Meride uitvaartverzorging voor Spakenburg en wijde omgeving

Een mooi afscheid wil iedereen. Wij zorgen samen met u voor een persoonlijke en betekenisvolle uitvaart. Zonder tijdsdruk en mét alle aandacht. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen u. We vertellen u er graag meer over.

033 - 203 01 50
Meride. Elk afscheid mooi

Onze uitvaartverzorgers in omgeving Spakenburg

Vertrouwen is de basis voor een mooie uitvaart. Bij ons kunt u rekenen op één vaste contactpersoon uit uw omgeving die 24 uur per dag voor u klaar staat. Persoonlijk kennismaken is geen probleem.

Gewoon vrijblijvend de mogelijkheden bespreken voor een uitvaart in Spakenburg? Bel ons gerust. We maken graag tijd voor u, 24/7.

  • Uitvaartverzorger Spakenburg - Brigitte Otte

    Brigitte Otte

  • Uitvaartverzorger Spakenburg - Joop van de Kraak

    Joop van de Kraak

  • Uitvaartverzorger Spakenburg - Arie ten Wolde

    Arie ten Wolde

  • Uitvaartverzorger Spakenburg - Freddy Onderstal

    Freddy Onderstal

  • Vrijblijvend kennismaken?

    • Kijk of het ‘klikt’
    • Bespreek wensen, stel vragen
    Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
  • Uitvaartverzorger Spakenburg - Jeroen van Riet

    Jeroen van Riet

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Kijk of het ‘klikt’
  • Bespreek wensen, stel vragen
  • Schep rust en ruimte
  • Geheel vrijblijvend
Ja, ik wil een kennismakingsgesprek

Crematoria voor Spakenburg en omgeving

U bent vrij om te kiezen waar u de uitvaart voor uw dierbare wilt laten plaats vinden. Bekijk op uw gemak de uitvaartlocaties in uw omgeving. Vragen? Neem gerust contact op.

033 - 203 01 50
  • Crematorium Laren

    Crematorium Laren

    Weg over Anna's Hoeve 1
    1251 SW Laren
  • Crematorium Rusthof Maranatha

    Crematorium Rusthof Maranatha

    Dodeweg 31
    3832 RE Leusden
  • Crematorium Zuiderhof

    Crematorium Zuiderhof

    Kolhornseweg 13
    1213 RS Hilversum
  • Crematorium Den en Rust

    Crematorium Den en Rust

    Frans Halslaan 27
    3723 EA Bilthoven
  • Crematorium Almere

    Crematorium Almere

    Kruidenweg 3
    1312 SR Almere
    Volgende Vorige
    Uitvaartverzorging Spakenburg

    Begraafplaatsen in Spakenburg en omgeving

    Er zijn diverse begraafplaatsen in Spakenburg en omgeving. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op. Bel ons gerust.

    033 - 203 01 50
    Voor een uitvaart in Spakenburg zoals u die wenst

    Alternatieve locaties

    Het afscheid hoeft niet altijd plaats te vinden in de aula van een crematorium of begraafplaats. Alternatieven kunnen zijn: uw favoriete restaurant, uw eigen tuin of in het clubgebouw van de sportvereniging.

    033 - 203 01 50

    Al meer dan 10 jaar tevreden families.

    Garantie op een mooie uitvaart

    Persoonlijk, prettig en dichtbij. Dát ervaart u als onze uitvaartverzorger de uitvaart verzorgt. U heeft één vast, vertrouwd gezicht, van begin tot eind. Iemand die u advies geeft dat past bij uw wensen en budget. We doen alles voor het mooiste afscheid.

    Uw verzekeringspolis 10% meer waard

    Bent u in het bezit van een natura-uitvaartpolis? Ook dan bent u bij Meride van harte welkom. Wij verhogen de waarde van uw natura-polis met 10% indien u voor Meride kiest.

    Inspiratie voor uitvaart in Spakenburg en omgeving?

    Bij het regelen of voorbereiden van een uitvaart komt veel kijken. De beperkte tijd die u (meestal) hiervoor hebt, maakt het extra lastig. Bij ons in Spakenburg en omstreken is van alles mogelijk. Neem gerust contact op; 033 - 203 01 50.

    Uitvaartzorg en onze rouwkaarten

    Uitvaartverzorging Spakenburg: de rouwkaart

    Als uw dierbare overlijdt, wilt u familie, vrienden en bekenden informeren. De meest persoonlijke manier? Via rouwkaarten. Combineer het overlijdensbericht eventueel met een uitnodiging voor een moment van condoleren of voor de uitvaart in Spakenburg. Kiest u voor een afscheid in besloten kring? Stuur dan bijvoorbeeld na de begrafenis of crematie de kaarten. Zo is iedereen toch op de hoogte.

    Uw vaste uitvaartverzorger van Meride helpt u graag met de rouwtekst. Ook controleert deze de kaart op eventuele fouten. Alvast ideeën opdoen? Bekijk hier mooie en ontroerende rouwgedichten. Wilt u niemand vergeten te informeren? Plaats dan eventueel (ook) een rouwadvertentie in de krant van de regio Spakenburg. Of laat uw rouwbericht op social media of op onze website achter.

