Alle aandacht voor uw uitvaart in Tilburg

Bij Meride krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt. Voor, tijdens en na de uitvaart. Bovendien zijn we er voor iedereen in Tilburg. Met of zonder verzekering.

013 - 204 01 47 (24/7)
Uitvaart - Crematie - Begrafenis bij Meride

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

 • Uitvaartverzorger Tilburg - Sylvia Hoogendoorn

  Sylvia Hoogendoorn

 • Uitvaartverzorger Tilburg - Gerdine van Kooten

  Gerdine van Kooten

 • Uitvaartverzorger Tilburg - Will Bierman

  Will Bierman

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Kijken of het ‘klikt’
  • Wensen bespreken en vragen stellen
  • Schept rust en ruimte
  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
 • Uitvaartverzorger Tilburg - Stephan Faber

  Stephan Faber

 • Uitvaartverzorger Tilburg - Els Alessie

  Els Alessie

Actuele situatie Corona-virus

Ondanks de recente ontwikkelingen m.b.t. het Corona-virus kunt u gewoon op ons rekenen. Wij blijven voor u klaar staan. Lees gerust even onze Informatie pagina voor de exacte details en hoe we samen in tijden van Corona toch een mooie uitvaart kunnen organiseren.


Crematoria nabij Tilburg

Onze medewerkers kennen de regio en helpen u kiezen uit verschillende crematoria.
Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

013 - 204 01 47 (24/7)
 • Crematorium Tilburg

  Crematorium Tilburg

  Karel Boddenweg 5
  5044 EL Tilburg
 • Crematorium Hilvarenbeek

  Crematorium Hilvarenbeek

  Beekseweg 22
  5087 KB Diessen
 • Crematorium Huis van Brabant

  Crematorium Huis van Brabant

  Florijnstraat 60
  4903 RM Oosterhout
 • Crematorium Maaslanden

  Crematorium Maaslanden

  Abt van Engelenlaan 1
  5253 VN Nieuwkuijk
 • Crematorium Zuylen

  Crematorium Zuylen

  Tuinzigtlaan 11
  4813 XH Breda
  Volgende Vorige
  <p>Begraafplaats Hoflaan Tilburg</p>

  Begraafplaatsen in Tilburg

  Als onafhankelijke uitvaartorganisatie zijn we niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra. U heeft de vrijheid om zelf te kiezen uit verschillende begraafplaatsen in de omgeving van Tilburg, zoals begraafplaats Hoflaan.
  Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust even op.

  <p>Uitvaartceremonie in de Kloosterkapel in Tilburg</p>

  Bijzondere locaties in Tilburg

  Wilt u liever op een niet-traditionele plek afscheid nemen, zoals in De Kloosterkapel? We bieden bijzondere locaties aan met een andere uitstraling en sfeer.
  Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de mogelijkheden en kosten.


  Wat kost een uitvaart in Tilburg?

  Wij bieden een uitvaart voor ieder budget. Bekijk hier een aantal mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

  Onze crematie tarieven

  Onze begrafenis tarieven

  Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

  Bespreking uitvaart

  Beoordelingen over onze uitvaartverzorging

  • Marlène Kromhout heeft ons goed bijgestaan en alles goed verzorgd. Ook heeft zij ons Leta Janssen aanbevolen en dat heeft goed uitgepakt.

  • Ik vond alles keurig netjes alleen het afscheid voor dat de kistvdichtbging vond ik te snel gaan

  • 9,2

   692 beoordelingen

   98% beveelt Meride uitvaart aan

   ★★★★★★★★★★

  De betere uitvaart ervaring

  Wij geloven in het leveren van uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. U krijgt bij Meride één uitvaartverzorger die van begin tot eind verantwoordelijk is voor de uitvaart. De uitvaartverzorger adviseert u en uw familie zodat jullie zelfstandig de juiste keuzes kunnen maken.

  Lees onze kwaliteitsgarantie
  Rouwboeket kleurrijk

  Wij verhogen uw poliswaarde altijd met 5%

  Meride is een onafhankelijk uitvaartbedrijf zónder verzekeringstak. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat we op deze manier écht onafhankelijk in uw belang kunnen handelen.

  Meer info over het verhogen van uw poliswaarde

  Inspiratie voor de uitvaart in Tilburg

  Wist u dat de afscheidsceremonie of condoleance steeds vaker op een alternatieve locatie wordt gehouden? Ter inspiratie tonen we u hieronder een aantal bijzonder mogelijkheden in Tilburg.

  Lees verder
  Uitvaartceremonie bij Buitenplaats Tessloo

  Ceremonie bij Buitenplaats Tessloo

  Op een bijna twee hectare groot terrein ligt een bijzondere buitenplaats. De moderne architectuur, de serene sfeer van de tuinen en de overweldigende natuur bieden veel mogelijkheden. U kunt een vrijblijvende afspraak maken om deze unieke locatie uitgebreid te bezichtigen.

