Alle aandacht voor uw begrafenis in Nieuwkoop

Bij Meride krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt. Voor, tijdens en na de begrafenis. Bovendien zijn we er voor iedereen in Nieuwkoop. Met of zonder verzekering.

0172 - 796 153 (24/7)
Uitvaart - Crematie - Begrafenis bij Meride

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat de begrafenis wordt geregeld.

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Janneke Vreeling

  Janneke Vreeling

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Vanessa Baloe

  Vanessa Baloe

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Anne-Marie Boogaarts

  Anne-Marie Boogaarts

 • Maak gewoon eens kennis

  • Kijk of het ‘klikt’
  • Bespreek wensen, stel vragen
  • Schep rust en ruimte
  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Sylvia Hoogendoorn

  Sylvia Hoogendoorn

 • Uitvaartverzorger Nieuwkoop - Jeroen van Riet

  Jeroen van Riet


<p>Begrafenisondernemer Meride verorgd de begrafenis in Nieuwkoop volledig naar uw wens</p>

Begraafplaatsen in Nieuwkoop

Als onafhankelijke uitvaartorganisatie zijn we niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra. U heeft de vrijheid om zelf te kiezen uit verschillende begraafplaatsen in de omgeving van Nieuwkoop.
Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust even op.

<p>Meride laat de begrafenis aansluiten op uw wensen</p>

Bijzondere locaties in Nieuwkoop

Wilt u liever op een niet-traditionele plek afscheid nemen, in plaats van in een uitvaartcentrum? We bieden bijzondere locaties aan met een andere uitstraling en sfeer.
Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de mogelijkheden en kosten.


Wat kost een begrafenis in Nieuwkoop?

Wat een begrafenis kost, hangt af van uw wensen. Bekijk hier een aantal mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

Dit kost een begrafenis

Dit kost een crematie

Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

Bespreking uitvaart

Dit vinden nabestaanden van onze uitvaartzorg

 • Marlène Kromhout heeft ons goed bijgestaan en alles goed verzorgd. Ook heeft zij ons Leta Janssen aanbevolen en dat heeft goed uitgepakt.

 • Ik vond alles keurig netjes alleen het afscheid voor dat de kistvdichtbging vond ik te snel gaan

 • 9,2

  746 beoordelingen

  98% beveelt Meride uitvaart aan

  ★★★★★★★★★★

Betere uitvaartervaring, betere prijs

Eerlijk. Persoonlijk. En dichtbij. Zó werken wij. Want goede uitvaartzorg leveren kan écht met alle vrijheid voor u om te kiezen, terwijl uw kosten laag blijven. Tegelijkertijd staat uw vaste, vertrouwde uitvaartverzorger voor u klaar; elk moment. Een prettig idee.

Ervaar hier onze kwaliteitsgarantie
Rouwboeket kleurrijk

Uw verzekeringspolis 10% meer waard

Hebt u een natura-polis? Dan krijgt u van ons hiervoor standaard 10% meer waarde. Waarom? Omdat we ons als onafhankelijk uitvaartonderneming schamen dat verzekeraars u met zo’n polis dupeerden. En om te laten zien dat uw belang bij ons voorop staat.

Check de details over de 10% ophoging

Inspiratie voor de begrafenis in Nieuwkoop

Na een overlijden maakt u als nabestaande veel keuzes. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven advies over de mogelijkheden voor een begrafenis bij ons in Nieuwkoop.

