Meride nu ook voor repatriëringen

Bij Meride bent u aan het juiste adres voor zowel een repatriëring vanuit het buitenland naar Nederland alsook vanuit Nederland naar het geboorteland. Wanneer iemand in een land overlijdt dat niet zijn geboorteland is, ontstaat de wens of de noodzaak om het lichaam over te brengen naar het land van herkomst. Aan dat overbrengen, repatriëren genoemd, zijn per land heel veel verschillende regels, voorschriften en kosten verbonden. Repatriëren is een volkomen apart onderdeel van de uitvaartverzorging dat specifieke kennis en kunde vereist.

Artikel verder lezen
Meride nu ook voor repatriëringen

Alle kennis in huis

Meride heeft alle kennis in huis die voor het repatriëren noodzakelijk is. Zowel vanuit Nederland naar welk land ter wereld ook, als vanuit het buitenland naar Nederland. Indien gewenst zorgt Meride ook voor een afscheidsbijeenkomst, eventueel bij vertrek op de luchthaven, voor rouwkaarten en advertenties.

Snel in schakelen

Meride is uiterst snel in schakelen en kan binnen enkele uren een offerte aan u voorleggen. Indien gewenst kan een uitvaartverzorger binnen een uur bij u zijn om alles door te spreken en in gang te zetten.

Wilt u meer informatie?

Lees meer over repatriëren in onze kennisbank. Ook voor repatriëren is Meride 24 uur per dag bereikbaar via telefoonnummer 085 - 401 81 23 (24/7) of via e-mail info@meride.nl

Confidental Infomation