Klassieke uitvaart

Bent u bang om het verkeerd te doen? Dat de uitvaart niet loopt zoals het hoort? Dat uw familie en vrienden zich niet zullen herkennen in de uitvaart? U wilt dat er straks goed over de uitvaart gesproken wordt.

uitgebreide-crematie

Dit gaan we voor u doen

Wij vragen u eerst wie de overledene was en hoe u afscheid wilt nemen van uw dierbare. Wij helpen u om de uitvaart vorm te geven door mogelijkheden voor te leggen en eerlijke adviezen te geven. Wij zoeken met u een uitvaartkist uit die bij de overledene past en maken het rouwdrukwerk en/of advertentie op zoals u wilt.

Verder bespreken we het rouwvervoer met u. Denk aan de klassieke zwarte rouwauto en de marcherende kistdragers als u dit wilt. U kunt kiezen of u na afloop ook nog een koffietafel met cake of iets anders wilt aanbieden in het uitvaartcentrum. Wij houden regelmatig contact met u door te bellen, e-mailen en persoonlijk bij u langs te komen. Wij verzorgen alle afspraken met alle leveranciers en alle wettelijke formaliteiten.

Op de dag van de afscheidsplechtigheid staat de uitvaartverzorger u natuurlijk bij om alles op een soepele manier te laten verlopen. En na de uitvaart laten wij u niet zomaar vallen. Wij bieden u namelijk gratis unieke nazorghulpmiddelen om u te helpen met alle praktische zaken en bieden ondersteuning bij het rouwen.

Bespreking uitvaart
9,2

563 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

★★★★★★★★★★

Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

  • Voor een reguliere uitvaart betaalt u bij ons tot € 1.500,- minder* dan bij Monuta, Yarden of Dela.
  • Wij verhogen altijd uw poliswaarde met 5%
  • Onze klanten waarderen ons met een 9,2

Meer over de beste prijs

* Gebasseerd op informatie op websites van Dela, Yarden en Monuta