bij Meride bent u aan het juiste adres
Home » Uitvaartonderneming

Uitvaartonderneming Meride: persoonlijk en betrokken

Als uw dierbare komt te overlijden, komt er veel op u af. Los van het verdriet om het verlies moet u van alles regelen voor de uitvaart. Meride is een uitvaartonderneming die u graag bijstaat in deze moeilijke tijd. Wij helpen u met het organiseren van een begrafenis of crematie die de overledene recht doet, of het nu gaat om een sober afscheid of om een eigentijdse eco-uitvaart op een natuurbegraafplaats. Bij Uitvaartonderneming Meride staan uw wensen voorop, welke uitvaartverzekering u ook heeft. Afscheid nemen kan immers maar één keer. Wilt u meer weten over de dienstverlening van onze uitvaartonderneming in uw omgeving? Vul dan hieronder uw woonplaats in. Of bel ons, dag of nacht, op telefoonnummer 085 – 40 18 123.

Ik wil weten wat een uitvaart met onze wensen precies kost.

Maak kennis met enkele van onze uitvaartverzorgers

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontvang direct 5 voorbereidings tips op het gesprek met de uitvaartverzorger.

Meride in uw regio

Onze uitvaartverzorgers wonen en werken in elke regio. Ook bij u. Zij kennen de mogelijkheden en zijn altijd snel bij u.“De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.

“Perfect. Zowel het eerste gesprek als de uitvoering. Wat we bijzonder apprecieren van de heer Arthur Brinkman is dat hij niet opdringerig was en bijzonder goed luisterde naar onze wensen. De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.”

Familie Pieters

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen.

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen en deed de juiste voorstellen als wij het niet meer wisten. Hij handelde in een heel goede belans tussen respect, rust en activiteit. We hadden niet veel tijd voor de voorbereiding maar dat heeft niet tot stress geleid. Het was een mooie crematie.”

Familie de Vries

“Alles was tot in de puntjes verzorgd.

“De uitvaartverzorger heeft de begrafenis uitstekend begeleid. Als we vragen hadden konden we direct bij hem terecht. We hebben ons al lovend uitgelaten naar hem toe.”

Mevrouw Snoek

“Vanaf het eerste contact voelde het allemaal heel goed.

“Het contact was zeer persoonlijk, had aan een half woord genoeg, gaf ons ruimte en hiep ons door de eerste moeilijke weken heen. Niets dan lof over haar invulling en hulp.”

Heer Bosch

Advies bij u thuis

Onze uitvaartverzorgers komen vrijblijvend advies aan huis en in geheel Nederland. Plan een afspraak in.

Offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Uitvaartonderneming Meride: elke uitvaartpolis is welkom

Bij Uitvaartonderneming Meride kunt u altijd terecht, welke uitvaartverzekering u ook heeft. Wij verkopen zelf geen verzekeringen, wij doen waar we als uitvaartonderneming goed in zijn: het regelen en verzorgen van een passende uitvaart volgens uw wensen. Uw uitvaartbegeleider houdt het budget van de polis in de gaten en probeert daar waar het kan goedkopere alternatieven te vinden, zodat er geld overblijft voor een extra persoonlijke invulling.

De mensen van Uitvaartonderneming Meride

Bij Uitvaartonderneming Meride staat uw wens voorop. Daarom werken wij uitsluitend met ervaren uitvaartverzorgers. Zij hebben een vakopleiding en hebben jarenlange ervaring als medewerker bij een uitvaartonderneming. Bovendien krijgt u bij Meride altijd één contactpersoon die exclusief voor u beschikbaar is voor het regelen van de uitvaart. Elke medewerker van onze uitvaartonderneming is dienstbaar, doortastend en daadkrachtig. Bij Uitvaartonderneming Meride bent u altijd verzekerd van integere en persoonlijke zorg rond het afscheid van uw dierbare.

