Meride uitvaartverzorging voor Amsterdam en wijde omgeving

Een mooi afscheid wil iedereen. Wij zorgen samen met u voor een persoonlijke en betekenisvolle uitvaart. Zonder tijdsdruk en mét alle aandacht. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen u. We vertellen u er graag meer over.

020 - 218 18 17
Meride. Elk afscheid mooi

Onze uitvaartverzorgers in omgeving Amsterdam

Vertrouwen is de basis voor een mooie uitvaart. Bij ons kunt u rekenen op één vaste contactpersoon uit uw omgeving die 24 uur per dag voor u klaar staat. Persoonlijk kennismaken is geen probleem.

Gewoon vrijblijvend de mogelijkheden bespreken voor een uitvaart in Amsterdam? Bel ons gerust. We maken graag tijd voor u, 24/7.

 • Uitvaartverzorger Amsterdam - Janneke Vreeling

  Janneke Vreeling

 • Uitvaartverzorger Amsterdam - Simone Cohen de Lara

  Simone Cohen de Lara

 • Uitvaartverzorger Amsterdam - Nanou Kurstjens

  Nanou Kurstjens

 • Uitvaartverzorger Amsterdam - Marije Kok

  Marije Kok

 • Vrijblijvend kennismaken?

  • Kijk of het ‘klikt’
  • Bespreek wensen, stel vragen
  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
 • Uitvaartverzorger Amsterdam - Brigitte Otte

  Brigitte Otte

Vraag een kennismakingsgesprek aan

 • Kijk of het ‘klikt’
 • Bespreek wensen, stel vragen
 • Schep rust en ruimte
 • Geheel vrijblijvend
Ja, ik wil een kennismakingsgesprek

Crematoria voor Amsterdam en omgeving

U bent vrij om te kiezen waar u de uitvaart voor uw dierbare wilt laten plaats vinden. Bekijk op uw gemak de uitvaartlocaties in uw omgeving. Vragen? Neem gerust contact op.

020 - 218 18 17
 • Crematorium De Nieuwe Noorder

  Crematorium De Nieuwe Noorder

  Buikslotermeerdijk 83
  1025 WH Amsterdam
 • Crematorium Zorgvlied

  Crematorium Zorgvlied

  Amsteldijk 273
  1079 LL Amsterdam
 • Crematorium De Nieuwe Ooster

  Crematorium De Nieuwe Ooster

  Kruislaan 126
  1097 GA Amsterdam
 • Crematorium Zaanstad

  Crematorium Zaanstad

  Wibautstraat 282
  1505 HR Zaandam
 • Herdenkingspark Westgaarde

  Herdenkingspark Westgaarde

  Ookmeerweg 275
  1067 SP Amsterdam
  Volgende Vorige
  Uitvaartverzorging Amsterdam

  Begraafplaatsen in Amsterdam en omgeving

  Er zijn diverse begraafplaatsen in Amsterdam en omgeving. Wilt u meer weten hierover of heeft u een andere vraag? Neem gerust contact op. Bel ons gerust.

  020 - 218 18 17
  Voor een uitvaart in Amsterdam zoals u die wenst

  Alternatieve locaties

  Het afscheid hoeft niet altijd plaats te vinden in de aula van een crematorium of begraafplaats. Alternatieven kunnen zijn: uw favoriete restaurant, uw eigen tuin of in het clubgebouw van de sportvereniging.

  020 - 218 18 17

  Al meer dan 10 jaar tevreden families.

  Garantie op een mooie uitvaart

  Persoonlijk, prettig en dichtbij. Dát ervaart u als onze uitvaartverzorger de uitvaart verzorgt. U heeft één vast, vertrouwd gezicht, van begin tot eind. Iemand die u advies geeft dat past bij uw wensen en budget. We doen alles voor het mooiste afscheid.

  Uw verzekeringspolis 10% meer waard

  Bent u in het bezit van een natura-uitvaartpolis? Ook dan bent u bij Meride van harte welkom. Wij verhogen de waarde van uw natura-polis met 10% indien u voor Meride kiest.

  Inspiratie voor uitvaart in Amsterdam en omgeving?

  Bij het regelen of voorbereiden van een uitvaart komt veel kijken. De beperkte tijd die u (meestal) hiervoor hebt, maakt het extra lastig. Bij ons in Amsterdam en omstreken is van alles mogelijk. Neem gerust contact op; 020 - 218 18 17.

  Uitvaart ceremonie in De Krijtmolen Amsterdam.

  De Krijtmolen d''Admiraal, Amsterdam

  Zoekt u iets anders dan de kille aula van een crematorium of begraafplaats dan is de molenzaal van De Krijtmolen een sfeervol alternatief om met een klein gezelschap afscheid van uw dierbare te nemen.

