Alle aandacht voor uw uitvaart in Zoetermeer

Bij Meride krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt. Voor, tijdens en na de uitvaart. Bovendien zijn we er voor iedereen in Zoetermeer. Met of zonder verzekering.

079 - 890 38 89 (24/7)
Uitvaart - Crematie - Begrafenis bij Meride

Onze uitvaartverzorgers

Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

 • Uitvaartverzorger Zoetermeer - Vanessa Baloe

  Vanessa Baloe

 • Uitvaartverzorger Zoetermeer - Sylvia Hoogendoorn

  Sylvia Hoogendoorn

 • Uitvaartverzorger Zoetermeer - Els Alessie

  Els Alessie

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Kijken of het ‘klikt’
  • Wensen bespreken en vragen stellen
  • Schept rust en ruimte
  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
 • Uitvaartverzorger Zoetermeer - Marlène Kromhout

  Marlène Kromhout

 • Uitvaartverzorger Zoetermeer - Stephan Faber

  Stephan Faber

Actuele situatie Corona-virus

Ondanks de recente ontwikkelingen m.b.t. het Corona-virus kunt u gewoon op ons rekenen. Wij blijven voor u klaar staan. Lees gerust even onze Informatie pagina voor de exacte details en hoe we samen in tijden van Corona toch een mooie uitvaart kunnen organiseren.


Crematoria nabij Zoetermeer

Onze medewerkers kennen de regio en helpen u kiezen uit verschillende crematoria.
Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

079 - 890 38 89 (24/7)
 • Crematorium Meerbloemhof

  Crematorium Meerbloemhof

  Buytenparklaan 1
  2717 AX Zoetermeer
 • Crematorium Iepenhof

  Crematorium Iepenhof

  Hoflaan 18
  2616 AA Delft
 • Crematorium Rhijnhof

  Crematorium Rhijnhof

  Laan te Rhijnhof 4
  2332 HZ Leiden
 • Crematorium Schollevaar

  Crematorium Schollevaar

  Burgemeester Schalijlaan 2
  2908 LS Capelle aan den IJssel
 • Crematorium Hofwijk

  Crematorium Hofwijk

  Delftweg 230
  3046 ND Rotterdam
  Volgende Vorige
  <p>Begraafplaats Binnenweg Zoetermeer</p>

  Begraafplaatsen in Zoetermeer

  Als onafhankelijke uitvaartorganisatie zijn we niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra. U heeft de vrijheid om zelf te kiezen uit verschillende begraafplaatsen in de omgeving van Zoetermeer.
  Wilt u meer weten? Bel ons dan gerust even op.

  <p>Landgoed te Werve Rijswijk</p>

  Bijzondere locaties in Zoetermeer

  Wilt u liever op een niet-traditionele plek afscheid nemen, zoals bijvoorbeeld bij Landgoed te Werve? We bieden bijzondere locaties aan met een andere uitstraling en sfeer.
  Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de mogelijkheden en kosten.


  Wat kost een uitvaart in Zoetermeer?

  Wij bieden een uitvaart voor ieder budget. Bekijk hier een aantal mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

  Onze crematie tarieven

  Onze begrafenis tarieven

  Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

  Bespreking uitvaart

  Beoordelingen over onze uitvaartverzorging

  • Marlène Kromhout heeft ons goed bijgestaan en alles goed verzorgd. Ook heeft zij ons Leta Janssen aanbevolen en dat heeft goed uitgepakt.

  • Ik vond alles keurig netjes alleen het afscheid voor dat de kistvdichtbging vond ik te snel gaan

  • 9,2

   692 beoordelingen

   98% beveelt Meride uitvaart aan

   ★★★★★★★★★★

  De betere uitvaart ervaring

  Wij geloven in het leveren van uitstekende kwaliteit tegen een goede prijs. U krijgt bij Meride één uitvaartverzorger die van begin tot eind verantwoordelijk is voor de uitvaart. De uitvaartverzorger adviseert u en uw familie zodat jullie zelfstandig de juiste keuzes kunnen maken.

  Lees onze kwaliteitsgarantie
  Rouwboeket kleurrijk

  Wij verhogen uw poliswaarde altijd met 5%

  Meride is een onafhankelijk uitvaartbedrijf zónder verzekeringstak. Hier hebben wij bewust voor gekozen omdat we op deze manier écht onafhankelijk in uw belang kunnen handelen.

  Meer info over het verhogen van uw poliswaarde

  Inspiratie voor de uitvaart in Zoetermeer

  Wist u dat de afscheidsceremonie of condoleance steeds vaker op een alternatieve locatie wordt gehouden? Ter inspiratie tonen we u hieronder een aantal bijzonder mogelijkheden in of nabij Zoetermeer.

  Lees verder
  Afscheid bij Landgoed te Werve Rijswijk

  Afscheid bij Landgoed te Werve Rijswijk.

  Het landhuis ter Werve beschikt over diverse ruimtes op de begane grond die geschikt zijn voor een afscheidsceremonie en condoleance van 50 tot 200 personen. Het terras en het landgoed bieden prachtige mogelijkheden voor een wandeling of om rustig te genieten van de natuur en even bij elkaar te zijn.

