganiseerd.

wensenboekje

Het wensenboekje

Download volledig gratis het wensenboekje. Hierin kunt u uw uitvaartwensen documenteren.

Download hem hier

Confidental Infomation