    Spakenburg uitvaartonderneming

    Opbaren in een uitvaartcentrum in Spakenburg of omgeving

    Mensen willen graag afscheid nemen van een dierbare. Laat de overledene hiervoor opbaren; bij u thuis of in een uitvaartcentrum in Spakenburg of omgeving. Dat geeft ruimte nog even alleen te zijn met de overledene. Een kaars aansteken, een aanraking, een blik, een laatste fluisterend woord; ze helpen ieder mee om op een eigen manier te rouwen.

    Opbaren gebeurt nadat we uw dierbare verzorgen. Hebt u hiervoor wensen? Wilt u helpen met het haar, de handen of met make-up? Geef het aan. Of geef kleding of make-up mee aan uw Meride uitvaartverzorger. Zo zorgen we samen dat uw dierbare er mooi bij ligt voor een waardig afscheid.

    Een uitvaartkist voor de uitvaart

    Uitvaartkist kiezen in Spakenburg

    In het proces van afscheid nemen telt ieder detail. Welke kist kiest u? Van beschilderbaar tot bekleed met stof. Van 100% ecologisch materiaal tot een uitvaartplank. Van Amerikaanse uitvaartkist zoals in films tot een eenvoudig model. Wat past bij uw dierbare?

    Geef uw wensen door aan uw Meride uitvaartverzorger in Spakenburg; ook of u de kist open of gesloten wilt tijdens een wake of uitvaartdienst. Kies hier uit de vele soorten uitvaartkisten.

    Voor een memorabel afscheid

    Laatste mooie momenten bij het uitvaartcentrum

    Rouwen lukt vaak beter dankzij rituelen, Het geeft ruimte aan verdriet én troost. Help daarom bijvoorbeeld met dichtdoen en dragen van de kist, vertel een anekdote of lees een gedicht voor.

    Wilt u bezoekers een rol geven? Laat ze dan bijvoorbeeld een bloem op de kist leggen.

    Een rouwdienst in het uitvaartcentrum in Spakenburg maakt u ook persoonlijk dankzij muziek. Ga voor ideeën naar de pagina uitvaartmuziek. Zo speelden trompettisten eens het favoriete lied van hun overleden muzikant in Spakenburg. En voerde een balletgroep een ontroerende dans uit.

    Tot slot de catering. Was uw dierbare geen koffie-met-cake-type? Serveer dan een favoriete snack of gerecht om de overledene te gedenken. Wat uw wensen ook zijn, deel ze met ons. Dan creëren we samen dat mooie afscheid.

    Ideeën opdoen? Ga naar onze uitvaart-kennisbank

    Naar de kennisbank

    Uw wensen en belang staan voorop

    U neemt maar één keer afscheid. Natuurlijk wilt u dan dat dit past bij uw dierbare. Hield hij of zij van eenvoud, van bewust leven (denk aan moderne eco-uitvaart) of van een bijzondere locatie in Spakenburg? Vertel het uw persoonlijke Meride uitvaartverzorger. Dan creëren wij met u de uitvaart zoals uw dierbare die gewild zou hebben. Bel ons hiervoor op elk moment van de dag of nacht: 033 – 203 01 50.

    Hulp bij uitvaartzorg in Spakenburg

    Steeds meer mensen weten precies wat zij willen voor een uitvaart. Zij helpen dan ook mee bij de uitvaartzorg en dat juichen we toe. Weet u juist (nog) niet wat u wilt? Dan inspireren en adviseren we u graag. Zodat u beslissingen neemt waar u later tevreden op terugkijkt. Wij staan hierbij garant voor persoonlijke, warme ondersteuning en een uitstekende kwaliteit uitvaartzorg. En voor een afscheid vol van mooie laatste herinneringen.

    Lokale mensen, nationale organisatie

    Vanuit (de regio) Spakenburg staan onze uitvaartverzorgers voor u klaar. Wij kennen de uitvaartwereld en mogelijkheden in uw regio dan ook goed. En graag komen we voor een persoonlijk gesprek gewoon bij u thuis, in Spakenburg of ergens anders. Om u vertrouwd te maken met uw vaste uitvaartverzorger. Om u ideeën te geven voor een uitvaart. Om uw vragen te beantwoorden. En vooral om u meer rust te geven.

    Deel uw wensen en (on)zekerheden met ons en ervaar dat we u overal mee begeleiden óf naar wens u alles uit handen nemen. Ook ná de uitvaart zijn we er voor u. Met advies en een luisterend oor.

    Als u zelf de uitvaart in Spakenburg wilt organiseren

    Kunt u het emotioneel opbrengen om de uitvaart zelf te organiseren? Ook dan staat de persoonlijke uitvaartverzorger van Meride voor u klaar. Organiseren is voor ons dagelijks werk; daarom krijgt u advies over wat er bij komt kijken en waar u rekening mee moet houden. Weet u bijvoorbeeld hoeveel tijd u voor een uitvaart in een crematorium in Spakenburg mag nemen? Welke kosten u gaat krijgen? Hoe en waar u een overlijden officieel maakt? Wij vertellen het.

