Alle aandacht voor uw uitvaart in Breda

Bij Meride krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt. Voor, tijdens en na de uitvaart. Bovendien zijn we er voor iedereen in Breda. Met of zonder verzekering.

076 - 205 01 24 (24/7)
Uitvaart - Crematie - Begrafenis bij Meride

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

 • Uitvaartverzorger Breda - Sylvia Hoogendoorn

  Sylvia Hoogendoorn

 • Uitvaartverzorger Breda - Angelique Hesseling

  Angelique Hesseling

 • Uitvaartverzorger Breda - Will Bierman

  Will Bierman

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Kijken of het ‘klikt’
  • Wensen bespreken en vragen stellen
  • Schept rust en ruimte
  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
 • Uitvaartverzorger Breda - Freddy Onderstal

  Freddy Onderstal

 • Uitvaartverzorger Breda - Els Hogervorst

  Els Hogervorst

Actuele situatie Corona-virus

Ondanks de recente ontwikkelingen m.b.t. het Corona-virus kunt u gewoon op ons rekenen. Wij blijven voor u klaar staan. Lees gerust even onze Informatie pagina voor de exacte details en hoe we samen in tijden van Corona toch een mooie uitvaart kunnen organiseren.


Crematoria nabij Breda

Onze medewerkers kennen de regio en helpen u kiezen uit verschillende crematoria.
Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

076 - 205 01 24 (24/7)
 • Crematorium Zuylen

  Crematorium Zuylen

  Tuinzigtlaan 11
  4813 XH Breda
 • Crematorium Huis van Brabant

  Crematorium Huis van Brabant

  Florijnstraat 60
  4903 RM Oosterhout
 • Crematorium Tilburg

  Crematorium Tilburg

  Karel Boddenweg 5
  5044 EL Tilburg
 • Crematorium Zegestede

  Crematorium Zegestede

  Ionweg 12
  4706 NS Roosendaal
 • Crematorium Essenhof

  Crematorium Essenhof

  Nassauweg 200
  3314 JR Dordrecht
  Volgende Vorige
  <p>Begraafplaats De Bieberg Breda</p>

  Begraafplaatsen in Breda

  Als onafhankelijke uitvaartorganisatie zijn we niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra. U heeft de vrijheid om zelf te kiezen uit verschillende begraafplaatsen in de omgeving van Breda.
  Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust even op.

  <p>Landgoed Wolfslaar Breda</p>

  Bijzondere locaties in Breda

  Wilt u liever op een niet-traditionele plek afscheid nemen, zoals bijvoorbeeld Landgoed Wolfslaar? We bieden bijzondere locaties aan met een andere uitstraling en sfeer.
  Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de mogelijkheden en kosten.


  Wat kost een uitvaart in Breda?

  Wij bieden een uitvaart voor ieder budget. Bekijk hier een aantal mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

  Onze crematie tarieven

  Onze begrafenis tarieven

  Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

  Bespreking uitvaart

  Beoordelingen over onze uitvaartverzorging

  • Marlène Kromhout heeft ons goed bijgestaan en alles goed verzorgd. Ook heeft zij ons Leta Janssen aanbevolen en dat heeft goed uitgepakt.

  • Ik vond alles keurig netjes alleen het afscheid voor dat de kistvdichtbging vond ik te snel gaan

  • 9,2

   692 beoordelingen

   98% beveelt Meride uitvaart aan

   ★★★★★★★★★★

  De betere uitvaart ervaring

  Wij geloven in het leveren van uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. U krijgt bij Meride één uitvaartverzorger die van begin tot eind verantwoordelijk is voor de uitvaart. De uitvaartverzorger adviseert u en uw familie zodat jullie zelfstandig de juiste keuzes kunnen maken.

  Lees onze kwaliteitsgarantie
  Rouwboeket kleurrijk

  Wij verhogen uw poliswaarde altijd met 5%

  Meride is een onafhankelijk uitvaartbedrijf zónder verzekeringstak. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat we op deze manier écht onafhankelijk in uw belang kunnen handelen.

  Meer info over het verhogen van uw poliswaarde

  Inspiratie voor de uitvaart in Breda

  Wist u dat de afscheidsceremonie of condoleance steeds vaker op een alternatieve locatie wordt gehouden? Ter inspiratie tonen we u hieronder een aantal bijzonder mogelijkheden in of nabij Breda.

  Lees verder
  Afscheid bij Landgoed Wolfslaar

  Afscheid bij Landgoed Wolfslaar

  Landgoed Wolfslaar biedt de mogelijkheid om in een bijzondere en rust gevende omgeving afscheid te nemen van uw dierbare. Zo kunt u bijvoorbeeld in stijl een afscheidsdienst houden in de grote salon. Een afscheidsdienst buiten kan ook, mits het weer dat toelaat. Ook kan gezorgd worden voor foto- of filmregistratie van de afscheidsdienst. Voor de condoleance bijeenkomst kunt U kiezen uit 5 condoleance-arrangementen, variërend van € 29,50 tot € 57,50 per persoon. De prijs is afhankelijk van het type drankjes en hapjes. De arrangementen zijn inclusief een onbeperkt aantal drankjes gedurende 2 uur.

