Crematie in Ijsselmuiden: persoonlijk en dichtbij

Een mooi afscheid wil iedereen. Wij zorgen samen met u voor een persoonlijke en betekenisvolle crematie. Zonder tijdsdruk en hoge kosten, maar mét alle aandacht. Wij adviseren, begeleiden en ontzorgen u. We vertellen u er graag meer over.

038 - 202 00 26
Meride. Elk afscheid mooi

Onze uitvaartverzorgers in omgeving Ijsselmuiden

Vertrouwen is de basis voor een mooie crematie. Bij ons kunt u rekenen op één vaste contactpersoon uit uw omgeving die 24 uur per dag voor u klaar staat. Persoonlijk kennismaken is geen probleem.

Gewoon even de mogelijkheden bespreken?

Bel ons gerust. We maken graag tijd voor u, 24/7.

  • Uitvaartverzorger Ijsselmuiden - Sjoek Nutma

    Sjoek Nutma

  • Uitvaartverzorger Ijsselmuiden - Margriet Krook

    Margriet Krook

  • Uitvaartverzorger Ijsselmuiden - Marisa Bremer

    Marisa Bremer

  • Uitvaartverzorger Ijsselmuiden - Marlies Schoneveld

    Marlies Schoneveld

  • Uitvaartverzorger Ijsselmuiden - Arie ten Wolde

    Arie ten Wolde

  • Maak gewoon eens kennis

    • Kijk of het ‘klikt’
    • Bespreek wensen, stel vragen
    • Schep rust en ruimte
    • Geheel vrijblijvend
    Ja, ik wil een kennismakingsgesprek

Vraag een kennismakingsgesprek aan

  • Kijk of het ‘klikt’
  • Bespreek wensen, stel vragen
  • Schep rust en ruimte
  • Geheel vrijblijvend
Ja, ik wil een kennismakingsgesprek

Crematoria in Ijsselmuiden en omgeving

U bent vrij om te kiezen waar u uw dierbare wilt laten cremeren. Bekijk op uw gemak de crematoria in uw omgeving. Heeft u advies nodig ? Bel ons gerust!

038 - 202 00 26
  • Crematorium Zwolle

    Crematorium Zwolle

    Kranenburgweg 3
    8024 AC Zwolle
  • Crematorium Reestborgh

    Crematorium Reestborgh

    Edison 1
    7942 DE Meppel
  • Crematorium Ölandhorst

    Crematorium Ölandhorst

    Oostranddreef 1
    8212 AZ Lelystad
  • Crematorium Steenbrugge

    Crematorium Steenbrugge

    Raalterweg 29
    7431 PA Diepenveen
  • Crematorium Schoterhof

    Crematorium Schoterhof

    Rotstergaastweg 45
    8452 LA Nieuweschoot
    Volgende Vorige
    Uitvaartverzorging Ijsselmuiden

    Koffie en cake... of iets persoonlijks

    Was uw dierbare gek op appelflappen, een broodje kroket, een borreltje of een andere lekkernijen? Overweeg dan eens om de klassieke koffie met cake heel persoonlijk te maken. Zo lijkt het alsof de overledene er óók op dat moment een beetje bij is.

    038 - 202 00 26
    Voor een uitvaart in Ijsselmuiden zoals u die wenst

    Maak het afscheid mooi

    Wist u dat u de plek voor een afscheid zelf mag kiezen? Ook als u een uitvaartverzekering heeft? Maak het afscheid mooi door een bijzondere plek. Denk aan uw eigen tuin, op een sportveld of aan het strand. Vaak is dat nog goedkoper ook. Vrijblijvend een offerte ontvangen?

    Vraag offerte aan

    Al meer dan 5.000 families kozen voor Meride

    Garantie op een mooie crematie

    Persoonlijk, prettig en dichtbij. Dát ervaart u als onze uitvaartverzorger de crematie verzorgt. U heeft één vast, vertrouwd gezicht, van begin tot eind. Iemand die u advies geeft dat past bij uw wensen en budget. We doen alles voor het mooiste afscheid.

    Uw verzekeringspolis 10% meer waard

    Hebt u een natura-polis? Dan krijgt u van ons hiervoor standaard 10% meer waarde. Waarom? Omdat we ons als onafhankelijk uitvaartonderneming schamen dat verzekeraars u met zo’n polis dupeerden. En om te laten zien dat uw belang bij ons voorop staat.

    Inspiratie voor crematie in Ijsselmuiden en omgeving?