    Wij staan los van rouwcentra, aula’s en andere belangen en zetten uw belang dus helemaal voorop. Zo krijgt u overzicht en rust en bereidt u een ontroerend en vredig afscheid voor uw dierbare voor.

    Bespreek uw wensen bij leven met onze uitvaartverzorger

    Veel mensen vinden het moeilijk tijdens hun leven over hun wensen na de dood te praten. Maar hoe moeilijk is het voor uw nabestaanden als ze uw wensen niet kennen …? Daarom houden we liefst al bij leven een uitvaartgesprek bij u in Spakenburg of omstreken. Tijdens het kosteloze gesprek met onze uitvaartverzorger noteren we uw wensen alvast.

    Welke bloemen vindt u mooi? Naar welke muziek luistert u graag? Hebt u een favoriet gedicht of een speciale wens die familie of vrienden kunnen vervullen? Ook uw eventuele voorkeur voor een uitvaartcentrum in Spakenburg en omgeving komt aan bod. We noteren alles meteen. Dat geeft rust, aan u én uw naasten. En als uw naasten bij dit gesprek zijn, maken zij ook meteen kennis met de persoonlijke uitvaartverzorger die hen na uw dood bij alles begeleidt. Dat geeft vertrouwen.

    Maak een afspraak via 033 – 203 01 50 of mail naar klantenservice@meride.nl.

    Tip: laat uw naasten bij dit gesprek zijn. Dan maken zij ook meteen kennis met de persoonlijke uitvaartverzorger die hen na uw dood bij alles begeleidt. Dat geeft vertrouwen.

    Meer weten over wat ‘t kost, een uitvaart in Spakenburg?

    De kosten van uitvaartzorg hangen af van verschillende keuzes. Van de plek van de uitvaart tot de soort kist. Van het aantal gasten bij het afscheid tot een eventuele rouwadvertentie in de krant. Van de soort en hoeveelheid bloemen tot de catering. Verwacht u bijvoorbeeld veel bezoekers en hebt u daarom meer tijd nodig in het uitvaartcentrum? Dan betaalt u hiervoor meer.

    Geef dus alvast uw wensen door en ontdek vooraf of de gewenste uitvaart voor u betaalbaar is. Vraag daarom hier uw offerte aan. Of bel/mail eerst voor een afspraak met uw uitvaartverzorger via 033 - 203 01 50 of klantenservice@meride.nl. Wij komen dan kosteloos en vrijblijvend langs voor een persoonlijk gesprek.

    Dag en nacht bereikbaar, ook voor ‘gewone’ vragen & nazorg

    Vragen over de dood – ze komen op willekeurige momenten. En dan wilt u niet nadenken over onbelangrijke zaken als: hoe laat is het? Daarom beantwoorden wij uw telefoontje 24 uur per dag, 7 dagen per week; of u nu een overlijden in Spakenburg doorgeeft, gewoon wat wilt weten of nazorg na een uitvaart wilt. Voel u dus vrij ons te bellen op 033 - 203 01 50. Dag en nacht.

    Wat te doen bij overlijden? Eerste actie

    Bij een overlijden speelt vaak veel verdriet. En juist dán belandt u in een ‘achtbaan’ van regelwerk. Prettig om dan te weten dat Meride als uitvaartonderneming u in Spakenburg bijstaat. We nemen u naar wens een aantal zorgen uit handen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen, is bellen naar 033 - 203 01 50. Wij wachten op uw telefoontje en helpen onmiddellijk.

    Checklist bij overlijden en uitvaart in Spakenburg

    1. Bij overlijden thuis – bel direct de huisarts (of waarnemer).
      Bij overlijden in ziekenhuis of zorgcentrum - arts krijgt vanzelf bericht.
      Bij overlijden op reis: bel de alarmcentrale van uw reisverzekering.
      Bij overlijden door een ongeluk: bel de uitvaart-verzekeringsmaatschappij.
    2. Bel daarna met Meride via 033 - 203 01 50.
    3. Leg de uitvaartpolis van de overledene klaar. Deze zit meestal in de persoonlijke administratie.
    4. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Hierin staan eventueel wensen voor de uitvaartverzorging, als wij deze nog niet hebben. Maak verder een adreslijst voor rouwkaarten en de uitnodiging voor de uitvaart.
    5. Zoek kleding uit voor de uitvaart van de overledene. Uw vaste verzorger van uitvaartonderneming Meride helpt u verder met de andere stappen. Zoals het verzorgen van de overledene en eventueel het vervoer naar het uitvaartcentrum in Spakenburg.

    Wilt u bovenstaande lijst voor een overlijden en uitvaart in Spakenburg op papier?  Download de checklist en print deze uit.

    Confidental Infomation