  Adres: Van Vredenburchweg 105, 2283 TC Rijswijk

  Condoleance bij Het Wapen van Zoetermeer

  Condoleance bij Het Wapen van Zoetermeer

  Het Wapen van Zoetermeer stelt zijn accommodatie aan de monumentale boerderij ook ter beschikking voor het houden van een condoleance. ‘Natuurlijk is de sfeer wel eens beladen, maar wij doen waarvoor we zijn en bedienen onze gasten met een glimlach. Het Wapen van Zoetermeer heeft bijna altijd een zaal vrij voor een condoleance. Men beschikkt over tien ruimtes en kanlast-minute bijna altijd een ruimte voor een condoleance inrichten.

  Adres: Zegwaartseweg 31, 2723 PA Zoetermeer.

  Condoleance bij Hoeve Kromwijk

  Condoleance bij Hoeve Kromwijk

  Restaurant Hoeve Kromwijk in Zoetermeer biedt meerdere mogelijkheden voor een condoleance. Wij beschikken over diverse ruimtes waar in alle rust en in een persoonlijke sfeer de condoleance plaats kan vinden.

  Adres: Voorweg 133, 2716 NH, Zoetermeer.

  @B-Home voor een memorabel afscheid

  Persoonlijk uitvaartcentrum in Zoetermeer

  Wanneer u op zoek bent naar iets anders dan een ‘aula van een uitvaartcentrum’ en niet gebonden wilt zijn aan een uiterlijke vertrektijd, dan adviseren we u om de uitvaartlocatie van 2B-Home eens te komen bezichtigen.
  2B-Home is een sfeervolle uitvaartlocatie waar u met uw familie, vrienden en kennissen een uitvaartdienst voor uw dierbare kunt organiseren. Ook voor de condoleance en het samenzijn na een (kerkelijke) uitvaartdienst op een andere locatie kunt u bij 2B-Home terecht. Het uitvaartcentrum beschikt over meerdere ruimtes die geheel naar uw persoonlijke wensen zijn in te richten. Geschikt voor groepen van 5 tot 350 personen.

  Adres: Dr. J.W. Paltelaan 103, 2712 PT , Zoetermeer.

  Kijk ook eens in onze uitvaart-kennisbank voor meer inspiratie.

  Naar de kennisbank

  Voor de uitvaartverzorger geldt: Uw wensen zijn het belangrijkste

  Iedereen neemt maar één keer afscheid. Daarom is het prettig om dat geheel in stijl van de overledene te doen. Bijvoorbeeld met een eenvoudige uitvaart, of juist een moderne eco-uitvaart op een bijzondere locatie in Zoetermeer. Geef uw wensen aan ons door en Meride verzorgt de uitvaart op een persoonlijke, integere manier. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Bel ons gerust op het nummer: 079 – 890 38 89.

  Uitvaartzorg in Zoetermeer? Meride inspireert

  Meride is eigentijds. Steeds meer mensen weten exact wat zij willen voor hun uitvaart. Wij hebben er alle begrip voor dat u zelf actief bij wilt dragen bij de uitvaartzorg van uw naaste, maar inspireren u ook graag als u het nog niet exact weet. Wij geven advies en inspiratie, u beslist. Dankzij onze ervaring, zorg, betrokkenheid en vakmanschap waarborgen wij altijd de kwaliteit van de uitvaartzorg. Wij staan u bij met daadkracht, maar ook met gevoel. Iedere uitvaart is persoonlijk. Het is een afscheid, maar ook een moment om mooie herinneringen te delen.

  Lokaal betrokken uitvaartzorg

  De uitvaartverzorgers van Meride werken en wonen verspreid over heel Nederland. Daarom is er altijd een medewerker van Meride bij u in de buurt die de omgeving goed kent. Ook in Zoetermeer. Deze uitvaartverzorger kent alle mogelijkheden voor een uitvaart in Zoetermeer en omgeving. Wij informeren u daar graag over tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis in Zoetermeer of omstreken, zodat u meer inspiratie heeft voor een uitvaart die precies bij uw naaste past. Vertel ons wat belangrijk voor u is. Geef de zorg voor de uitvaart gerust uit handen, of ontvang alleen die ondersteuning en advies die u nodig heeft om het zelf te regelen. Meride is een onafhankelijke uitvaartorganisatie: uw wensen staan bij ons voorop. Ook als u nazorg wenst na de uitvaart in Zoetermeer staan wij nog steeds voor u klaar.

