Navigeer snel naar …

Heeft u vragen?

Wij zijn bereikbaar voor al uw vragen bij een overlijden.

Bel ons: 035 - 205 08 74

Meride, alle aandacht voor uw uitvaart in Blaricum

Als er iemand overlijdt die dicht bij u staat, komt er veel op u af. Bij Meride krijgt u een persoonlijke uitvaartverzorger die alle tijd voor u neemt. Voor, tijdens en na de uitvaart. Bovendien zijn we er voor iedereen in Blaricum. Met of zonder verzekering. Onze uitvaartverzorgers zijn sterk in advies. Zo kunt u de juiste beslissingen nemen. En daardoor beter afscheid nemen.

035 - 205 08 74 (24/7)
Meride in uw omgeving
 • Uitvaartverzorger Blaricum - Vanessa Baloe

  Vanessa Baloe

  Uitvaartverzorger
 • Uitvaartverzorger Blaricum - Stephan Faber

  Stephan Faber

  Uitvaartverzorger
 • Onze uitvaartverzorgers

  Onze betrokken medewerkers ondersteunen u met persoonlijk en praktisch advies. We helpen u keuzes maken en zorgen dat het wordt geregeld.

 • Vrijblijvend kennismakingsgesprek

  • Kijken of het ‘klikt’
  • Wensen bespreken en vragen stellen
  • Schept rust en ruimte
  Ja, ik wil een kennismakingsgesprek
 • Uitvaartverzorger Blaricum - Marlène Kromhout

  Marlène Kromhout

  Uitvaartverzorger
 • Uitvaartverzorger Blaricum - Anne-Marie Boogaarts

  Anne-Marie Boogaarts

  Uitvaartverzorger

Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

 • Voor een reguliere uitvaart betaalt u bij ons tot € 1.500,- minder* dan bij Monuta, Yarden of Dela.
 • Wij verhogen altijd uw poliswaarde met 5%
 • Onze klanten waarderen ons met een 9,2

* Gebasseerd op informatie op websites van Dela, Yarden en Monuta

Lees nu meer ›

Een betere uitvaart ervaring voor een nettere prijs

Voor een reguliere uitvaart betaalt u bij ons tot € 1.500,- minder. *

Lees hier hoe we dat doen › * Gebasseerd op informatie op websites van Dela, Yarden en Monuta Een betere uitvaart ervaring voor een nettere prijs

Crematoria in de omgeving van Blaricum

Onze medewerkers kennen de regio en helpen u kiezen uit verschillende crematoria, of niet-traditionele locaties in de buurt.
Bel ons om de mogelijkheden te bespreken.

035 - 205 08 74 (24/7)
Crematorium Laren

Crematorium Laren

Weg over Anna's Hoeve 1
1251 SW Laren
Crematorium Zuiderhof

Crematorium Zuiderhof

Kolhornseweg 13
1213 RS Hilversum
Crematorium Almere

Crematorium Almere

Kruidenweg 3
1312 SR Almere
Crematorium Den en Rust

Crematorium Den en Rust

Frans Halslaan 27
3723 EA Bilthoven
Crematorium Rusthof Maranatha

Crematorium Rusthof Maranatha

Dodeweg 31
3832 RE Leusden
  VolgendeVorige
  Uitvaartverzorging Blaricum

  Begraafplaatsen in Blaricum

  Als onafhankelijke uitvaartorganisatie zijn we niet gebonden aan afspraken met verzekeraars en uitvaartcentra. Hierdoor kunt u bij ons zelf kiezen uit verschillende begraafplaatsen in de omgeving van Blaricum
  Bel ons dan gerust even op. We helpen u graag verder.

  035 - 205 08 74 (24/7)
  Voor een uitvaart in Blaricum zoals u die wenst

  Bijzondere locaties in Blaricum

  Wilt u liever op een niet-traditionele plek afscheid nemen, in plaats van in een uitvaartcentrum? In de omgeving van Blaricum bieden we verschillende bijzondere locaties aan met elk een andere uitstraling en sfeer.
  Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de mogelijkheden.

  035 - 205 08 74 (24/7)

  Wij verhogen altijd uw poliswaarde met 5%.

  Lees hier hoe en waarom › Wij verhogen altijd uw poliswaarde met 5%.