  Adres: Wolfslaardreef 102, 4834 SP Breda.

  Afscheid bij het Mastbosch Hotel

  Mastbosch Hotel Breda

  Mastbosch Hotel Breda is een integere, waardige plek om op een persoonlijke manier afscheid te nemen van uw dierbare. Op uw manier en uw tempo, met ruimte voor een persoonlijk samenzijn, herinneringen met een traan en een lach. Het hotel staat bekend om zijn goed gelegen locatie. Middenin de natuur staat een prachtig monumentaal pand waarvan de eerste steen gelegd is in het jaar 1897.

  Adres: Burgemeester Kerstenslaan 20, 4837 BM Breda

  Afscheid

  Landgoed Bergvliet Oosterhout

  Landgoed Bergvliet is er niet alleen voor de mooie dingen in het leven. Wanneer stil wordt gestaan bij het afscheid van een geliefde, is het Koetshuis een perfecte locatie voor een warme condoleance. Hier kunt u perfect samenzijn met uw dierbaren en naasten. Bovendien zal het team er alles aan doen om eventuele laatste wensen in te willigen en de condoleance perfect te laten verlopen.

  Adres: Salesdreef 2, 4904 SW Oosterhout.

  De Ruimte voor een memorabel afscheid

  Afscheid bij DeRuimte Breda

  DeRuimte ligt op loopafstand (vijfhonderd meter) van begraafplaats Zuylen. De grootste zaal, de Toneelruimte, is met een capaciteit van honderdvijftig personen zeer geschikt voor een afscheidsceremonie. Ook is er een intieme ruimte waar iedereen persoonlijk afscheid kan nemen. Alle ruimtes beschikken over professionele audiovisuele apparatuur. Alle ruimtes kunnen naar wens worden gedecoreerd met foto’s en bloemstukken. Bij goed weer kan de plechtigheid in de besloten binnentuin plaatsvinden.

  Adres: Heuvelstraat 52, 4813 GB Breda.

  Kijk ook eens in onze uitvaart-kennisbank voor meer inspiratie.

  Naar de kennisbank

  Voor de uitvaartverzorger geldt: Uw wensen zijn het belangrijkste

  Iedereen neemt maar één keer afscheid. Daarom is het prettig om dat geheel in stijl van de overledene te doen. Bijvoorbeeld met een eenvoudige uitvaart, of juist een moderne eco-uitvaart op een bijzondere locatie in Breda. Geef uw wensen aan ons door en Meride verzorgt de uitvaart op een persoonlijke, integere manier. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Bel ons gerust op het nummer: 076 – 205 01 24.

  Uitvaartzorg in Breda? Meride inspireert

  Meride is eigentijds. Steeds meer mensen weten exact wat zij willen voor hun uitvaart. Wij hebben er alle begrip voor dat u zelf actief bij wilt dragen bij de uitvaartzorg van uw naaste, maar inspireren u ook graag als u het nog niet exact weet. Wij geven advies en inspiratie, u beslist. Dankzij onze ervaring, zorg, betrokkenheid en vakmanschap waarborgen wij altijd de kwaliteit van de uitvaartzorg. Wij staan u bij met daadkracht, maar ook met gevoel. Iedere uitvaart is persoonlijk. Het is een afscheid, maar ook een moment om mooie herinneringen te delen.

  Lokaal betrokken uitvaartzorg

  De uitvaartverzorgers van Meride werken en wonen verspreid over heel Nederland. Daarom is er altijd een medewerker van Meride bij u in de buurt die de omgeving goed kent. Ook in Breda. Deze uitvaartverzorger kent alle mogelijkheden voor een uitvaart in Breda en omgeving. Wij informeren u daar graag over tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis in Breda of omstreken, zodat u meer inspiratie heeft voor een uitvaart die precies bij uw naaste past. Vertel ons wat belangrijk voor u is. Geef de zorg voor de uitvaart gerust uit handen, of ontvang alleen die ondersteuning en advies die u nodig heeft om het zelf te regelen. Meride is een onafhankelijke uitvaartorganisatie: uw wensen staan bij ons voorop. Ook als u nazorg wenst na de uitvaart in Breda staan wij nog steeds voor u klaar.