    Bij het regelen of voorbereiden van een crematie komt veel kijken. De beperkte tijd die u (meestal) hiervoor hebt, maakt het extra lastig. In Ijsselmuiden en omstreken is van alles mogelijk. Neem gerust contact op; 038 - 202 00 26.

    Asbestemming naar keuze

    Onze suggesties voor de crematie in Ijsselmuiden

    Afscheid neemt u maar één keer. Daarom zetten we voor u alvast veel ideeën op een rij voor een mooie, respectvolle crematie. U vindt ze in onze kennisbank. Van muziekmogelijkheden tot inspiratie voor een eventuele toespraak.

    Kijkt u wellicht al verder vooruit, naar wat u met de as van uw dierbare kunt doen? U vindt bij ons vele mogelijkheden op een rij: van uitstrooien tot plaatsen van de as in een urnenmuur (columbarium) in Ijsselmuiden. Ontdek meer op de pagina asbestemmingen.

    crematie Ijsselmuiden

    Bijzondere wensen, van plek tot bloemen

    Bent u eerder op deze pagina geïnspireerd geraakt door de mogelijkheid zelf een plek voor het afscheid te kiezen? Vertel ons dan wie uw dierbare was. Zo lukt het ons beter suggesties te doen voor een locatie die bij de overledene past.

    Ook andere wensen horen we graag van u. Bijvoorbeeld over een bijzonder bestemming voor de bloemen na afloop van de crematie in Ijsselmuiden. Alle wensen proberen we te vervullen. Hiervoor staat uw vaste uitvaartverzorger 24 uur per dag voor u klaar. Al het regelwerk is hier in goede handen. Dat ervaart u al tijdens een vrijblijvende kennismaking.

    Je neemt maar één keer afscheid

    Maak de crematie in Ijsselmuiden persoonlijk

    Een afscheid voelt mooier als dit heel goed past bij de overledene. Steeds vaker willen nabestaanden de crematie dan ook persoonlijk regelen. Dat juichen we toe. Sterker nog, we denken met u mee over wat u sowieso allemaal moet regelen. En wat u daarnaast kunt kiezen voor die ontroerende momenten. Zo wordt dat laatste afscheid de laatste waardevolle herinnering.

    Vraag ons vooral om advies en inspiratie.

    Voor een memorabel afscheid

    Eén belang: dat van u

    Wist u dat veel uitvaartverzekeraars en -organisaties eigen crematoria hebben? Dan begrijpt u wel dat ze u die locatie ook graag voor de uitvaartceremonie verhuren. Gelukkig las u op deze webpagina al dat u de plek voor het afscheid zelf mag kiezen, ook als u een uitvaartverzekering hebt.

    Meride is een uitvaartorganisatie zonder eigen rouwcentra, crematoria, aula’s of andere belangen. Hierdoor krijgt u eerlijker advies. Over de afscheidsplek en over alle andere keuzes waar u voor staat. Want wij hebben maar één belang: dat van u.

    Wilt u de crematie zelf of samen regelen? Of liever de regie helemaal uit handen geven? Wij staan u in Ijsselmuiden bij. Zelf ervaren hoe prettig dat werkt? Plan een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking bij u thuis.

    Ideeën opdoen? Ga naar onze uitvaart-kennisbank

    Naar de kennisbank

    Hoeveel ondersteuning wilt u rond crematie in Ijsselmuiden?

    Wilt u veel zelf regelen of juist veel láten regelen? Wat uw overlijdenswens ook is, u krijgt er in ieder geval altijd het luisterend oor van uw vaste uitvaartverzorger in Ijsselmuiden bij. Daarnaast volop ondersteuning, advies en inspiratie. En waar gewenst een helpende hand bij praktische zaken.

    Als u veel of alles zelf wilt regelen, hebt u wellicht vragen over tijd; tijd om alles te regelen én tijd tijdens de crematieceremonie. Of vragen over kosten. Ervaar dat we overal 100% open over zijn. Dat geeft zekerheid en rust om het afscheid van uw dierbare centraal te zetten. Daar staan onze zorgvuldig selecteerde uitvaartverzorgers in Ijsselmuiden en omgeving voor in.

    Bespreek uw (crematie)wensen bij leven met onze uitvaartverzorger

    Vindt u het moeilijk om nu al over uw wensen na de dood te praten? Denk u dan eens in hoe het voor uw nabestaanden is als ze uw wensen helemaal niet kennen … Om die reden raden we u aan juist nu u met ons te praten over uw crematie in Ijsselmuiden of omgeving. Nu kunt u het nog. Zo’n gesprek is gratis en vrijblijvend. En het helpt u alvast uw wensen te vormen. Wensen die uw uitvaartverzorger meteen noteert voor later.