  Wat kost een crematie in Blaricum

  Wat een crematie kost, hangt af van uw wensen. Bekijk hier een aantal mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

  Sobere crematie

  Een sobere crematie bij Meride is een ingetogen afscheid, zonder aanwezigheid van familie of andere nabestaanden.

  Basis crematie

  Wilt u op eenvoudige wijze met een klein gezelschap afscheid nemen? Dan kunt u kiezen voor een basis crematie bij Meride.

  Reguliere crematie

  Als u kiest voor een reguliere uitvaart bij Meride, kunt u op de dag van de crematie met een middelgroot gezelschap afscheid nemen.

  Uitgebreide crematie

  Wilt u op de dag van de crematie met een groot gezelschap afscheid nemen? Dan is een uitgebreide uitvaart van Meride voor u de juiste keuze.

  Exclusieve crematie

  Wilt u op een bijzonder uitgebreide manier afscheid nemen? Bij Meride bieden we een exclusieve uitvaart met een breed palet aan mogelijkheden om de crematie volledig op maat te verzorgen.

   Volgende Vorige

   Wat kost een begrafenis in Blaricum

   Wat een begrafenis kost, hangt af van uw wensen. Bekijk hier een aantal mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

   Sobere begrafenis

   Een sobere begrafenis bij Meride is een ingetogen afscheid, zonder aanwezigheid van familie of andere nabestaanden.

   Basis begrafenis

   Wilt u op eenvoudige wijze met een klein gezelschap afscheid nemen? Dan kunt u kiezen voor een basis begrafenis bij Meride.

   Reguliere begrafenis

   Als u kiest voor een reguliere begrafenis bij Meride, kunt u op de dag van de uitvaart met een middelgroot gezelschap afscheid nemen.

   Uitgebreide begrafenis

   Wilt u op de dag van de uitvaart met een groot gezelschap afscheid nemen? Dan is een uitgebreide begrafenis van Meride voor u de juiste keuze.

   Exclusieve begrafenis

   Wilt u op een bijzonder uitgebreide manier afscheid nemen? Bij Meride bieden we een exclusief palet aan mogelijkheden om de uitvaart volledig op maat te verzorgen.

    Volgende Vorige

    Kennismakingsgesprek bij u in Blaricum

    Onze uitvaartverzorgers zijn betrokken professionals die meeleven en meedenken. Samen met u bekijken ze de mogelijkheden en helpen ze bij keuzes maken. Bijvoorbeeld over de opbaring van de overledene, de uitvaartlocatie of het vervoer ernaartoe.

    Elisa Giesbergen-Kuipers over haar ervaring met Meride

    Vraag een offerte op maat aan

    De kosten van een uitvaart hangen af van uw wensen. Bijvoorbeeld van de keuze voor de uitvaartkist, de locatie van het afscheid of de bloemen en de catering. Laat ons in een paar stappen uw wensen weten, dan gaan we direct voor u aan de slag. Ook ’s avonds en in het weekend. De offerte ontvangt u per mail en is volledig vrijblijvend.

    De uitvaartverzorger zorgt tot in detail voor de wensen van de uitvaart

    Dit zijn de stappen bij een uitvaart

    Als er iemand overlijdt, moet in korte tijd veel geregeld worden. Uw persoonlijke uitvaartverzorger helpt u voor, tijdens en na de uitvaart, zodat u er niet alleen voor staat.

    Checklist bij overlijden

    Onze checklist helpt u bij het regelen van de eerste zaken na een overlijden. De rest doen wij.

    Download de PDF

    Inspiratie voor de uitvaart in Blaricum

    Na een overlijden maakt u als nabestaande veel keuzes. Wij beantwoorden graag uw vragen en geven advies over de mogelijkheden voor een uitvaart bij ons in Blaricum.

