Alle aandacht voor uw crematie in Eijsden

Bij Meride krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt. Voor, tijdens en na de crematie. Bovendien zijn we er voor iedereen in Eijsden. Met of zonder verzekering.

043 - 363 79 79 (24/7)
Meride in uw omgeving

Onze uitvaartverzorgers

 • Uitvaartverzorger Eijsden - Henriëtte Nieskens

  Henriëtte Nieskens

 • Uitvaartverzorger Eijsden - Ingrid Leenders

  Ingrid Leenders

 • Onze uitvaartverzorgers

  Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat de crematie wordt geregeld.

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Kijken of het ‘klikt’
  • Wensen bespreken en vragen stellen
  • Schept rust en ruimte
  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
 • Uitvaartverzorger Eijsden - Will Bierman

  Will Bierman

 • Uitvaartverzorger Eijsden -


Crematoria nabij Eijsden

Onze medewerkers kennen de regio en helpen u kiezen uit verschillende crematoria.
Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

043 - 363 79 79 (24/7)
 • Crematorium Walpot

  Crematorium Walpot

  Pisartlaan 8
  6245 SK Eijsden
 • Crematorium Heerlen

  Crematorium Heerlen

  Imstenradenweg 10
  6422 PM Heerlen
 • Crematorium Nedermaas

  Crematorium Nedermaas

  Vouershof 1
  6161 DB Geleen
 • Crematorium Schifferheide

  Crematorium Schifferheide

  Schifferheidestraat 7
  6466 EN Kerkrade
 • Crematorium Echt-Susteren

  Crematorium Echt-Susteren

  Bellekeweg 37
  6101 JZ Echt
  Volgende Vorige
  Wij zijn bij elk crematorium welkom

  Begraafplaatsen in Eijsden

  Als onafhankelijke uitvaartorganisatie zijn we niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra. U heeft de vrijheid om zelf te kiezen uit verschillende begraafplaatsen in de omgeving van Eijsden.
  Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust even op.

  Voor een crematie in Eijsden zoals u die wenst

  Bijzondere locaties in Eijsden

  Wilt u liever op een niet-traditionele plek afscheid nemen, in plaats van in een uitvaartcentrum? We bieden bijzondere locaties aan met een andere uitstraling en sfeer.
  Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de mogelijkheden en kosten.


  Wat kost een crematie in Eijsden?

  Wat een crematie kost, hangt af van uw wensen. Bekijk hier een aantal mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

  Wat kost een crematie?

  vanaf € 1995

  Wat kost een begrafenis?

  vanaf € 2195

  Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

  • Voor een reguliere uitvaart betaalt u bij ons tot € 1.500,- minder* dan bij Monuta, Yarden of Dela.
  • Wij verhogen altijd uw poliswaarde met 5%
  • Onze klanten waarderen ons met een 9,2

  Meer over de beste prijs

  * Gebasseerd op informatie op websites van Dela, Yarden en Monuta

  Bespreking uitvaart

  Beoordelingen over onze uitvaartverzorging

  • Marlène Kromhout heeft ons goed bijgestaan en alles goed verzorgd. Ook heeft zij ons Leta Janssen aanbevolen en dat heeft goed uitgepakt.

  • Ik vond alles keurig netjes alleen het afscheid voor dat de kistvdichtbging vond ik te snel gaan

  • 9,2

   513 beoordelingen

   98% beveelt Meride uitvaart aan

   ★★★★★★★★★★

  De betere uitvaart ervaring

  Wij geloven in het leveren van uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. U krijgt bij Meride één uitvaartverzorger die van begin tot eind verantwoordelijk is voor de uitvaart. De uitvaartverzorger adviseert u en uw familie zodat jullie zelfstandig de juiste keuzes kunnen maken.

  Lees onze kwaliteitsgarantie

  Wij verhogen uw poliswaarde altijd met 5%

  Meride is een onafhankelijk uitvaartbedrijf zónder verzekeringstak. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat we op deze manier écht onafhankelijk in uw belang kunnen handelen.

  Meer info over het verhogen van uw poliswaarde

  Inspiratie voor de Crematie in Eijsden

  Na een overlijden maakt u als nabestaande veel keuzes. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven advies over de mogelijkheden voor een crematie bij ons in Eijsden.