  Uitvaart in Breda door een uitvaartverzorger Meride

  Uw persoonlijke uitvaartverzorger staat u bij met ideeën, biedt een luisterend oor en helpt met alle praktische zaken. Wij nemen de tijd voor u, dus bespreek gerust uw wensen over de uitvaart en stel alle vragen die u op het hart liggen. De verzorger van de uitvaart kent de mogelijkheden in de omgeving van Breda goed en doet er alles aan om al uw wensen perfect uit te voeren. Ook als u zelf de uitvaart organiseert, geeft hij advies over de gevolgen van uw keuzes. Bijvoorbeeld over de beschikbare tijd of bijkomende kosten. Dat geeft u een goed overzicht en rust, zodat u zich kunt concentreren op het afscheid en het creëren van een mooie herinnering.
  Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Onze medewerkers werken en wonen verspreid door heel Nederland; er is er altijd wel een bij u in de buurt die Breda en omgeving goed kent. Wij zijn niet gebonden aan rouwlocaties of één bepaald uitvaartcentrum in Breda. Daarom bent u bij Meride geheel vrij om een uitvaartcentrum in Breda te kiezen waar u zich prettig bij voelt. Onze uitvaartverzorger kan u hier uiteraard bij helpen.

  Kennismakingsgesprek met een uitvaartverzorger voor een uitvaart in Breda

  Het is voor nabestaanden gemakkelijker om een uitvaart in Breda of omstreken te organiseren als zij de wensen van de overledene goed kennen. Maak het onderwerp daarom bespreekbaar, juist op een moment dat u en uw partner, familie of vrienden nog vol in het leven staan. Welke bloemen vindt u mooi, welke muziek zou u graag horen, heeft u een favoriet gedicht of juist een speciale wens die uw familie of vrienden kunnen vervullen? Heeft u een voorkeur voor een specifiek uitvaartcentrum in Breda? U kunt deze wensen vastleggen tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers. Tijdens het kennismakingsgesprek denken we mee over de uitvaart van uzelf of van een naaste. Wat zijn de gevolgen van het overlijden? Welke wensen u voor de uitvaart?
  Veel mensen vinden het fijn om voor de uitvaart alvast kennis te maken met een medewerker van Meride. Wilt u dat ook? Wij komen bij u thuis in Breda of omgeving om in alle rust uw wensen betrekking tot de uitvaartverzorging te bespreken. Maak een afspraak via 076 – 205 01 24 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

  Wat kost een uitvaart in Breda bij Uitvaartonderneming Meride?

  De kosten van de uitvaartzorg hangen af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van de locatie van de uitvaart, de keuze voor de kist, het aantal gasten bij het afscheid, wel of geen advertentie in de krant, het soort en de hoeveelheid bloemen, de keuze voor catering. Verwacht u veel bezoekers en heeft u daarom meer tijd nodig in het uitvaartcentrum? Dit soort keuzes zijn van invloed op de kosten van een uitvaart. U kunt altijd een offerte opvragen of een afspraak maken met onze uitvaartverzorger. Vindt u het prettiger om dit in een persoonlijk gesprek door te nemen? Dan komen we graag bij u langs in Breda of omgeving. Bel voor een afspraak naar 076 - 205 01 24 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

  Meride Uitvaartverzorging: altijd bereikbaar

  Bij Meride Uitvaartverzorging vinden we het vanzelfsprekend dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken. U kunt altijd een overlijden in Breda doorgeven, maar u kunt ons ook bellen met aanvullende vragen over de uitvaartverzorging van uw dierbare of als u na de uitvaart nog nazorg wilt. Bel ons gerust op 076 - 205 01 24. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

  Wat te doen bij overlijden?

  Voor veel mensen is het moment van overlijden een periode met veel verdriet. Tegelijkertijd wordt van u gevraagd om veel zaken te regelen voor de uitvaart. Als uitvaartonderneming staan we u graag bij om de belangrijkste zaken te regelen. Daarom nemen wij u graag een aantal zorgen uit handen. Het makkelijkste is om direct contact op te nemen met Meride over de uitvaart in Breda. Bel ons op 076 - 205 01 24. Wij zullen u direct bijstaan.

  Checklist bij overlijden in Breda

  1. Bij een overlijden thuis in Breda of omgeving belt u direct de huisarts of een waarnemend arts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts automatisch geïnformeerd. Gebeurt het overlijden tijdens een reis? Neem direct contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering. Is het overlijden een direct gevolg van een ongeluk? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.
  2. Bel met Meride via 076 - 205 01 24.
  3. Leg de uitvaartpolis van de overledene klaar. Deze vindt u meestal in de persoonlijke administratie.
  4. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Hierin staan mogelijk zijn of haar wensen voor de uitvaartverzorging. Mogelijk zijn de uitvaartwensen al bekend bij uitvaartonderneming Meride. Maak een adressenlijst voor rouwkaarten en de uitnodiging voor de uitvaart.
  5. Zoek kleding uit voor de uitvaart van de overledene. De contactpersoon van uitvaartonderneming Meride helpt u met de volgende stappen, zoals het verzorgen van de overledene en eventueel het vervoer naar het rouwcentrum in Breda.

  Heeft u de checklist over het overlijden en de uitvaart liever op papier? Download de PDF en print deze uit.

  Confidental Infomation