Greenfield Capital Partners participeert en investeert in verdere groei en professionalisering van Meride

Klanten van uitvaartbedrijven stellen transparantie, maatwerk, persoonlijke aandacht en een goede online presentatie op prijs, hetgeen blijkt uit de groei van Meride. Meride is sinds haar oprichting in 2013 met meer dan 30% per jaar gegroeid en de consument zal zich de komende jaren steeds sterker online oriënteren op uitvaartverzorging. De directie van Meride zal verder worden gevoerd onder leiding van oprichter Marc Dreuning. In de personele sfeer wordt Meride nu primair uitgebreid met commerciële, procesmatige en online competenties.

Artikel verder lezen
Greenfield Capital Partners participeert en investeert in verdere groei en professionalisering van Meride

“Bij de opzet van Meride in 2013 stond de pure online strategie als marketingkanaal samen met customer intimacy als strategie voorop en dat staan ze nog steeds. Vanaf dag 1 hebben we gebouwd aan een merk voor de consumentenmarkt, waarbij het leveren van de juiste beleving en het beschermen van de consument in een moeilijke periode voorop staan. Ik ben er trots op dat Meride zich in 5 jaar tijd heeft bewezen en is uitgegroeid tot een toonaangevende Nederlandse aanbieder van uitvaartverzorging. Ik ben iedereen dankbaar voor de manier waarop zij hier sinds 2013 aan hebben bijgedragen, zodat wij nu klaar zijn om met Greenfield de volgende fase in te gaan.”

In samenwerking met Greenfield is de strategie en ambitie gericht op verdere uitbouw van Meride in Nederland. Greenfield kan hier aan bijdragen vanwege haar ruime ervaring in het laten groeien van bedrijven in de fase waarin Meride nu verkeert.

Meride.nl

Meride werd 5 jaar geleden opgericht en heeft zich sindsdien weten te ontwikkelen tot een toonaangevende landelijke aanbieder van uitvaartverzorging. Bij Meride staat de klant centraal. Via de website meride.nl komen honderdduizenden bezoekers per jaar in aanraking met een transparante presentatie van het product uitvaartverzorging. De ambitie van Meride is om de beste klantreis van Nederland te blijven bieden. Het overtreffen van verwachtingen is daar één van de pijlers van. Bij Meride zien wij vaak dat wij de uitvaart goedkoper kunnen verzorgen dan de uitvaartverzekeraar en dat er geld voor de klant overblijft. Bij Meride is er geen gedwongen winkelnering, Meride is namelijk onafhankelijk. Onze uitvaartverzorgers zijn adviseurs en geen verkopers en zij hebben en nemen de tijd voor elke klant. Bij Meride krijgt elke klant een uitvaartverzorger die alles voor en met hem of haar van a tot z regelt.

Greenfield Capital Partners

Greenfield is een onafhankelijke investeringsmaatschappij van (oud)ondernemers, gericht op het creëren van waarde door Nederlandse en Belgische ondernemingen actief te ondersteunen in het realiseren van hun groeiambities. Greenfield is bekend van investeringen in onder meer Telfort, Centralpoint, Xtandit, C2V, Canal Digitaal en Wegener Direct Marketing.


Noot voor de redactie:

Neem voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht contact op met:

Meride Uitvaartverzorging
Klantenservice
Telefoon: 085 – 40 18 123
Website: meride.nl

Confidental Infomation