  Adres: Noordhollandschkanaaldijk 21, 1034 ZL Amsterdam

  Uivaart ceremonie in De Duif Amsterdam

  De Duif

  Te midden van de statige woningen is kerk De Duif, waar Jos Brink ooit preekte, een verborgen parel aan de Prinsengracht. De Duif kan dagelijks worden gereserveerd voor condoleances of afscheidsbijeenkomsten.

  Adres: Prinsengracht 756, 1017 LD Amsterdam.

  Uitvaart vervoer per boot

  Uitvaart boot Navigo Amsterdam

  Bij Navigo kunt u kiezen uit verschillende boten om uw dierbare op een bijzondere wijze naar de laatste rustplaats te brengen. De Sailboa, een rustieke en klassieke boot, of de Elvira, een prachtige grote salonboot, bieden de ruimte om met familie en vrienden op gepaste wijze afscheid te nemen.

  Adres: Krijn Taconiskade 346, 1087 CE Amsterdam.

  Voor een memorabel afscheid

  Een waardig afscheid in een uitvaartcentrum Amsterdam

  Een uitvaart is omgeven door diverse rituelen, zodat u afscheid kunt nemen, ruimte krijgt voor verdriet en de eerste stappen maakt in de rouwverwerking. Hoe u dit precies wilt doen, is helemaal aan u. U kunt bijvoorbeeld helpen met het dichtdoen en dragen van de kist, uw eigen speeches schrijven en passende muziek voor het afscheid kiezen. U kunt ook alle bezoekers bij de uitvaart in Amsterdam vragen om een bloem op de kist te leggen of een ballon op te laten. Ook bij de catering is veel mogelijk. Hield de overledene niet zo van de klassieke koffie en cake, serveer dan een lievelingsgerecht of – snack om de overledene te gedenken. Ook zijn er veel variaties mogelijk op de speeches. Zo was er eens een balletgroep die een integere dans vertoonde voor de overleden danseres, of trompettisten die een laatste lied ten gehore brachten bij de uitvaart van een muzikant in Amsterdam. Vertel ons over uw ideeën bij het afscheid. Wij helpen u graag om dit memorabel te maken.

  Kijk ook eens in onze uitvaart-kennisbank voor meer inspiratie.

  Naar de kennisbank

  Voor de uitvaartverzorger geldt: Uw wensen zijn het belangrijkste

  Iedereen neemt maar één keer afscheid. Daarom is het prettig om dat geheel in stijl van de overledene te doen. Bijvoorbeeld met een eenvoudige uitvaart, of juist een moderne eco-uitvaart op een bijzondere locatie in Amsterdam. Geef uw wensen aan ons door en Meride verzorgt de uitvaart op een persoonlijke, integere manier. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Bel ons gerust op het nummer: 020 – 218 18 17.

  Uitvaartzorg in Amsterdam? Meride inspireert

  Meride is eigentijds. Steeds meer mensen weten exact wat zij willen voor hun uitvaart. Wij hebben er alle begrip voor dat u zelf actief bij wilt dragen bij de uitvaartzorg van uw naaste, maar inspireren u ook graag als u het nog niet exact weet. Wij geven advies en inspiratie, u beslist. Dankzij onze ervaring, zorg, betrokkenheid en vakmanschap waarborgen wij altijd de kwaliteit van de uitvaartzorg. Wij staan u bij met daadkracht, maar ook met gevoel. Iedere uitvaart is persoonlijk. Het is een afscheid, maar ook een moment om mooie herinneringen te delen.

  Lokaal betrokken uitvaartzorg

  De uitvaartverzorgers van Meride werken en wonen verspreid over heel Nederland. Daarom is er altijd een medewerker van Meride bij u in de buurt die de omgeving goed kent. Ook in Amsterdam. Deze uitvaartverzorger kent alle mogelijkheden voor een uitvaart in Amsterdam en omgeving. Wij informeren u daar graag over tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis in Amsterdam of omstreken, zodat u meer inspiratie heeft voor een uitvaart die precies bij uw naaste past. Vertel ons wat belangrijk voor u is. Geef de zorg voor de uitvaart gerust uit handen, of ontvang alleen die ondersteuning en advies die u nodig heeft om het zelf te regelen. Meride is een onafhankelijke uitvaartorganisatie: uw wensen staan bij ons voorop. Ook als u nazorg wenst na de uitvaart in Amsterdam staan wij nog steeds voor u klaar.

