Hedendaagse uitvaart

U heeft al eerder een klassieke uitvaart meegemaakt, maar vond het een beetje te stijf. Ook de condoleance avond vooraf leek u nogal dubbel. Dan is de “hedendaagse uitvaart” wellicht de meest passende opzet voor u. Dit is inmiddels bij Meride de meest gekozen variant, waarbij nog wel een afscheidsdienst in de aula van het crematorium of de begraafplaats plaatsvindt , maar de overige elementen van de uitvaart flexibel aangepast worden.

Meer informatie Offerte aanvragen
Opbaren

Ik heb het als een mooi afscheid ervaren waar Jeroen van der Riet de juiste rol vervulde. Efficiënt en gelukkig niet stijf en star maar open en vriendelijk. De dragers mochten wel wat meer in…

9,2

470 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

★★★★★★★★★★
Hedendaagse uitvaart

"Geen trek in koffie met cake, geen probleem, dat kan makkelijk vervangen worden door bier met bitterballen of een goed glas wijn.. "

Bel ons gerust even bij vragen. Wij staan altijd klaar, ook om even een vraag te beantwoorden

We bespreken met U eerst in hoofdlijnen de uitvaart zoals u die zich voorstelt. Daarbij zullen wij U waar mogelijk helpen met het aandragen van alternatieven buiten de klassieke opzet. Wilt U bijvoorbeeld de kinderen betrekken bij de rouwverwerking, dan kunnen we kiezen voor een beschilderbare blank populieren kist.

We stellen het maatwerk rouwdrukwerk en/of advertentie samen, of we kiezen in overleg voor een moderne aanpak met een online herinneringspagina. We komen zo vaak als nodig of wenselijk is bij u langs en we verzorgen alle afspraken met alle leveranciers.

Samen werken we aan een passende afscheidsplechtigheid waarbij ruimte is voor een lach en een traan. Op de dag van de uitvaartplechtigheid staat dezelfde uitvaartbegeleider U bij om alles op een soepele manier te laten verlopen.

Eerst een prijsopgave?

Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de exacte kosten van de uitvaart.

Offerte aanvragen

Aarzel niet om te bellen!

Heeft u vragen, of wilt u zo snel mogelijk een uitvaart regelen? Meride is 24/7 bereikbaar.

085 - 401 81 23 (24/7)

Voorbespreking, gratis en vrijblijvend

Juist omdat de afkomst van Chinezen zo divers is, de tradities en rituelen zo kunnen verschillen van elkaar, kan het een goede zaak zijn om van tevoren een uitvaart door te spreken. De Meride Uitvaartverzorger kan dan alle mogelijkheden benoemen en alle wensen noteren.

Elisa Giesbergen-Kuipers over haar ervaring met Meride

Kennismakingsgesprek aanvragen


Tussen 09:00 en 21:00 uur ontvangt u direct een reactie van ons.
Is het nu na 21:00 uur dan hoort u morgenochtend van ons.
Ervaring helpt u verder.

Hedendaagse uitvaart