Onze uitvaartverzorger

bij u in de buurt
 • Home » Voorbereiding » Kennismakingsgesprek

  Kennismakingsgesprek

  Het is verstandig om tijdens het leven eens stil te staan bij de dood. Door uw wensen vast te leggen en ze te bespreken met uw nabestaanden, neemt u hen een zorg uit de hand op een zeer moeilijk en verdrietig moment. Zij hoeven dan geen lastige keuzes te maken, maar kunnen handelen op basis van uw laatste wensen. U kunt uw wensen vastleggen tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een van onze uitvaartverzorgers.

  Ik wil een afspraak inplannen

  Vrijblijvende afspraak

  Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek met ons denken we samen met u na over uw uitvaart of die van een naaste. We staan met u stil bij alle facetten van de uitvaart: de gevolgen van een overlijden, hoe u de uitvaart vorm kunt geven of laten geven en kunnen we de voorwaarden vast laten leggen. We kunnen al uw wensen op een rij zetten, de mogelijkheden bespreken en deze eventueel vastleggen in een wilsbeschikking. Indien u kiest voor Meride als verzorger van de uitvaart kunt u dat vastleggen in een wilsbeschikking/codicil. Een testament of een wilsverklaring behoren ook tot uw mogelijkheden.

  Wilsbeschikking

  In de wilsbeschikking geeft u aan hoe uw uitvaart eruit komt te zien. Hierbij kunt u denken aan de rouwkaarten die u wilt verzenden, welke uitvaartkist u wilt en welke sfeer u wilt geven aan uw uitvaart. Ook kunt u een adressenlijst aan ons geven. Wij zorgen er dan voor dat iedereen uit deze lijst een rouwcirculaire ontvangt.

  De wilsbeschikking kunt u thuis bewaren. Wij slaan ook een kopie op in onze administratie. Mocht de dag ooit daar zijn, dan kunnen uw nabestaanden alles met één telefoontje in werking zetten.

  Heeft u vragen over een kennismakingsgesprek? Of wilt u een afspraak met ons daar voor maken? Bel dan naar 085-40 18 123, stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl of vul het aanvraagformulier in.