Kennismakingsgesprek

Kent U dit gevoel? Diep in uw hart weet u dat het tijd is om over de uitvaart van uw dierbare (of van u zelf) na te denken. En zaken te gaan regelen. Maar u stelt het steeds uit.

Eigenlijk wilt u niet accepteren dat de dag komen gaat , dat u afscheid moet nemen. Met het risico, dat het straks te laat is. U (of uw nabestaande) moet dan in alle haast, en met de bijkomende stress en verdriet, snel een uitvaart regelen.

Regel nu daarom een oriënterend gesprek met een uitvaartverzorger van Meride. We komen bij u langs en bespreken met U elk onderdeel van de uitvaart. Op basis daarvan wordt desgewenst een gespecificeerde offerte gemaakt. We weten uit ervaring dat dit duidelijkheid en rust schept voor alle betrokkenen.

Voordelen kennismakingsgesprek

  1. We helpen wensen helder te krijgen
  2. Financiële duidelijkheid
  3. Schept rust
  4. Geheel vrijblijvend

Boekje Zorgen Erna

Gratis boek ‘Zorgen Erna’

U ontvangt zonder verplichtingen het boek ‘Zorgen Erna’ met praktische tips.

We maken het makkelijk

Onze uitvaartverzorger komt geheel vrijblijvend bij u thuis en u kunt kiezen wanneer.

  • Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

  • Tussen 09:00 en 21:00 uur ontvangt u direct een reactie van ons. Is het nu na 21:00 uur dan hoort u morgenochtend van ons.

    Ervaring helpt u verder.

Direct een goed gevoel

Direct bij de eerste kennismaking kregen wij er een goed gevoel bij. De rustige, meevoelende benadering en duidelijke uitleg op onze wensen die we hadden en de mogelijkheden daarvan, is ons tot belangrijke steun geweest. De snelheid van de aanlevering van de rouwkaarten en praktische informatie, ook d.m.v. het boek ¨Zorgen erna¨, is ons tot hulp geweest.

G. Uittewaal
Meer reviews