  Uitvaart in Amsterdam door een uitvaartverzorger Meride

  Uw persoonlijke uitvaartverzorger staat u bij met ideeën, biedt een luisterend oor en helpt met alle praktische zaken. Wij nemen de tijd voor u, dus bespreek gerust uw wensen over de uitvaart en stel alle vragen die u op het hart liggen. De verzorger van de uitvaart kent de mogelijkheden in de omgeving van Amsterdam goed en doet er alles aan om al uw wensen perfect uit te voeren. Ook als u zelf de uitvaart organiseert, geeft hij advies over de gevolgen van uw keuzes. Bijvoorbeeld over de beschikbare tijd of bijkomende kosten. Dat geeft u een goed overzicht en rust, zodat u zich kunt concentreren op het afscheid en het creëren van een mooie herinnering.
  Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Onze medewerkers werken en wonen verspreid door heel Nederland; er is er altijd wel een bij u in de buurt die Amsterdam en omgeving goed kent. Wij zijn niet gebonden aan rouwlocaties of één bepaald uitvaartcentrum in Amsterdam. Daarom bent u bij Meride geheel vrij om een uitvaartcentrum in Amsterdam te kiezen waar u zich prettig bij voelt. Onze uitvaartverzorger kan u hier uiteraard bij helpen.

  Kennismakingsgesprek met een uitvaartverzorger voor een uitvaart in Amsterdam

  Het is voor nabestaanden gemakkelijker om een uitvaart in Amsterdam of omstreken te organiseren als zij de wensen van de overledene goed kennen. Maak het onderwerp daarom bespreekbaar, juist op een moment dat u en uw partner, familie of vrienden nog vol in het leven staan. Welke bloemen vindt u mooi, welke muziek zou u graag horen, heeft u een favoriet gedicht of juist een speciale wens die uw familie of vrienden kunnen vervullen? Heeft u een voorkeur voor een specifiek uitvaartcentrum in Amsterdam? U kunt deze wensen vastleggen tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers. Tijdens het kennismakingsgesprek denken we mee over de uitvaart van uzelf of van een naaste. Wat zijn de gevolgen van het overlijden? Welke wensen u voor de uitvaart?
  Veel mensen vinden het fijn om voor de uitvaart alvast kennis te maken met een medewerker van Meride. Wilt u dat ook? Wij komen bij u thuis in Amsterdam of omgeving om in alle rust uw wensen betrekking tot de uitvaartverzorging te bespreken. Maak een afspraak via 020 – 218 18 17 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

  Wat kost een uitvaart in Amsterdam bij Uitvaartonderneming Meride?

  De kosten van de uitvaartzorg hangen af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van de locatie van de uitvaart, de keuze voor de kist, het aantal gasten bij het afscheid, wel of geen advertentie in de krant, het soort en de hoeveelheid bloemen, de keuze voor catering. Verwacht u veel bezoekers en heeft u daarom meer tijd nodig in het uitvaartcentrum? Dit soort keuzes zijn van invloed op de kosten van een uitvaart. U kunt altijd een offerte opvragen of een afspraak maken met onze uitvaartverzorger. Vindt u het prettiger om dit in een persoonlijk gesprek door te nemen? Dan komen we graag bij u langs in Amsterdam of omgeving. Bel voor een afspraak naar 020 - 218 18 17 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

  Meride Uitvaartverzorging: altijd bereikbaar

  Bij Meride Uitvaartverzorging vinden we het vanzelfsprekend dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken. U kunt altijd een overlijden in Amsterdam doorgeven, maar u kunt ons ook bellen met aanvullende vragen over de uitvaartverzorging van uw dierbare of als u na de uitvaart nog nazorg wilt. Bel ons gerust op 020 - 218 18 17. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

  Wat te doen bij overlijden?

  Voor veel mensen is het moment van overlijden een periode met veel verdriet. Tegelijkertijd wordt van u gevraagd om veel zaken te regelen voor de uitvaart. Als uitvaartonderneming staan we u graag bij om de belangrijkste zaken te regelen. Daarom nemen wij u graag een aantal zorgen uit handen. Het makkelijkste is om direct contact op te nemen met Meride over de uitvaart in Amsterdam. Bel ons op 020 - 218 18 17. Wij zullen u direct bijstaan.

  Checklist bij overlijden in Amsterdam

  1. Bij een overlijden thuis in Amsterdam of omgeving belt u direct de huisarts of een waarnemend arts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts automatisch geïnformeerd. Gebeurt het overlijden tijdens een reis? Neem direct contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering. Is het overlijden een direct gevolg van een ongeluk? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.
  2. Bel met Meride via 020 - 218 18 17.
  3. Leg de uitvaartpolis van de overledene klaar. Deze vindt u meestal in de persoonlijke administratie.
  4. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Hierin staan mogelijk zijn of haar wensen voor de uitvaartverzorging. Mogelijk zijn de uitvaartwensen al bekend bij uitvaartonderneming Meride. Maak een adressenlijst voor rouwkaarten en de uitnodiging voor de uitvaart.
  5. Zoek kleding uit voor de uitvaart van de overledene. De contactpersoon van uitvaartonderneming Meride helpt u met de volgende stappen, zoals het verzorgen van de overledene en eventueel het vervoer naar het rouwcentrum in Amsterdam.

  Heeft u de checklist over het overlijden en de uitvaart liever op papier? Download de PDF en print deze uit.

  Confidental Infomation