Klassieke uitvaart

Bent u bang om het verkeerd te doen? Dat de uitvaart niet loopt zoals het hoort? Dat uw familie en vrienden zich niet zullen herkennen in de uitvaart? U wilt dat er straks goed over de uitvaart gesproken wordt.

Dit gaan we voor u doen

Wij vragen u eerst wie de overledene was en hoe u afscheid wilt nemen van uw dierbare. Wij helpen u om de uitvaart vorm te geven door mogelijkheden voor te leggen en eerlijke adviezen te geven. Wij zoeken met u een uitvaartkist uit die bij de overledene past en maken het rouwdrukwerk en/of advertentie op zoals u wilt.

Verder bespreken we het rouwvervoer met u. Denk aan de klassieke zwarte rouwauto en de marcherende kistdragers als u dit wilt. U kunt kiezen of u na afloop ook nog een koffietafel met cake of iets anders wilt aanbieden in het uitvaartcentrum. Wij houden regelmatig contact met u door te bellen, e-mailen en persoonlijk bij u langs te komen. Wij verzorgen alle afspraken met alle leveranciers en alle wettelijke formaliteiten.

Op de dag van de afscheidsplechtigheid staat de uitvaartverzorger u natuurlijk bij om alles op een soepele manier te laten verlopen. En na de uitvaart laten wij u niet zomaar vallen. Wij bieden u namelijk gratis unieke nazorghulpmiddelen om u te helpen met alle praktische zaken en bieden ondersteuning bij het rouwen.

Betere uitvaart, betere prijs

  • Ten opzichte van Dela, Yarden of Monuta zijn wij vaak goedkoper*
  • Uw naturapolis is zelfs 10% meer waard

En goed om te weten: klanten waarderen ons met een 9,2.

Jaja, dat zal wel … (check hoe ‘t zit)

* gebaseerd op informatie op website van Dela, Yarden en Monuta en afhankelijk van het gekozen product/aanbieder

Kosten klassieke crematie?

Een klassieke uitvaart verzorgt Meride al vanaf € 4.495,- . Gebruik onze handige offertetool om duidelijkheid over de exacte kosten te krijgen.

Offerte aanvragen

Ziet u door de bomen het bos niet meer?

  • Wij staan altijd klaar, ook om even een vraag te beantwoorden
  • Jarenlange ervaring
  • Een hoge klanttevrenheidsscore

U kun altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers inplannen. Dan kunt u zelf ervaren of het 'klikt' en natuurlijk al uw vragen stellen.

Kennismaking plannen

Kennismaking plannen
Confidental Infomation