  Adres: Zwarte Wegje 15, 5062 AN Oisterwijk

  Tilburg uitvaartonderneming

  Afscheid in de Kloosterkapel

  Steeds meer mensen kiezen er voor om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van hun dierbaren. De Kloosterkapel biedt de mogelijkheid om in besloten sfeer de uitvaart te laten plaatsvinden, dit als alternatief voor een crematorium of kerk. Voorop staat dat u het laatste afscheid precies zo kunt invullen zoals u dat wenst.

  Adres: Frater Matheushof 40, 5025 LL, Tilburg.

  Een uitvaartkist voor de uitvaart

  Afscheid bij De Phil

  Bij de locatie De Phil kunt u met familie en vrienden samenkomen om afscheid te nemen van een dierbare. Of u nu de gehele uitvaart of enkel de condoleance bij ons wilt laten plaatsvinden; wij zullen ervoor zorgen dat alles in goede banen verloopt. De locaties biedt ruimte voor een dienst met maximaal 200 personen en 400 personen voor het condoleren. De Phil is gelegen nabij diverse uitvalswegen aan de rand van Tilburg en beschikt over ruime parkeergelegenheid.

  Adres: Oude Goirleseweg 167, 5025 SB, Tilburg

  Voor een memorabel afscheid

  Een waardig afscheid in een uitvaartcentrum Tilburg

  Een uitvaart is omgeven door diverse rituelen, zodat u afscheid kunt nemen, ruimte krijgt voor verdriet en de eerste stappen maakt in de rouwverwerking. Hoe u dit precies wilt doen, is helemaal aan u. U kunt bijvoorbeeld helpen met het dichtdoen en dragen van de kist, uw eigen speeches schrijven en passende muziek voor het afscheid kiezen. U kunt ook alle bezoekers bij de uitvaart in Tilburg vragen om een bloem op de kist te leggen of een ballon op te laten. Ook bij de catering is veel mogelijk. Hield de overledene niet zo van de klassieke koffie en cake, serveer dan een lievelingsgerecht of – snack om de overledene te gedenken. Ook zijn er veel variaties mogelijk op de speeches. Zo was er eens een balletgroep die een integere dans vertoonde voor de overleden danseres, of trompettisten die een laatste lied ten gehore brachten bij de uitvaart van een muzikant in Tilburg. Vertel ons over uw ideeën bij het afscheid. Wij helpen u graag om dit memorabel te maken.

  Kijk ook eens in onze uitvaart-kennisbank voor meer inspiratie.

  Naar de kennisbank

  Voor de uitvaartverzorger geldt: Uw wensen zijn het belangrijkste

  Iedereen neemt maar één keer afscheid. Daarom is het prettig om dat geheel in stijl van de overledene te doen. Bijvoorbeeld met een eenvoudige uitvaart, of juist een moderne eco-uitvaart op een bijzondere locatie in Tilburg. Geef uw wensen aan ons door en Meride verzorgt de uitvaart op een persoonlijke, integere manier. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Bel ons gerust op het nummer: 013 – 204 01 47.

  Uitvaartzorg in Tilburg? Meride inspireert

  Meride is eigentijds. Steeds meer mensen weten exact wat zij willen voor hun uitvaart. Wij hebben er alle begrip voor dat u zelf actief bij wilt dragen bij de uitvaartzorg van uw naaste, maar inspireren u ook graag als u het nog niet exact weet. Wij geven advies en inspiratie, u beslist. Dankzij onze ervaring, zorg, betrokkenheid en vakmanschap waarborgen wij altijd de kwaliteit van de uitvaartzorg. Wij staan u bij met daadkracht, maar ook met gevoel. Iedere uitvaart is persoonlijk. Het is een afscheid, maar ook een moment om mooie herinneringen te delen.

  Lokaal betrokken uitvaartzorg

  De uitvaartverzorgers van Meride werken en wonen verspreid over heel Nederland. Daarom is er altijd een medewerker van Meride bij u in de buurt die de omgeving goed kent. Ook in Tilburg. Deze uitvaartverzorger kent alle mogelijkheden voor een uitvaart in Tilburg en omgeving. Wij informeren u daar graag over tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis in Tilburg of omstreken, zodat u meer inspiratie heeft voor een uitvaart die precies bij uw naaste past. Vertel ons wat belangrijk voor u is. Geef de zorg voor de uitvaart gerust uit handen, of ontvang alleen die ondersteuning en advies die u nodig heeft om het zelf te regelen. Meride is een onafhankelijke uitvaartorganisatie: uw wensen staan bij ons voorop. Ook als u nazorg wenst na de uitvaart in Tilburg staan wij nog steeds voor u klaar.