    Lees verder
    Uitvaartzorg en onze rouwkaarten

    Uitvaartverzorging Blaricum: de rouwkaart

    Na een overlijden is het belangrijk om vrienden, familie en kennissen op de hoogte te stellen van de uitvaart. Traditioneel gebeurt dit met rouwkaarten. Hierop kunt u het overlijden doorgeven, maar ook een eventuele uitnodiging voor een condoleance of uitvaart in Blaricum. Wilt u een afscheid in besloten kring, dan kunt u de rouwkaarten eventueel verzenden na de uitvaart. Meride helpt u graag met het opstellen van het bericht en controleert deze ook met u om eventuele fouten te voorkomen. Hier vindt u ook een overzicht van inspirerende afscheidsteksten.
    Naast de rouwkaarten heeft u ook een mogelijkheid om een advertentie te plaatsen in de krant van de regio Blaricum, of een online rouwbericht op de website van Meride. Uiteraard kunt u het ook eigentijds doen met een bericht op sociale media.


    Blaricum uitvaartonderneming

    Opbaren in een uitvaartcentrum in Blaricum

    In de periode tussen het overlijden en de uitvaart in Blaricum kan de overledene opgebaard worden om persoonlijk afscheid te nemen. Dat kan thuis, maar ook in een uitvaartcentrum in Blaricum of omgeving. Het is soms prettig om even alleen te zijn met de overledene voor het moment van de uitvaart, om een kaars aan te steken, nog even het gezicht te zien of om de laatste woorden toe te fluisteren.
    Voordat de overledene wordt opgebaard, wordt hij of zij eerst verzorgd. Geeft u gerust uw wensen aan bij de medewerkers. Wilt u bijvoorbeeld zelf helpen bij de verzorging van het haar, de handen of make-up, dan is dat mogelijk. Ook mag u kleding of make-up meegeven aan de medewerkers van Meride, zodat zij de overledene zo natuurlijk mogelijk mooi maken voor een waardig afscheid. Muziek kan tijdens de afscheidsplechtigheid in het uitvaartcentrum in Blaricum troost bieden. Als de overledene daar zelf geen wensen over had, dan kunt u op de pagina Uitvaartmuziek inspiratie opdoen.


    Een uitvaartkist voor de uitvaart

    Uitvaartonderneming Blaricum: de uitvaartkist

    In het proces van afscheid nemen telt ieder detail. Welke kist kiest u voor de uitvaart in Blaricum? U heeft keuze uit diverse uitvaartkisten. Bijvoorbeeld een traditionele kist, een eco-kist of zelfs een zelfgemaaktekist. Ook een uitvaartplank behoort tot de mogelijkheden. Een kist voor de uitvaart is standaard 180 tot 120 centimeter lang en 50 tot 55 centimeter breed. Zijn er afwijkende maten nodig, geef dit dan tijdig aan uw contactpersoon in Blaricum door. Ook kunt u aangeven of u de kist open of juist gesloten wilt hebben tijdens een wake of uitvaartdienst.


    Voor een memorabel afscheid

    Een waardig afscheid in een uitvaartcentrum Blaricum

    Een uitvaart is omgeven door diverse rituelen, zodat u afscheid kunt nemen, ruimte krijgt voor verdriet en de eerste stappen maakt in de rouwverwerking. Hoe u dit precies wilt doen, is helemaal aan u. U kunt bijvoorbeeld helpen met het dichtdoen en dragen van de kist, uw eigen speeches schrijven en passende muziek voor het afscheid kiezen. U kunt ook alle bezoekers bij de uitvaart in Blaricum vragen om een bloem op de kist te leggen of een ballon op te laten. Ook bij de catering is veel mogelijk. Hield de overledene niet zo van de klassieke koffie en cake, serveer dan een lievelingsgerecht of – snack om de overledene te gedenken. Ook zijn er veel variaties mogelijk op de speeches. Zo was er eens een balletgroep die een integere dans vertoonde voor de overleden danseres, of trompettisten die een laatste lied ten gehore brachten bij de uitvaart van een muzikant in Blaricum. Vertel ons over uw ideeën bij het afscheid. Wij helpen u graag om dit memorabel te maken.

    Kijk ook eens in onze uitvaart-kennisbank voor meer inspiratie.

    Beoordelingen over onze uitvaartverzorging

    Wij als familie zijn uiterst tevreden over jullie service, met name Stephan zijn rustige voorkomen en hulp heeft ons heel goed gedaan. Nogmaals bedankt. Mvg, Pauline Lafeber

    U kunt hier al onze reviews via de Feedback Company lezen.