  Lees verder
  Asbestemming naar keuze

  Meride: uw inspiratiebron voor een crematie in Eijsden

  Als de belangrijkste zaken zijn geregeld, kunt u zich in alle rust richten op het regelen van de crematie en het afscheid. Onze medewerkers denken graag met u mee over de mogelijkheden rond de crematie van uw naaste in Eijsden. Via onze Kennisbank kunt u inspiratie opdoen. Hier vindt u bijvoorbeeld op de pagina muziek diverse suggesties voor als u niet weet welke muziek u tijdens de ceremonie wilt laten horen. Wanneer u een toespraak wilt houden, maar niet weet hoe u deze kunt voorbereiden, dan vindt u op de pagina Toespraak tijdens de crematie tal van tips om deze toespraak te schrijven. Ook kunt u bij een crematie diverse bestemmingen voor de as van de overledene vinden. Wilt u de as uitstrooien? Of wilt u een sierurn in een columbarium in Eijsden plaatsen zodat u en andere nabestaanden nog een plek hebben om de overledene te herdenken? Op de pagina Asbestemmingen leest nu welke mogelijkheden er nog meer zijn na een crematie.

  crematie Eijsden

  Wilt u een speciale locatie?

  U kunt maar één keer afscheid van uw naaste nemen. Omdat er bij een overlijden veel op u afkomt, is het prettig om te weten dat u er niet alleen voor staat bij het regelen van een crematie in Eijsden. Meride verzorgt elke crematie op een manier die bij u en uw naaste past. Wilt u de afscheidsplechtigheid bij uw crematie op een andere locatie houden dan de aula van het crematorium? Wilt u na de plechtigheid rond uw crematie de bloemen een bijzondere bestemming geven? Meride probeert u al uw wensen rond uw crematie in Eijsden te verwezenlijken. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar in Eijsden om u te helpen met het regelen van een crematie. Bel ons voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek op .

  Je neemt maar één keer afscheid

  Crematie in Eijsden? Meride denkt graag met u mee

  Steeds meer mensen weten al precies hoe zij hun crematie in Eijsden willen invullen. Bij Meride weten we hoe belangrijk het is om een crematie zo persoonlijk mogelijk te maken en een mooi memorabel moment te creëren. Als uw naaste onverwachts overlijdt of geen wensen rond de crematie heeft vastgelegd, inspireren we u graag bij het creëren van een persoonlijk afscheid in Eijsden. Wij zijn betrokken en weten vanuit onze ervaring dat elk afscheid hét moment is om persoonlijke herinneringen te delen.

  Voor een memorabel afscheid

  Meride is onafhankelijk

  Bij Meride staat keuzevrijheid voor onze klanten voorop. Onze medewerkers wonen en werken in heel Nederland dus daarom is er altijd een medewerker van Meride werkzaam in uw regio. Bij ons zijn uw wensen belangrijk, of het nu gaat om het regelen van uw eigen crematie of om de crematie van uw naaste. Wilt u de zorg voor de crematie volledig uit handen geven of wilt u zelf de regie houden en alleen de ondersteuning en het advies ontvangen waaraan u behoefte heeft? Als u ons vertelt waar u behoefte aan heeft, geven wij u zorg en advies op maat voor een persoonlijke crematie in Eijsden. Onze mensen weten wat er mogelijk is op het gebied van een crematie in Eijsden. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Eijsden of omstreken kunt u ons al uw wensen vertellen. Wij denken graag met u mee over uw crematie.

  Kijk ook eens op onze kennisbank voor meer inspiratie.

  Naar de kennisbank

  Ondersteuning door Meride bij een crematie in Eijsden

  Omdat elke crematie persoonlijk is, biedt onze contactpersoon in Eijsden u alle vrijheid om uw wensen rond de crematie te vervullen. Onze medewerkers bieden een luisterend oor, staan u bij met ideeën en helpen u met alle praktische zaken die bij een crematie in Eijsden komen kijken. Zo geven zij bijvoorbeeld advies over zaken als beschikbare tijd of bijkomende kosten. Dat is wel zo duidelijk. U heeft dan de rust om u volledig te richten op het afscheid van uw naaste.
  Bij Meride hechten we eraan dat onze medewerkers u helpen bij het regelen van een crematie vanuit de overtuiging om mensen te ondersteunen, te adviseren en te inspireren. Daarom heeft Meride zijn crematie verzorgers in Eijsden met veel zorg geselecteerd. Zo bent u altijd verzekerd van betrouwbare en integere begeleiding bij de crematie van uw naaste.

