Meride laat elke klant een oordeel vellen

Sinds kort nodigen we elke opdrachtgever uit om ons te beoordelen. Dit doen we samen met de Feedbackcompany. Feedback Company gelooft net zoals wij bij Meride in transparantie. Daarom is het één van onze kernwaarden. Transparantie is volgens ons cruciaal in de moderne wereld. Cruciaal voor Meride, haar klanten én de wisselwerking tussen beiden. Dit is de reden dat iedereen altijd online kan lezen wat anderen van onze dienstverlening vonden.

Artikel verder lezen
Meride laat elke klant een oordeel vellen

Transparantie voor u

Wij vinden dat de kosten van een uitvaart ook voor iedereen heel transparant inzichtelijk moeten zijn. Daarom staan onze dienstverleningstarieven helder inzichtelijk op de Meride website. Ook maken we voor iedereen die dat wil een gespecificeerde offerte voor de uitvaart naar zijn of haar wensen.

Online reviews

Transparantie zorgt voor betrouwbaarheid en heeft direct invloed op het besluit om een aankoop te doen. Om te kunnen beoordelen of een bedrijf betrouwbaar is, hechten consumenten veel waarde aan de mening van anderen. Online reviews zijn daarom voor ons de perfecte manier om betrouwbaarheid uit te stralen. Voor Meride is dit nog een extra motivatie om ons werk zo goed te doen. We willen natuurlijk liever geen negatieve feedback. Maar zit er een keer een iets minder mooie beoordeling tussen dan nemen we direct contact op met de desbetreffende klant om samen te bekijken wat we nog kunnen doen of waar we van kunnen leren.

Wat vinden onze klanten?

Bekijk hier onze feedbackscore en lees wat anderen van onze dienstverlening vond.

Confidental Infomation