    Voor de uitvaartverzorger geldt: Uw wensen zijn het belangrijkste

    Iedereen neemt maar één keer afscheid. Daarom is het prettig om dat geheel in stijl van de overledene te doen. Bijvoorbeeld met een eenvoudige uitvaart, of juist een moderne eco-uitvaart op een bijzondere locatie in Blaricum. Geef uw wensen aan ons door en Meride verzorgt de uitvaart op een persoonlijke, integere manier. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar. Bel ons gerust op het nummer: 035 – 205 08 74.

    Uitvaartzorg in Blaricum? Meride inspireert

    Meride is eigentijds. Steeds meer mensen weten exact wat zij willen voor hun uitvaart. Wij hebben er alle begrip voor dat u zelf actief bij wilt dragen bij de uitvaartzorg van uw naaste, maar inspireren u ook graag als u het nog niet exact weet. Wij geven advies en inspiratie, u beslist. Dankzij onze ervaring, zorg, betrokkenheid en vakmanschap waarborgen wij altijd de kwaliteit van de uitvaartzorg. Wij staan u bij met daadkracht, maar ook met gevoel. Iedere uitvaart is persoonlijk. Het is een afscheid, maar ook een moment om mooie herinneringen te delen.

    Lokaal betrokken uitvaartzorg

    De uitvaartverzorgers van Meride werken en wonen verspreid over heel Nederland. Daarom is er altijd een medewerker van Meride bij u in de buurt die de omgeving goed kent. Ook in Blaricum. Deze uitvaartverzorger kent alle mogelijkheden voor een uitvaart in Blaricum en omgeving. Wij informeren u daar graag over tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis in Blaricum of omstreken, zodat u meer inspiratie heeft voor een uitvaart die precies bij uw naaste past. Vertel ons wat belangrijk voor u is. Geef de zorg voor de uitvaart gerust uit handen, of ontvang alleen die ondersteuning en advies die u nodig heeft om het zelf te regelen. Meride is een onafhankelijke uitvaartorganisatie: uw wensen staan bij ons voorop. Ook als u nazorg wenst na de uitvaart in Blaricum staan wij nog steeds voor u klaar.

    Uitvaart in Blaricum door een uitvaartverzorger Meride

    Uw persoonlijke uitvaartverzorger staat u bij met ideeën, biedt een luisterend oor en helpt met alle praktische zaken. Wij nemen de tijd voor u, dus bespreek gerust uw wensen over de uitvaart en stel alle vragen die u op het hart liggen. De verzorger van de uitvaart kent de mogelijkheden in de omgeving van Blaricum goed en doet er alles aan om al uw wensen perfect uit te voeren. Ook als u zelf de uitvaart organiseert, geeft hij advies over de gevolgen van uw keuzes. Bijvoorbeeld over de beschikbare tijd of bijkomende kosten. Dat geeft u een goed overzicht en rust, zodat u zich kunt concentreren op het afscheid en het creëren van een mooie herinnering.
    Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Onze medewerkers werken en wonen verspreid door heel Nederland; er is er altijd wel een bij u in de buurt die Blaricum en omgeving goed kent. Wij zijn niet gebonden aan rouwlocaties of één bepaald uitvaartcentrum in Blaricum. Daarom bent u bij Meride geheel vrij om een uitvaartcentrum in Blaricum te kiezen waar u zich prettig bij voelt. Onze uitvaartverzorger kan u hier uiteraard bij helpen.

    Kennismakingsgesprek met een uitvaartverzorger voor een uitvaart in Blaricum

    Het is voor nabestaanden gemakkelijker om een uitvaart in Blaricum of omstreken te organiseren als zij de wensen van de overledene goed kennen. Maak het onderwerp daarom bespreekbaar, juist op een moment dat u en uw partner, familie of vrienden nog vol in het leven staan. Welke bloemen vindt u mooi, welke muziek zou u graag horen, heeft u een favoriet gedicht of juist een speciale wens die uw familie of vrienden kunnen vervullen? Heeft u een voorkeur voor een specifiek uitvaartcentrum in Blaricum? U kunt deze wensen vastleggen tijdens een vrijblijvend en kosteloos kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers. Tijdens het kennismakingsgesprek denken we mee over de uitvaart van uzelf of van een naaste. Wat zijn de gevolgen van het overlijden? Welke wensen u voor de uitvaart?
    Veel mensen vinden het fijn om voor de uitvaart alvast kennis te maken met een medewerker van Meride. Wilt u dat ook? Wij komen bij u thuis in Blaricum of omgeving om in alle rust uw wensen betrekking tot de uitvaartverzorging te bespreken. Maak een afspraak via 035 – 205 08 74 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