Alle uitvaartverzorgers van Uitvaartonderneming Meride staan bovendien middenin uw regio. Onze medewerkers beschikken over een groot netwerk, lokaal en regionaal. Zo zorgen zij voor een nog persoonlijker afscheid. Wilt u de afscheidsplechtigheid houden op een locatie waar de overledene een binding mee hand? Uw persoonlijke uitvaartverzorger stelt alles in het werk om dat te realiseren of zoekt eventueel naar alternatieven in de buurt. Uitvaartonderneming Meride regelt graag een persoonlijk afscheid voor u, én met u.

Uitvaart regelen

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

24/7 gratis

Een offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kennis maken

Maak alvast kennis met de uitvaartverzorger, stel al uw vragen en ontvang een uitgewerkte offerte. Op maat en persoonlijk.

Uitvaartonderneming Meride, voor een persoonlijk afscheid

Hoe u uw crematie ook geregeld wilt hebben, bij Meride zijn uw wensen het meest belangrijk. Wij vinden het belangrijk dat u op een persoonlijke manier afscheid kunt nemen van uw dierbare. Daarom zijn wij dienstbaar, betrokken en hebben wij een breed inlevingsvermogen. Zo begrijpen we het heel goed als u bepaalde dingen rond de crematie zelf wilt doen, zoals het verzorgen en aankleden van de overledene. Heeft u bijzondere wensen voor de afscheidplechtigheid? Wilt u een eigentijdse eco-uitvaart? Wilt u de as van uw dierbare thuis bewaren in een mooie sierurn? Vertel het aan onze uitvaartbegeleider. Hij denkt met u mee over een mooi en waardig afscheid en kan u wijzen op de diverse mogelijkheden voor de asbestemming.

Bij Meride houdt u altijd de regie zelf in handen wanneer u de crematie van uw dierbare regelt. Heeft u liever dat onze uitvaartverzorger het regelen van de crematie geheel van u overneemt of wilt u alleen ondersteuning en advies bij bepaalde zaken? Bij Meride bent u verzekerd van een passende en integere zorg op maat in de tijd voorafgaand aan de crematie. U kunt ons dag en nacht bereiken via 085 – 40 18 123 .

Leg uw uitvaartwensen vast bij Uitvaartonderneming Meride

Uitvaartondernemingen

Weet u al wat u wilt voor uw eigen uitvaart? Tegenwoordig is het heel vanzelfsprekend om wensen rond de begrafenis of crematie al vast te leggen terwijl uzelf en uw familie nog volop in het leven staan. Weet u al wat voor bloemen u wilt? Wilt u dat de gasten een bepaalde kleur kleding dragen? Wilt u dat uw as boven zee wordt uitgestrooid? Door dit soort zaken nu al te laten vastleggen, zadelt u uw nabestaanden niet op met dit soort persoonlijke keuzes. Natuurlijk kunt u altijd ruimte overlaten die uw nabestaanden naar eigen inzicht kunnen invullen. Door uw eigen uitvaartwensen te laten vastleggen bij Uitvaartonderneming Meride houdt u zelf de regie over uw eigen uitvaart.

Wilt u gebruikmaken van de mogelijkheid om uw uitvaartwensen bij onze uitvaartonderneming te laten vastleggen? Bel ons dan voor een afspraak op 085 – 40 18 123 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl. Er komt dan een medewerker van Uitvaartonderneming Meride bij u thuis voor een persoonlijk gesprek.

Wat kost een uitvaart?

Elke uitvaart brengt kosten met zich mee waar u niet elke dag bij stilstaat, dat weten we als uitvaartonderneming maar al te goed. Elke keuze die u maakt, heeft invloed op die kosten. Dat begint al bij de keuze voor een begrafenis of een crematie. Als u veel gasten verwacht, dan zullen de kosten voor rouwkaarten en de catering ook hoger uitvallen. Uitvaartonderneming Meride werkt met drie vaste dienstverleningstarieven. Daarbij komen nog al uw wensen omtrent producten. Dit kunt u altijd aanpassen. Elke uitvaart is uniek. Uw contactpersoon van Uitvaartonderneming Meride bewaakt het budget, zodat u achteraf nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Vraag nu een maatwerk offerte aan.