  Uitvaart in Tilburg door een uitvaartverzorger Meride

  Uw persoonlijke uitvaartverzorger staat u bij met ideeën, biedt een luisterend oor en helpt met alle praktische zaken. Wij nemen de tijd voor u, dus bespreek gerust uw wensen over de uitvaart en stel alle vragen die u op het hart liggen. De verzorger van de uitvaart kent de mogelijkheden in de omgeving van Tilburg goed en doet er alles aan om al uw wensen perfect uit te voeren. Ook als u zelf de uitvaart organiseert, geeft hij advies over de gevolgen van uw keuzes. Bijvoorbeeld over de beschikbare tijd of bijkomende kosten. Dat geeft u een goed overzicht en rust, zodat u zich kunt concentreren op het afscheid en het creëren van een mooie herinnering.
  Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Onze medewerkers werken en wonen verspreid door heel Nederland; er is er altijd wel een bij u in de buurt die Tilburg en omgeving goed kent. Wij zijn niet gebonden aan rouwlocaties of één bepaald uitvaartcentrum in Tilburg. Daarom bent u bij Meride geheel vrij om een uitvaartcentrum in Tilburg te kiezen waar u zich prettig bij voelt. Onze uitvaartverzorger kan u hier uiteraard bij helpen.

  Kennismakingsgesprek met een uitvaartverzorger voor een uitvaart in Tilburg

  Het is voor nabestaanden gemakkelijker om een uitvaart in Tilburg of omstreken te organiseren als zij de wensen van de overledene goed kennen. Maak het onderwerp daarom bespreekbaar, juist op een moment dat u en uw partner, familie of vrienden nog vol in het leven staan. Welke bloemen vindt u mooi, welke muziek zou u graag horen, heeft u een favoriet gedicht of juist een speciale wens die uw familie of vrienden kunnen vervullen? Heeft u een voorkeur voor een specifiek uitvaartcentrum in Tilburg? U kunt deze wensen vastleggen tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers. Tijdens het kennismakingsgesprek denken we mee over de uitvaart van uzelf of van een naaste. Wat zijn de gevolgen van het overlijden? Welke wensen u voor de uitvaart?
  Veel mensen vinden het fijn om voor de uitvaart alvast kennis te maken met een medewerker van Meride. Wilt u dat ook? Wij komen bij u thuis in Tilburg of omgeving om in alle rust uw wensen betrekking tot de uitvaartverzorging te bespreken. Maak een afspraak via 013 – 204 01 47 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

  Wat kost een uitvaart in Tilburg bij Uitvaartonderneming Meride?

  De kosten van de uitvaartzorg hangen af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van de locatie van de uitvaart, de keuze voor de kist, het aantal gasten bij het afscheid, wel of geen advertentie in de krant, het soort en de hoeveelheid bloemen, de keuze voor catering. Verwacht u veel bezoekers en heeft u daarom meer tijd nodig in het uitvaartcentrum? Dit soort keuzes zijn van invloed op de kosten van een uitvaart. U kunt altijd een offerte opvragen of een afspraak maken met onze uitvaartverzorger. Vindt u het prettiger om dit in een persoonlijk gesprek door te nemen? Dan komen we graag bij u langs in Tilburg of omgeving. Bel voor een afspraak naar 013 - 204 01 47 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

  Meride Uitvaartverzorging: altijd bereikbaar

  Bij Meride Uitvaartverzorging vinden we het vanzelfsprekend dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken. U kunt altijd een overlijden in Tilburg doorgeven, maar u kunt ons ook bellen met aanvullende vragen over de uitvaartverzorging van uw dierbare of als u na de uitvaart nog nazorg wilt. Bel ons gerust op 013 - 204 01 47. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

  Wat te doen bij overlijden?

  Voor veel mensen is het moment van overlijden een periode met veel verdriet. Tegelijkertijd wordt van u gevraagd om veel zaken te regelen voor de uitvaart. Als uitvaartonderneming staan we u graag bij om de belangrijkste zaken te regelen. Daarom nemen wij u graag een aantal zorgen uit handen. Het makkelijkste is om direct contact op te nemen met Meride over de uitvaart in Tilburg. Bel ons op 013 - 204 01 47. Wij zullen u direct bijstaan.

  Checklist bij overlijden in Tilburg

  1. Bij een overlijden thuis in Tilburg of omgeving belt u direct de huisarts of een waarnemend arts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts automatisch geïnformeerd. Gebeurt het overlijden tijdens een reis? Neem direct contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering. Is het overlijden een direct gevolg van een ongeluk? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.
  2. Bel met Meride via 013 - 204 01 47.
  3. Leg de uitvaartpolis van de overledene klaar. Deze vindt u meestal in de persoonlijke administratie.
  4. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Hierin staan mogelijk zijn of haar wensen voor de uitvaartverzorging. Mogelijk zijn de uitvaartwensen al bekend bij uitvaartonderneming Meride. Maak een adressenlijst voor rouwkaarten en de uitnodiging voor de uitvaart.
  5. Zoek kleding uit voor de uitvaart van de overledene. De contactpersoon van uitvaartonderneming Meride helpt u met de volgende stappen, zoals het verzorgen van de overledene en eventueel het vervoer naar het rouwcentrum in Tilburg.

  Heeft u de checklist over het overlijden en de uitvaart liever op papier? Download de PDF en print deze uit.

  Confidental Infomation