Lees verder
Uitvaartzorg en onze rouwkaarten

Begrafenis in Nieuwkoop: de rouwkaart

Als na het overlijden alle praktische zaken zijn geregeld, kunt u zich richten op het organiseren van de begrafenis. Wij staan u bij met advies en ideeën. Op onze Kennisbank vindt u ook tal van ideeën om van de begrafenis van uw naaste een mooi en memorabel moment te maken. Zo moeten de rouwkaarten op tijd worden verstuurd, zodat de ontvangers tijdig op de hoogte zijn van wanneer de begrafenis in Nieuwkoop is. Vaak staat er een persoonlijke tekst of gedicht op dat de overledene karakteriseert. Komt u er niet uit? Vraag dan of onze begrafenisondernemer suggesties voor een passend gedicht heeft. Muziek is ook een manier om een begrafenis een persoonlijk karakter te geven. Als u niet weet welke muziek u wilt laten horen, dan biedt de pagina begrafenismuziek een lijst met muziek wij als begrafenisonderneming vaak bij begrafenissen spelen. Ook een ritueel maakt vaak deel uit van ene persoonlijk afscheid, zoals het aansteken van kaarsen. Op de pagina Rituelen leest u ook voorbeelden van persoonlijke rituelen die wij als begrafenisondernemer bij begrafenissen zagen.

begrafenis Nieuwkoop

Grote collectie begrafeniskisten

De keuze van de begrafeniskist voor de begrafenis is de laatste jaren een heel bewuste keuze. Wilt u een traditionele kist of juist een eco-kist? Op de pagina begrafeniskisten vindt u meer suggesties. Weet u al waar u de afscheidsplechtigheid wilt houden? Veel begraafplaatsen hebben een aula, maar als uw naaste bijvoorbeeld een bestuursfunctie had bij een sportvereniging of graag naar een bepaalde locatie in Nieuwkoop ging, dan is het vaak ook mogelijk om de afscheidsplechtigheid bij de begrafenis op een andere locatie te houden. Kijk op de pagina locaties voor meer suggesties of vraag onze verzorger of hij ideeën heeft. En ten slotte moet er bij een begrafenis ook een graf worden uitgezocht.

Wij staan u bij in Nieuwkoop

Meride: uw een persoonlijke begrafenisonderneming in Nieuwkoop

Tegenwoordig weten steeds meer mensen precies hoe zij hun begrafenis willen invullen. Meride staat u bij om alles rond de begrafenis van uw naaste in Nieuwkoop te regelen. Als u nog niet precies weet wat u wilt, dan zijn we graag een inspiratiebron. U houdt altijd zelf de regie in handen, zodat u verzekerd bent van een persoonlijke begrafenis die past bij de overledene en die voor u en andere nabestaanden een mooie persoonlijke herinnering vormt. We staan u rond de begrafenis bij met aandacht, gevoel en daadkracht, waarbij uw wensen altijd voorop staan.

Voor een memorabel afscheid

Altijd iemand van Meride dichtbij

Onze medewerkers wonen en werken verspreid over heel Nederland. Daarom is er altijd een bij u in de omgeving werkzaam. Ze kennen dus ook alle mogelijkheden voor een begrafenis in Nieuwkoop. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Nieuwkoop informeren we u graag over de mogelijkheden. Bespreek met ons uw wensen. Wilt u dat we de zorg voor de begrafenis van uw naaste geheel overnemen of wilt u zo veel mogelijk zelf regelen? Meride is een onafhankelijke begrafenisonderneming, wij zijn niet verbonden aan bepaalde rouwlocaties. Daarom staan bij Meride uw eigen wensen altijd voorop. We staan ook voor u klaar als u nazorg wilt na de begrafenis in Nieuwkoop.

Kijk ook eens op onze kennisbank voor meer inspiratie.

Naar de kennisbank

Begrafenis georganiseerd door begrafenisondernemer Meride

Wij staat u bij met ideeën voor een begrafenis die passen bij de overledene en helpt u met praktische zaken. Omdat onze medewerker exclusief voor u beschikbaar is, neemt hij alle tijd voor u en biedt hij u een luisterend oor in deze verdrietige tijd. Hij is precies op de hoogte van alle mogelijkheden in Nieuwkoop en zet alles in het werk om al uw wensen uit te voeren. Ook als u de begrafenis zelf organiseert, geeft hij u advies, bijvoorbeeld of iets past in het budget of over zaken die extra tijd in beslag nemen. Zo kunt u zich in alle rust richten op het afscheid.
Meride vindt het belangrijk dat onze mensen hun werk doen vanuit de overtuiging om dienstbaar te zijn aan mensen in deze verdrietige tijd. Daarom hebben we onze medewerkers met uiterste zorg geselecteerd. Onze mensen zijn betrouwbaar en integer en geven u precies de hulp die u wenst rond het regelen van de begrafenis van uw naaste in Nieuwkoop.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek in Nieuwkoop

