Christelijk uitvaart

Wilt u een uitvaart die goedgekeurd wordt door de geestelijke, uw gemeenschap en familie? Wenst u boven alles dat de ziel van uw overleden dierbare rust vindt? Maar u maakt zich zorgen dat uitvaartbedrijven niet goed op de hoogte zijn van cultureel-religieuze tradities? Geen zorgen. Meride uitvaartverzorgers kennen de christelijke tradities en rituelen. Ook als u gelovig bent maar niet (veel) praktiserend, hecht u waarde aan de uitvaartrituelen binnen uw geloof en cultuur. Wij begrijpen dat het belangrijk is alle rituelen met zorg te organiseren en uit te voeren.

Christelijk religieuze begraafplaats

Uw christelijke uitvaart in vertrouwde handen

Wij vragen u eerst wie de overledene was en zoeken samen met u een uitvaartkist uit. Wij maken het rouwdrukwerk en/of advertentie op zoals u wilt en bespreken het rouwvervoer. Wij verzorgen elk type religieuze uitvaart en houden rekening met persoonlijke wensen. U kunt dan goed afscheid nemen en hopelijk zal de ziel van uw dierbare goed overgaan.

Wij houden regelmatig contact met u door te bellen, e-mailen en persoonlijk bij u langs te komen. Wij verzorgen alle afspraken met alle leveranciers en alle wettelijke formaliteiten. Samen met u werken we aan een bijzondere afscheidsplechtigheid waarbij ruimte is voor een lach en een traan. Op de dag van de plechtigheid staat de uitvaartverzorger u natuurlijk bij om alles op een soepele manier te laten verlopen. En na de uitvaart laten wij u niet zomaar vallen. Wij bieden u namelijk gratis unieke nazorghulpmiddelen om u te helpen met alle praktische zaken en bieden ondersteuning bij het rouwen.

Betere uitvaart, betere prijs

  • Ten opzichte van Dela, Yarden of Monuta zijn wij tot 40% goedkoper*
  • Uw naturapolis is zelfs 10% meer waard

En goed om te weten: klanten waarderen ons met een 9,2.

Jaja, dat zal wel … (check hoe ‘t zit)

* gebaseerd op informatie op website van Dela, Yarden en Monuta en afhankelijk van het gekozen product/aanbieder

Elke uitvaart polis is welkom

U kunt bij Meride met elke uitvaartverzekeringspolis terecht. Het maakt niet uit welke verzekeraar de polis heeft uitgegeven. Uw uitvaartpolis komt bij Meride beter tot zijn recht. Wij verzorgen de uitvaart goedkoper dan de verzekeraar en vaak blijft er geld over.

Offerte op maat aanvragen

Ziet u door de bomen het bos niet meer?

  • Wij staan altijd klaar, ook om even een vraag te beantwoorden
  • Jarenlange ervaring
  • Een hoge klanttevrenheidsscore

U kun altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers inplannen. Dan kunt u zelf ervaren of het 'klikt' en natuurlijk al uw vragen stellen.

Kennismaking plannen

Kennismaking plannen
Confidental Infomation