    Van bloemen tot muziek, van gedicht tot bijzondere wensen die uw dierbaren nog kunnen vervullen – bespreek het allemaal. Ook uw eventuele voorkeur voor een crematorium in Ijsselmuiden en omgeving. Tip: laat uw naasten bij dit gesprek aansluiten. Vanaf het begin, als u hun mening wilt, of juist aan het eind als u ze alleen vertrouwd wilt maken met onze uitvaartverzorger.

    Maak een afspraak via 038 – 202 00 26 of mail naar klantenservice@meride.nl.

    Wat zijn de kosten van een crematie in Ijsselmuiden?

    Uw wensen bepalen de kosten van de crematie. Van eenvoudige, betaalbare kist tot extra rouwauto’s of meer tijd in de aula in Ijsselmuiden. Om u een idee te geven van de kosten treft u alvast 3 veelvoorkomende crematiearrangementen op een rij. Allereerst de eenvoudige crematie (sober), voor het vaste tarief van 1.995 euro. Daarnaast de bescheiden crematie voor het vaste tarief van 3.295 euro. Tot slot de complete crematie naar keus, vanaf 4.595 euro.

    Wilt u vooraf duidelijk hebben waar u aan toe bent en verrassingen achteraf voorkomen? Meer weten over de kosten voor een crematie in Ijsselmuiden? Bel ons op 038 - 202 00 26 of vraag vrijblijvend en kosteloos een offerte aan.

    Dag en nacht bereikbaar, ook voor ‘gewone’ vragen & nazorg

    De dood laat zich meestal niet plannen. Net zo min als vragen hierover. Dat begrijpen we. Daarom vindt u bij ons 24 uur per dag gehoor. Ook als de crematie allang voorbij is. En ook als u alleen even uw verhaal wilt doen. Voel u dus vrij ons elk moment te bellen, door de week, in het weekend, tijdens feestdagen, op 038 - 202 00 26.

    Wat te doen bij overlijden? Eerste actie

    Verdriet, rouw en regelwerk – ze vechten in die eerste uren en dagen na een overlijden om voorrang. Hoe zorgt u voor een overlijdensverklaring? Hoe brengt u familie op de hoogte? En hoe regelt u de crematie in Ijsselmuiden of omstreken? Meride weet wat er op u af komt en helpt u naar wens met alle praktische zaken. En we staan u bij in alle emoties. Daarom komt uw vaste uitvaartverzorger bij een overlijden ook direct bij u thuis.

    Bel hiervoor 038 - 202 00 26. Terwijl u wacht op onze komst, helpt onderstaande checklist u alvast verder. Een korte versie daarvan treft u hieronder.

    Checklist bij overlijden en crematie in Ijsselmuiden

    1. Als uw dierbare thuis overleed: bel dan meteen de huisarts of de waarnemend arts.
      Als uw dierbare in een zorgcentrum of ziekenhuis overleed: u hoeft niets te doen, de arts wordt automatisch al gewaarschuwd.
      Als uw dierbare op reis overleed: neem contact op met de alarmcentrale van zijn of haar reisverzekeraar.
      Als uw dierbare overleed door een ongeval: neem contact op met de uitvaartverzekeraar.
    2. Bel direct na stap 1 met Meride via telefoonnummer 038 - 202 00 26.
    3. Kijk of uw dierbare een uitvaartverzekering heeft en leg die alvast klaar. Vindt u geen polis, vraag dan of familieleden of andere naasten hier iets over weten.
    4. Had uw dierbare een wilsbeschikking of testament? Zo ja, dan staan hier wellicht crematiewensen in. Maakte uw dierbare of uzelf al een keer kennis met ons, dan hebben wij de crematiewensen genoteerd.
    5. Zoek het identiteitsbewijs of trouwboekje van uw dierbare en leg dit klaar.
    6. Beslis wie u rouwkaarten wilt sturen en maak hiervoor alvast een adressenlijst. Overleg met de vaste Meride uitvaartverzorger wat voor verzending het beste moment is.
    7. Kies alvast kleding uit voor uw dierbare en leg die klaar.
    8. Download de complete checklist om uit te printen en de stappen af te vinken.

    Vanaf het moment dat we bij u zijn, helpen we u met de vervolgstappen. Van het verzorgen van uw dierbare tot de aangifte van het overlijden bij de gemeente Ijsselmuiden. Meride schiet alle kosten voor, dus dat is alvast geregeld.

    Confidental Infomation