  Uitvaart in Zoetermeer door een uitvaartverzorger Meride

  Uw persoonlijke uitvaartverzorger staat u bij met ideeën, biedt een luisterend oor en helpt met alle praktische zaken. Wij nemen de tijd voor u, dus bespreek gerust uw wensen over de uitvaart en stel alle vragen die u op het hart liggen. De verzorger van de uitvaart kent de mogelijkheden in de omgeving van Zoetermeer goed en doet er alles aan om al uw wensen perfect uit te voeren. Ook als u zelf de uitvaart organiseert, geeft hij advies over de gevolgen van uw keuzes. Bijvoorbeeld over de beschikbare tijd of bijkomende kosten. Dat geeft u een goed overzicht en rust, zodat u zich kunt concentreren op het afscheid en het creëren van een mooie herinnering.
  Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Onze medewerkers werken en wonen verspreid door heel Nederland; er is er altijd wel een bij u in de buurt die Zoetermeer en omgeving goed kent. Wij zijn niet gebonden aan rouwlocaties of één bepaald uitvaartcentrum in Zoetermeer. Daarom bent u bij Meride geheel vrij om een uitvaartcentrum in Zoetermeer te kiezen waar u zich prettig bij voelt. Onze uitvaartverzorger kan u hier uiteraard bij helpen.

  Kennismakingsgesprek met een uitvaartverzorger voor een uitvaart in Zoetermeer

  Het is voor nabestaanden gemakkelijker om een uitvaart in Zoetermeer of omstreken te organiseren als zij de wensen van de overledene goed kennen. Maak het onderwerp daarom bespreekbaar, juist op een moment dat u en uw partner, familie of vrienden nog vol in het leven staan. Welke bloemen vindt u mooi, welke muziek zou u graag horen, heeft u een favoriet gedicht of juist een speciale wens die uw familie of vrienden kunnen vervullen? Heeft u een voorkeur voor een specifiek uitvaartcentrum in Zoetermeer? U kunt deze wensen vastleggen tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers. Tijdens het kennismakingsgesprek denken we mee over de uitvaart van uzelf of van een naaste. Wat zijn de gevolgen van het overlijden? Welke wensen u voor de uitvaart?
  Veel mensen vinden het fijn om voor de uitvaart alvast kennis te maken met een medewerker van Meride. Wilt u dat ook? Wij komen bij u thuis in Zoetermeer of omgeving om in alle rust uw wensen betrekking tot de uitvaartverzorging te bespreken. Maak een afspraak via 079 – 890 38 89 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

  Wat kost een uitvaart in Zoetermeer bij Uitvaartonderneming Meride?

  De kosten van de uitvaartzorg hangen af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van de locatie van de uitvaart, de keuze voor de kist, het aantal gasten bij het afscheid, wel of geen advertentie in de krant, het soort en de hoeveelheid bloemen, de keuze voor catering. Verwacht u veel bezoekers en heeft u daarom meer tijd nodig in het uitvaartcentrum? Dit soort keuzes zijn van invloed op de kosten van een uitvaart. U kunt altijd een offerte opvragen of een afspraak maken met onze uitvaartverzorger. Vindt u het prettiger om dit in een persoonlijk gesprek door te nemen? Dan komen we graag bij u langs in Zoetermeer of omgeving. Bel voor een afspraak naar 079 - 890 38 89 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

  Meride Uitvaartverzorging: altijd bereikbaar

  Bij Meride Uitvaartverzorging vinden we het vanzelfsprekend dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken. U kunt altijd een overlijden in Zoetermeer doorgeven, maar u kunt ons ook bellen met aanvullende vragen over de uitvaartverzorging van uw dierbare of als u na de uitvaart nog nazorg wilt. Bel ons gerust op 079 - 890 38 89. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

  Wat te doen bij overlijden?

  Voor veel mensen is het moment van overlijden een periode met veel verdriet. Tegelijkertijd wordt van u gevraagd om veel zaken te regelen voor de uitvaart. Als uitvaartonderneming staan we u graag bij om de belangrijkste zaken te regelen. Daarom nemen wij u graag een aantal zorgen uit handen. Het makkelijkste is om direct contact op te nemen met Meride over de uitvaart in Zoetermeer. Bel ons op 079 - 890 38 89. Wij zullen u direct bijstaan.

  Checklist bij overlijden in Zoetermeer

  1. Bij een overlijden thuis in Zoetermeer of omgeving belt u direct de huisarts of een waarnemend arts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts automatisch geïnformeerd. Gebeurt het overlijden tijdens een reis? Neem direct contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering. Is het overlijden een direct gevolg van een ongeluk? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.
  2. Bel met Meride via 079 - 890 38 89.
  3. Leg de uitvaartpolis van de overledene klaar. Deze vindt u meestal in de persoonlijke administratie.
  4. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Hierin staan mogelijk zijn of haar wensen voor de uitvaartverzorging. Mogelijk zijn de uitvaartwensen al bekend bij uitvaartonderneming Meride. Maak een adressenlijst voor rouwkaarten en de uitnodiging voor de uitvaart.
  5. Zoek kleding uit voor de uitvaart van de overledene. De contactpersoon van uitvaartonderneming Meride helpt u met de volgende stappen, zoals het verzorgen van de overledene en eventueel het vervoer naar het rouwcentrum in Zoetermeer.

  Heeft u de checklist over het overlijden en de uitvaart liever op papier? Download de PDF en print deze uit.

  Confidental Infomation