Bijzondere uitvaarten

Vindt u zo’n kille aula maar niets? En die kleffe koffiecake weinig origineel en niet te eten? En de overledene was zo’n uniek mens… U wilt de eigenheid van uw dierbare een laatste keer vieren. Een warm afscheid waar u zonder spijt op terugkijkt.

Meer informatie Offerte aanvragen
Euthanasie

Ze hebben alles tot in de puntjes verzorgd Omdat het een motor crematie was. Was het best wel een uitdaging om alles goed te regelen. Doordat Sonja zelf ook motor rijdt. Wist ze precies wat…

9,2

495 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

★★★★★★★★★★
Bijzondere uitvaarten

Meride maakt alles mogelijk

Was de overledene een fanatieke sporter? De afscheidsplechtigheid kan plaatsvinden in de kantine van de sportvereniging. Hield de overledene van zingen? Een plechtigheid met een live optreden kan ook bijzonder ontroerend zijn. Was de overledene een natuurmens? Een locatie in het bos is dan misschien een goede optie.

Wij vragen u eerst wie de overledene was en hoe u afscheid wilt nemen van uw dierbare. Wij voeren al uw wensen uit zodat uw dierbare op een bijzondere manier herinnerd wordt. Samen met u zoeken wij een uitvaartkist uit die bij de overledene past, maken we het rouwdrukwerk en/of advertentie op zoals u wilt en bespreken we het rouwvervoer.

Wij werken samen met u aan elk detail van de afscheidsplechtigheid die de unieke persoonlijkheid van de overledene eer aan doet. Een warm afscheid waarbij ruimte is voor een lach en een traan. Wij houden regelmatig contact met u door te bellen, e-mailen en persoonlijk bij u langs te komen. Wij verzorgen alle afspraken met alle leveranciers en alle wettelijke formaliteiten. Naast het condoleanceboek maken wij ook een online condoleanceregister aan.

Op de dag van de uitvaartplechtigheid staat de uitvaartverzorger u natuurlijk bij om alles op een soepele manier te laten verlopen. En na de uitvaart laten wij u niet zomaar vallen. Wij bieden u namelijk gratis unieke nazorghulpmiddelen om u te helpen met alle praktische zaken en bieden ondersteuning bij het rouwen.

Eerst een prijsopgave?

Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de exacte kosten van de uitvaart.

Offerte aanvragen

Aarzel niet om te bellen!

Heeft u vragen, of wilt u zo snel mogelijk een uitvaart regelen? Meride is 24/7 bereikbaar.

085 - 401 81 23 (24/7)

Kosten bijzondere uitvaart

De uitvaartkosten voor een bijzondere crematie liggen bij Meride tussen de € 4.499,- en de € 7.499,-Het hangt er uiteraard helemaal van uw wensen en de grootte van het gezelschap. Gebruik onze handige offertetool om alles snel op een rijtje te zetten en duidelijkheid over de exacte kosten te krijgen.

Elisa Giesbergen-Kuipers over haar ervaring met Meride

Kennismakingsgesprek aanvragen


Tussen 09:00 en 21:00 uur ontvangt u direct een reactie van ons.
Is het nu na 21:00 uur dan hoort u morgenochtend van ons.
Ervaring helpt u verder.

Bijzondere uitvaarten