    Verzekering voor uw uitvaart in Blaricum

    Meride helpt altijd met de uitvaart, ongeacht waar uw uitvaartverzekering loopt. U bent niet verplicht om de uitvaart uit te laten voeren door de partij waarbij u verzekerd bent. Vindt u het prettig om begeleiding te krijgen van iemand bij u in de buurt, neem dan gerust contact op met Meride. Dat is persoonlijker en vaak zijn ook de kosten van de uitvaart lager, omdat wij alle mogelijkheden bij u in de buurt kennen en niet gebonden zijn aan specifieke uitvaartlocaties. Uw huidige verzekering of uw contactpersoon bij Meride vertelt u graag waar u recht op heeft.

    Uitvaart en verzekering in Blaricum

    Meride verkoopt geen uitvaartverzekeringen. Wij vinden het juist belangrijk dat u zelf alle keuzes mag maken. Daarom kunt u met iedere uitvaartverzekering, afgesloten na 1920, bij ons terecht. De verzekeraar keert het polisbedrag aan ons uit. Welk bedrag dat precies is, kunt u navragen bij de verzekeraar of bij uw uitvaartverzorger van Meride. Omdat wij onafhankelijk zijn, kunnen wij de uitvaart vaak voor lagere kosten verzorgen. Daardoor heeft u ruimte om extra wensen in te vullen, of om het overgebleven geld teruggestort te krijgen.

    Naturaverzekering dekt niet elk uitvaartcentrum in Blaricum

    Heeft uw naaste een naturaverzekering? Dan ontvangt u bepaalde diensten op basis van de verzekering. U bent echter niet altijd verplicht om die uit te laten voeren door de partij waar uw naaste verzekerd is. Neem gerust contact op met Meride voor een polis-check. Wij maken iedere uitvaart graag persoonlijk.

    De uitvaartverzorger helpt bij bijna alles

    Meride helpt u na het overlijden met de vervolgstappen, zoals de organisatie van de uitvaart in Blaricum of omstreken, het (samen) verzorgen van uw naaste, aangifte van overlijden bij de burgerlijke stand van Blaricum of omgeving en andere zaken die geregeld moeten worden. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten; Meride schiet het geld van de verzekeringspolis voor.

    Wat kost een uitvaart in Blaricum bij Uitvaartonderneming Meride?

    De kosten van de uitvaartzorg hangen af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van de locatie van de uitvaart, de keuze voor de kist, het aantal gasten bij het afscheid, wel of geen advertentie in de krant, het soort en de hoeveelheid bloemen, de keuze voor catering. Verwacht u veel bezoekers en heeft u daarom meer tijd nodig in het uitvaartcentrum? Dit soort keuzes zijn van invloed op de kosten van een uitvaart. U kunt altijd een offerte opvragen of een afspraak maken met onze uitvaartverzorger. Vindt u het prettiger om dit in een persoonlijk gesprek door te nemen? Dan komen we graag bij u langs in Blaricum of omgeving. Bel voor een afspraak naar 035 - 205 08 74 of e-mail naar klantenservice@meride.nl.

    Meride Uitvaartverzorging: altijd bereikbaar

    Bij Meride Uitvaartverzorging vinden we het vanzelfsprekend dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken. U kunt altijd een overlijden in Blaricum doorgeven, maar u kunt ons ook bellen met aanvullende vragen over de uitvaartverzorging van uw dierbare of als u na de uitvaart nog nazorg wilt. Bel ons gerust op 035 - 205 08 74. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

    Wat te doen bij overlijden?

    Voor veel mensen is het moment van overlijden een periode met veel verdriet. Tegelijkertijd wordt van u gevraagd om veel zaken te regelen voor de uitvaart. Als uitvaartonderneming staan we u graag bij om de belangrijkste zaken te regelen. Daarom nemen wij u graag een aantal zorgen uit handen. Het makkelijkste is om direct contact op te nemen met Meride over de uitvaart in Blaricum. Bel ons op 035 - 205 08 74. Wij zullen u direct bijstaan.