  Leg uw wensen rond uw crematie in Eijsden vast met een van onze medewerkers

  Veel mensen weten al precies hoe zij hun crematie willen regelen. Dat is voor nabestaanden wel zo prettig, juist omdat er in een periode van afscheid al zoveel op hen afkomt. Daarom is het wel zo prettig als uw naasten goed op de hoogte zijn van uw wensen rond uw crematie in Eijsden. Door uw wensen vast te leggen weten uw nabestaanden waar zij aan toe zijn. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek kunt u al uw wensen rond uw crematie bespreken met een van onze medewerkers, zoals welke bloemen u mooi vindt, welke muziek u wilt laten horen of misschien een andere persoonlijke wens. Een kennismakingsgesprek is altijd vrijblijvend en gebeurt in alle rust bij u thuis in Eijsden of omstreken.
  Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw wensen rond uw crematie in Eijsden alvast vast te leggen? Bel dan 043 – 363 79 79 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl om een afspraak te maken met een van onze medewerkers.

  Wat zijn de kosten van een crematie in Eijsden?

  Hoe hoog de kosten van een crematie zijn, is uiteraard afhankelijk van uw wensen. Wilt u de goedkoopste kist? Wilt u extra tijd in de aula in Eijsden of wilt u extra rouwauto’s? Dit zijn allemaal factoren die van invloed zijn op de kosten van uw crematie. Meride presenteert verschillende prijsvoorbeelden voor een crematie. Deze voorbeelden kunt u altijd aanpassen naar uw eigen wensen. Zo is er het Crematiepakket ‘Sober’ voor een eenvoudige crematie voor een vaste prijs van 1.995,- euro. Daarnaast kunt u de prijsvoorbeelden: ‘Basis’, ‘Regulier’, ‘Uitgebreid’ en ‘Exclusief’ bekijken. Wilt u meer weten over de kosten voor uw crematie in Eijsden of wilt u een offerte aanvragen? Bel ons dan op 043 - 363 79 79 of vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan zodat u de kosten voor een crematie in Eijsden duidelijk op een rijtje heeft.

  Altijd bereikbaar in Eijsden

  Onze medewerkers staan 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Niet alleen als u een overlijden door wilt geven, maar ook als u vragen heeft over een crematie in Eijsden of als uw naaste pas is overleden en u een luisterend oor nodig heeft. Want een goede nazorg vinden wij heel vanzelfsprekend na een ingrijpende gebeurtenis als het overlijden van uw naaste. Bel ons op 043 - 363 79 79 en stel ons al uw vragen over een crematie in Eijsden. Onze medewerkers staan u graag te woord.

  Wat te doen bij overlijden?

  Als uw naaste overlijdt, dan komen er veel dingen op u af. Los van het verdriet zijn er tal van praktische zaken die u moet regelen, zoals een verklaring van overlijden door de huisarts, familieleden op de hoogte stellen en het regelen van de crematie zelf. Onze medewerkers ontzorgen u graag door u te helpen met een aantal van dit soort praktische zaken en bij het regelen van de crematie in Eijsden. Neem daarom zo snel mogelijk contact op met Meride via 043 - 363 79 79 . Degene die voor u de gehele crematie gaat verzorgen komt dan direct bij u thuis. Een aantal zaken kunt u zelf al oppakken. Deze staan in onze checklist bij overlijden.

  Checklist bij overlijden in Eijsden

  1. Bij een overlijden thuis in Eijsden belt u direct de huisarts of waarnemend arts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt deze automatisch gewaarschuwd.
   Overlijdt uw naaste terwijl u op reis bent? Neem dan direct contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering. Overlijdt uw naaste tijdens een ongeval? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.
  2. Nadat u de huisarts heeft gebeld, belt u met Meride op telefoonnummer 043 - 363 79 79.
  3. Zoek uit of de overledene een polis heeft en leg deze klaar. Als u in de persoonlijke administratie geen polis vindt, informeer dan bij familieleden of andere naasten.
  4. Heeft de overledene een wilsbeschikking of testament? Mogelijk staan hier zijn of haar wensen rond de crematie in. Als u al eerder een kennismakingsgesprek heeft gehad in Eijsden met een van onze medewerkers, dan zijn de wensen over de crematie van de overledene bij ons vastgelegd.
  5. Zoek het identiteitsbewijs of trouwboekje van de overledene en leg dit klaar.
  6. Bepaal aan wie u rouwkaarten wilt sturen en maak vast een adressenlijst aan. Overleg met de medewerker van Meride wanneer u deze het beste kunt versturen.
  7. Zoek kleding uit voor de overledene en leg deze vast klaar.

  Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen en de stappen kunt afvinken.
  Na het overlijden van uw naaste helpt onze medewerker van Meride u met de vervolgstappen, zoals het verzorgen van uw naaste, de aangifte van het overlijden bij de Burgerlijke Stand in Eijsden. Omdat Meride de kosten voorschiet, hoeft u zich hier geen zorgen over te maken.