Voorbereiden op overlijden

Krijgt u binnenkort te maken met een overlijden in uw naaste omgeving? Dan is het verstandig om nu alvast voorbereidingen te gaan maken voor de uitvaart. Dit voorkomt dat u straks in alle haast, en met alle emoties, onder tijdsdruk een afscheid moet regelen.

Wat wij vrijblijvend en kosteloos bieden ter voorbereiding:

Het kennismakingsgesprek

Vrijblijvende voorbespreking bij Meride

Onze meeste klanten geven er de voorkeur aan om in een persoonlijk gesprek met onze uitvaartverzorger de uitvaart vorm te geven. De uitvaartverzorger komt dan bij u langs op tijdstip dat het u schikt. Het maakt ons niet uit hoe ver of dicht van tevoren u dit wilt inplannen. Aarzel niet om te bellen, we kunnen op zeer korte termijn langs komen.

Gesprek online aanvragen     of    bel naar 085-40 18 123  (24/7)

Hoofdlijnen van de uitvaart

De uitvaartverzorger zal in eerste instantie met u de hoofdlijnen van de uitvaart bespreken. Hierbij zal hij/zij vanuit zijn/haar ervaring u opties aandragen waaraan u wellicht nog niet gedacht had. Bekijk hier wat er mogelijk is op het gebied van typen uitvaarten.

Invullen van de details

Zelfs als u al in hoofdlijnen weet hoe u de uitvaart wilt vormgeven, dan nog moeten er nog een aantal belangrijke details ingevuld worden. Ter inspiratie helpen we u met 10 uitvaart keuze opties.

Kosten van de uitvaart

Uiteraard houdt de uitvaartverzorger bij het vormgeven van de uitvaart ook rekening met uw budget. Na afloop van dit gesprek krijgt U dan ook desgewenst een heldere en transparante kostenbegroting, zodat U weet waar U aan toe bent.

Schep vooraf rust

Krijgt U binnen afzienbare tijd naar verwachting te maken met een overlijden? Creëer dan rust vooraf. U kunt bij Meride een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. De uitvaartverzorger komt bij U langs waar en wanneer U dat wilt.

Confidental Infomation