    Checklist bij overlijden in Blaricum

    1. Bij een overlijden thuis in Blaricum of omgeving belt u direct de huisarts of een waarnemend arts. In het ziekenhuis of zorgcentrum wordt de arts automatisch geïnformeerd. Gebeurt het overlijden tijdens een reis? Neem direct contact op met de alarmcentrale van uw reisverzekering. Is het overlijden een direct gevolg van een ongeluk? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.
    2. Bel met Meride via 035 - 205 08 74.
    3. Leg de uitvaartpolis van de overledene klaar. Deze vindt u meestal in de persoonlijke administratie.
    4. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Hierin staan mogelijk zijn of haar wensen voor de uitvaartverzorging. Mogelijk zijn de uitvaartwensen al bekend bij uitvaartonderneming Meride. Maak een adressenlijst voor rouwkaarten en de uitnodiging voor de uitvaart.
    5. Zoek kleding uit voor de uitvaart van de overledene. De contactpersoon van uitvaartonderneming Meride helpt u met de volgende stappen, zoals het verzorgen van de overledene en eventueel het vervoer naar het rouwcentrum in Blaricum.

    Heeft u de checklist over het overlijden en de uitvaart liever op papier? Download de PDF en print deze uit.

    De 7 zekerheden van Meride Uitvaartverzorging

    Bij Meride Uitvaartverzorging verzorgen we elke uitvaart in Blaricum en omstreken aan de hand van onze 7 zekerheden. Deze garanderen dat u bent verzekerd van een uitstekende uitvaartverzorging. Onze 7 zekerheden zijn:

    1. Perfecte organisatie

     Uw wensen over de uitvaart staan voorop. Wat wilt u zelf doen en wat nemen wij van u over? De contactpersoon van onze uitvaartonderneming legt al uw wensen rond de uitvaart in Blaricum.

    2. Eén vaste contactpersoon

     De uitvaartbegeleider van Meride Uitvaartzorg is exclusief voor u beschikbaar. Hij coördineert de uitvaartzorg in Blaricum en zorgt dat alle afspraken worden nagekomen.

    3. Duidelijke afspraken

     De uitvaartverzorger legt alle afspraken schriftelijk vast. Ook wijzigingen over de uitvaart worden schriftelijk aan u bevestigd. In een tijd waarin u veel moet regelen, kunt u altijd terugvallen op het overzicht met deze afspraken.

    4. Duidelijke begroting

     Ook financieel weet u precies waar u aan toe bent met Meride. Bespreek uw wensen met uw contactpersoon. U ontvangt een offerte met een overzicht van alle kosten. Indien gewenst kijken we met u mee hoe de uitvaart in Blaricum past in het budget van uw uitvaartverzekering, of houden we eventueel zelfs geld over. Gaat u akkoord met de offerte? Dan starten wij direct met het regelen van alle afspraken.

    5. Ervaren uitvaartverzorgers

     De uitvoering van de uitvaart van uw dierbare is in vertrouwde handen bij Meride Uitvaartverzorging. Onze uitvaartverzorgers zijn dienstbaar en doen er alles aan om u op een integere wijze bij te staan in deze moeilijke tijd. Zij beschikken over een opleiding in de uitvaartverzorging en uw uitvaartbegeleider heeft uitgebreide kennis van Blaricum en de omgeving.

    6. Wij geven onafhankelijk advies en zijn geen verkopers

     Elke medewerker van onze uitvaartonderneming werkt aan de hand van onze Kwaliteitsverklaring en is onafhankelijk in zijn of haar advies aan u. Dit zijn richtlijnen waaraan we voldoen om u zorgvuldig te helpen, inclusief een beschrijving hoe we klachten afhandelen. Komt u er met uw contactpersoon in Blaricum niet uit, dan kan uw klacht door een onafhankelijke derde worden afgehandeld.

    7. Klanttevredenheid

     Wij evalueren iedere uitvaart in Blaricum. Veel van onze klanten gebruiken de evaluatie om hun uitvaartverzorger een extra compliment te geven. Af en toe komt een aandachtspunt naar voren. Dit gebruiken we om onze dienstverlening nog beter en persoonlijker te maken.