Klassieke uitvaart

Bent u bang om het verkeerd te doen? Dat de uitvaart niet loopt zoals het hoort? Dat uw familie en vrienden zich niet zullen herkennen in de uitvaart? U wilt dat er straks goed over de uitvaart gesproken wordt.

Meer informatie Offerte aanvragen
uitgebreide-crematie

Ik heb het als een mooi afscheid ervaren waar Jeroen van der Riet de juiste rol vervulde. Efficiënt en gelukkig niet stijf en star maar open en vriendelijk. De dragers mochten wel wat meer in…

9,2

495 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

★★★★★★★★★★
Klassieke uitvaart

Maakt u zich geen zorgen

Meride verzorgt bijna dagelijks de Klassieke Uitvaart. Zoals het altijd binnen uw familie en kringen gedaan. Denk hierbij vooral aan de uitgebreide afscheidsplechtigheid in de aula van het crematorium en de aparte condoleancebijeenkomst of avondwake een paar dagen voor het laatste afscheid.

Wij vragen u eerst wie de overledene was en hoe u afscheid wilt nemen van uw dierbare. Wij helpen u om de uitvaart vorm te geven door mogelijkheden voor te leggen en eerlijke adviezen te geven. Wij zoeken met u een uitvaartkist uit die bij de overledene past en maken het rouwdrukwerk en/of advertentie op zoals u wilt.

Verder bespreken we het rouwvervoer met u. Denk aan de klassieke zwarte rouwauto en de marcherende kistdragers als u dit wilt. U kunt kiezen of u na afloop ook nog een koffietafel met cake of iets anders wilt aanbieden in het uitvaartcentrum. Wij houden regelmatig contact met u door te bellen, e-mailen en persoonlijk bij u langs te komen. Wij verzorgen alle afspraken met alle leveranciers en alle wettelijke formaliteiten.

Op de dag van de afscheidsplechtigheid staat de uitvaartverzorger u natuurlijk bij om alles op een soepele manier te laten verlopen. En na de uitvaart laten wij u niet zomaar vallen. Wij bieden u namelijk gratis unieke nazorghulpmiddelen om u te helpen met alle praktische zaken en bieden ondersteuning bij het rouwen.

Eerst een prijsopgave?

Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de exacte kosten van de uitvaart.

Offerte aanvragen

Aarzel niet om te bellen!

Heeft u vragen, of wilt u zo snel mogelijk een uitvaart regelen? Meride is 24/7 bereikbaar.

085 - 401 81 23 (24/7)

Kosten klassieke crematie?

De uitvaartkosten voor een klassieke crematie liggen bij Meride tussen de € 4.499,- en de € 7.499,- Het hangt er uiteraard helemaal van uw wensen en de grootte van het gezelschap. Gebruik onze handige offertetool om alles snel op een rijtje te zetten en duidelijkheid over de exacte kosten te krijgen.

Elisa Giesbergen-Kuipers over haar ervaring met Meride

Kennismakingsgesprek aanvragen


Tussen 09:00 en 21:00 uur ontvangt u direct een reactie van ons.
Is het nu na 21:00 uur dan hoort u morgenochtend van ons.
Ervaring helpt u verder.

Klassieke uitvaart