Als de nabestaanden op de hoogte zijn van de wensen van de overledene rond zijn of haar begrafenis in Nieuwkoop, is het voor hen gemakkelijker om deze uit te voeren. Daarom is het belangrijk dat u dit onderwerp bespreekbaar maakt, juist nu u en uw partner nog volop in het leven staan. Heeft u een voorkeur voor bepaalde bloemen of wilt u een bijzonder muziekstuk horen? Wilt u dat uw (klein)kinderen kaarsen aansteken? Tijdens een vrijblijvend en kosteloos gesprek met een van onze medewerkers kunt u al uw wensen voor uw begrafenis laten vastleggen. Dat kan tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis in Nieuwkoop. Bel om een afspraak met een van onze medewerkers te maken op telefoonnummer 0172 – 796 153 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl.

Uitvaart in Nieuwkoop door een uitvaartverzorger Meride

Kosten van een begrafenis in Nieuwkoop

Elke begrafenis brengt kosten met zich mee. De meeste begrafenisverzekeringen dekken de kosten van een sobere of eenvoudige begrafenis. Op onze pagina ‘Wat kost een begrafenis’ staat een overzicht met diverse prijsvoorbeelden voor een sobere of juist een uitgebreide begrafenis. Vergeet niet dat u bij een begrafenis ook grafrechten en eventueel een grafmonument moet betalen. Onze medewerkers helpen u graag met een overzicht van alle kosten en mogelijkheden voor een begrafenis in Nieuwkoop.

Begrafenisondernemer Meride is 24 uur per dag bereikbaar

Meride is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Als begrafenisondernemer staan wij altijd voor u klaar, ook in het weekend en op feestdagen. U kunt dus altijd bij ons terecht om een overlijden door te geven of als u een vraag heeft over de begrafenis van uw naaste in Nieuwkoop. Bel ons gerust, ook als u behoefte heeft aan een luisterend oor in deze moeilijke tijd.

Wat te doen bij overlijden?

Als uw naaste overlijdt, breekt er een periode aan van veel verdriet. Tegelijkertijd moeten er allerlei zaken voor de begrafenis worden geregeld. Onze medewerkers ontzorgen u graag, zodat u achteraf minder het gevoel heeft dat u wordt geleefd. Neem daarom direct contact op over de begrafenis met onze begrafenisonderneming op telefoonnummer 0172 - 796 153. Wij komen dan direct bij u thuis. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een checklist voor wat u direct na een overlijden moet doen.

Voor U: Checklist van begrafenisonderneming Meride in Nieuwkoop

 1. Als uw naaste thuis overlijdt, bel dan direct de huisarts of waarnemend arts. In het ziekenhuis of in een zorgcentrum waarschuwt het personeel de huisarts. Overlijdt uw naaste tijdens een vakantie? Bel dan de reisverzekering. Overlijdt uw naaste bij een ongeval? Bel dan de verzekering.
 2. Bel vervolgens Begrafenisonderneming Meride via 0172 - 796 153. Wij zorgen ervoor dat er snel een begrafenisondernemer bij u thuis is.
 3. Leg de polis van de verzekering klaar.
 4. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Mogelijk staan hierin zijn of haar wensen rond de begrafenis. Als de overledene al eens een kennismakingsgesprek heeft gehad, dan zijn de wensen vastgelegd bij onze begrafenisondernemer in Nieuwkoop.
 5. Leg het identiteitsbewijs of trouwboekje van de overledene klaar.
 6. Stel van een adressenlijst op voor het versturen van rouwkaarten. Wij als begrafenisonderneming weten wanneer u deze het beste kunt versturen.
 7. Zoek vast kleding uit voor de overledene.

Heeft u de checklist over het overlijden en de uitvaart liever op papier? Download de PDF en print deze uit.

Confidental Infomation