Christelijk religieuze uitvaart

Wilt u een uitvaart die goedgekeurd wordt door de geestelijke, uw gemeenschap en familie? Wenst u boven alles dat de ziel van uw overleden dierbare rust vindt? Maar u maakt zich zorgen dat uitvaartbedrijven niet goed op de hoogte zijn van cultureel-religieuze tradities? Geen zorgen. Meride uitvaartverzorgers kennen de christelijke tradities en rituelen. Ook als u gelovig bent maar niet (veel) praktiserend, hecht u waarde aan de uitvaartrituelen binnen uw geloof en cultuur. Wij begrijpen dat het belangrijk is alle rituelen met zorg te organiseren en uit te voeren.

Meer informatie Offerte aanvragen
Christelijk religieuze begraafplaats

Wij hadden contact met Meride vanwege het overlijden van mijn vader. Binnen deze uitvaart diende er rekening gehouden te worden met diverse verschillende bijzonderheden, protocollen en rituelen. Meride en de uitvaartgeleister Patricia Winkel hebben hier…

9,2

470 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

★★★★★★★★★★
Christelijk religieuze uitvaart

Wij bieden zeer professionele, betrokken en ervaren medewerkers waar u op kunt rekenen. Bel ons bij vragen 085 - 048 9161 (dag en nacht).

  • Wij staan voor u klaar, om vragen te beantwoorden of om direct in actie te treden
  • Jarenlange ervaring met diverse culturen
  • Een hoge klanttevredenheidsscore

Wij vragen u eerst wie de overledene was en zoeken samen met u een uitvaartkist uit. Wij maken het rouwdrukwerk en/of advertentie op zoals u wilt en bespreken het rouwvervoer. Wij verzorgen elk type religieuze uitvaart en houden rekening met persoonlijke wensen. U kunt dan goed afscheid nemen en hopelijk zal de ziel van uw dierbare goed overgaan.

Wij houden regelmatig contact met u door te bellen, e-mailen en persoonlijk bij u langs te komen. Wij verzorgen alle afspraken met alle leveranciers en alle wettelijke formaliteiten. Samen met u werken we aan een bijzondere afscheidsplechtigheid waarbij ruimte is voor een lach en een traan. Op de dag van de plechtigheid staat de uitvaartverzorger u natuurlijk bij om alles op een soepele manier te laten verlopen. En na de uitvaart laten wij u niet zomaar vallen. Wij bieden u namelijk gratis unieke nazorghulpmiddelen om u te helpen met alle praktische zaken en bieden ondersteuning bij het rouwen.

Eerst een prijsopgave?

Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de exacte kosten van de uitvaart.

Offerte aanvragen

Aarzel niet om te bellen!

Heeft u vragen, of wilt u zo snel mogelijk een uitvaart regelen? Meride is 24/7 bereikbaar.

085 - 401 81 23 (24/7)

Elke uitvaart polis is welkom

U kunt bij Meride met elke uitvaartverzekeringspolis terecht. Het maakt niet uit welke verzekeraar de polis heeft uitgegeven. Uw uitvaartpolis komt bij Meride beter tot zijn recht. Wij verzorgen de uitvaart goedkoper dan de verzekeraar en vaak blijft er geld over.

Elisa Giesbergen-Kuipers over haar ervaring met Meride

Kennismakingsgesprek aanvragen


Tussen 09:00 en 21:00 uur ontvangt u direct een reactie van ons.
Is het nu na 21:00 uur dan hoort u morgenochtend van ons.
Ervaring helpt u verder.

Christelijk religieuze uitvaart