Uitvaartonderneming Meride: dag en nacht bereikbaar

Wilt u een overlijden melden of heeft u andere vragen? Uitvaartonderneming Meride is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, dus ook in de weekenden. Bel Uitvaartonderneming Meride op telefoonnummer 085 – 40 18 123 . Onze medewerkers helpen u graag.

Wat te doen bij een overlijden?

fotoAls uw dierbare overlijdt, moet u in een korte tijd veel regelen. Uitvaartonderneming Meride staat u hierin graag terzijde. Wanneer u na het overlijden belt met Meride op telefoonnummer 085 – 40 18 123 , dan zorgen wij dat er zo snel mogelijk een medewerker van onze uitvaartonderneming bij u thuis komt om de eerste zaken te regelen. De onderstaande checklist helpt u alvast met de eerste zaken.

Onderstaande checklist hebben we ook als handige PDF voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat u niets hoeft te vergeten.

Checklist bij overlijden

  1. Bel de huisarts of waarnemend arts als het overlijden thuis gebeurt. Als het overlijden gebeurt in het ziekenhuis of zorgcentrum licht het personeel de arts in.

Gebeurt het overlijden in het buitenland? Bel dan de alarmcentrale van uw reisverzekering. Als het overlijden een direct gevolg is van een ongeluk, bel dan de verzekering.

  1. Bel vervolgens met Uitvaartonderneming Meride op 085 – 40 18 123 . Verblijft u in het buitenland? Dan zijn we bereikbaar op 0031-(0)85-4018123.
  2. Zoek in de administratie van de overledene naar de uitvaartpolis en leg deze klaar.
  3. Als er een wilsbeschikking of testament is, dan staan hierin wellicht de uitvaartwensen van de overledene. Als er al een gesprek is geweest met een medewerker van Uitvaartonderneming Meride, dan zijn de uitvaartwensen al bij ons bekend.
  4. Leg de ID-kaart of paspoort en/of het trouwboekje van de overledene klaar.
  5. Stel een adressenlijst op voor het versturen van de rouwpost. Deze moet zo snel mogelijk worden verzonden.
  6. Zoek kleding uit voor de overledene.

Uitvaartonderneming Meride: persoonlijk en eigentijds

memorabel afscheidNadat de eerste belangrijke zaken zijn geregeld, kunt u beginnen met de voorbereidingen voor het afscheid. Uitvaartonderneming Meride denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor een persoonlijke en eigentijdse uitvaart en is uw inspiratiebron voor als u er even niet uitkomt. Onze uitvaartbegeleider biedt u een luisterend oor en biedt u suggesties voor een extra persoonlijk karakter van de uitvaart. Zo is het misschien mogelijk om de rouwstoet bij wijze van laatste groet langs de favoriete plekjes van de overledene te laten rijden. Heeft u zelf ideeën voor de uitvaart van uw dierbare? Vertel ze aan uw contactpersoon van Uitvaartonderneming Meride. Hij realiseert uw wensen graag voor u.

Voor nog meer inspiratie voor de begrafenis of crematie biedt Uitvaartonderneming Meride ook een uitgebreide Kennisbank met suggesties voor alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Een uitvaart begint al met keuzes op het gebied van opbaren. Wordt de overledene thuis opgebaard of in het rouwcentrum van de uitvaartonderneming? Op de pagina Opbaren leest u alles over de mogelijkheden rond het opbaren. Voor de nabestaanden kan het uitvoeren van een persoonlijk ritueel vaak troost bieden. Het aansteken van kaarsen rond de kist is een voorbeeld, maar het is ook mooi om de kleinkinderen iets te laten uitvoeren, zoals een liedje zingen. Op de pagina Rituelen leest u diverse voorbeelden van persoonlijke rituelen. Wordt de overledene gecremeerd en weet u nog niet zeker wat u met de as wilt? Op de pagina Asbestemmingen leest u welke mogelijkheden er zijn.

Bel mij terug

je neemt maar een keer afscheidHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?
Vraag aan

Waarom Meride?

Meride is de uitvaartonderneming waar u centraal staatLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.
Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Er zijn diverse mogelijkheden omtrent het opbarenAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.
Lees meer

Goed gevoel

De 7 zekerheden van
Uitvaartonderneming Meride

Uitvaartonderneming Meride regelt en verzorgt elke begrafenis of crematie aan de hand van onze 7 zekerheden. Daarmee bent u altijd verzekerd van een uitstekende organisatie. De 7 zekerheden van Uitvaartonderneming Meride zijn:

1. Uitstekende organisatie door Uitvaartonderneming Meride

Om wat voor uitvaart het ook gaat, de mensen van Uitvaartonderneming Meride zorgen ervoor dat alles perfect wordt geregeld. Daarbij houdt u zelf de regie: uw wensen zijn leidend.

2. Eén vast aanspreekpunt bij de uitvaartonderneming

Bij Uitvaartonderneming Meride werken we altijd met één vaste uitvaartbegeleider die alles van A tot Z voor u regelt. Hij is uw vaste aanspreekpunt en coördineert alle afspraken.

3. Alle afspraken op een rijtje

Uw contactpersoon van Uitvaartonderneming Meride bespreekt de uitvaart met u en legt alle afspraken schriftelijk vast. Als u nog iets wilt wijzigen, krijgt u hiervan ook een schriftelijke bevestiging.

4. Alle financiën op een rijtje

Bij Uitvaartonderneming Meride weet u ook waar u financieel aan toe bent. Bij de bevestiging van de afspraken ontvangt u een schriftelijke offerte voor alle kosten. Als u akkoord geeft, dan gaan we voor u aan de slag.

5. Onze uitvaartverzorgers

Uitvaartonderneming Meride stelt hoge eisen aan haar uitvaartverzorgers. Zij beschikken over een vakopleiding en hebben jarenlange ervaring bij een uitvaartonderneming. Bovendien zijn zij thuis in uw regio.

6. Correcte afhandeling van klachten

Alle medewerkers van Uitvaartonderneming Meride werken volgens de richtlijnen in onze Kwaliteitsverklaring. Deze beschrijven niet alleen onze werkwijze, maar ook hoe de uitvaartonderneming omgaat met het afhandelen van klachten.

7. Toetsing en evaluatie

Uitvaartonderneming Meride toetst en evalueert haar dienstverlening voortdurend. Een evaluatie is voor veel klanten een moment om een extra compliment te geven. Als er aandachtspunten naar voren komen, dan nemen we die mee in onze toekomstige dienstverlening.

Uitvaartonderneming Meride en uw uitvaartverzekering

Als onafhankelijke uitvaartonderneming doen we bij Meride richten we ons op het regelen en verzorgen van een uitvaart volgens uw wensen. Wij bieden zelf geen uitvaartverzekeringen aan. Wel kunt u altijd bij ons terecht, ongeacht waar en hoe u bent verzekerd. Uw contactpersoon van Uitvaartonderneming Meride houdt de kosten in de gaten, zodat u zich in alle rust kunt richten op het afscheid.

Naturaverzekering

Als de overledene een naturaverzekering heeft, dan zijn voor bepaalde diensten de voorwaarden van deze verzekering van kracht. Soms is het mogelijk om hier van af te wijken. Weet u niet zeker of het om een naturaverzekering gaat? Bel dan Uitvaartonderneming Meride voor een polischeck. Vervolgens bekijkt onze uitvaartverzorger de mogelijkheden met u.

“Ik ben enorm trots op al onze uitvaartverzorgers die dagelijks voor onze klanten aan het werk zijn. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van hun vak en zetten ze hun ervaring graag in voor onze opdrachtgevers, óók voor U. Zo maakt Meride het verschil. “

Contact opnemen? Bel ons gerust

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Uitvaartonderneming Meride? Of wilt u uw uitvaartwensen laten vastleggen in een persoonlijk gesprek? U kunt ons altijd bellen, ook als u een overlijden wilt melden. Uitvaartonderneming Meride is 24 uur per dag bereikbaar, ook tijdens de weekenden. Bel naar 085 – 40 18 123 . Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Meride in andere steden: