Onze uitvaartverzorger

bij u in de buurt
 • Home » Wat kost een uitvaart? » Wat kost een crematie?

  Wat kost een crematie?

  U wilt vooraf weten waar u aan toe bent inzake de kosten voor een crematie. Meride begrijpt dat en geeft u graag volledige transparantie over de crematiekosten. Daarom tonen wij u één pakket met een vaste prijs en drie prijsvoorbeelden in verschillende prijsklassen. Elk prijsvoorbeeld kan uiteraard naar uw wensen aangepast worden. Vooraf weten waar u aan toe bent – dat is Meride.

  Crematiepakket ‘Sober’  – € 1.595,- vaste prijs

  Met het Crematiepakket Sober geven wij u een vaste prijs voor een zeer eenvoudige uitvaart met een ‘stille’ crematie. De uitvaart wordt volledig telefonisch met u afgestemd. U kunt Meride 24 uur per dag telefonisch bereiken op 085-40 18 123.

  Bekijk dit pakket


  Prijsvoorbeeld Crematie ‘Basis’ – € 3.995,-

  Dit prijsvoorbeeld geeft u een beeld van een eenvoudige uitvaart met afscheid nemen in besloten kring. U betaald ons dienstverleningstarief ‘Basis’. Uw persoonlijke uitvaartverzorger stemt de gehele uitvaart met u af en houdt rekening met al uw wensen.

  Bekijk dit prijsvoorbeeld

  Prijsvoorbeeld Crematie ‘Regulier’ – € 4.795,-

  Dit prijsvoorbeeld geeft u een beeld van een uitvaart met een afscheidsplechtigheid en condoleance. U betaald ons dienstverleningstarief ‘Regulier’. Uw persoonlijke uitvaartverzorger stemt de gehele uitvaart met u af en houdt rekening met al uw wensen.

  Bekijk dit prijsvoorbeeld

  Prijsvoorbeeld Crematie ‘Uitgebreid’ – € 5.495,-

  Dit prijsvoorbeeld geeft u een beeld van een uitgebreide uitvaart met afscheidsplechtigheid, condoleance en/of kerkdienst en avondwake. U betaald ons dienstverleningstarief ‘Uitgebreid’. Uw persoonlijke uitvaartverzorger stemt de gehele uitvaart met u af en houdt rekening met al uw wensen.

  Bekijk dit prijsvoorbeeld

  Wilt u het anders? Wij begrijpen dat. Elke uitvaart is uniek. Vraag dan in minder dan één minuut een offerte op maat aan. Wij gaan direct voor u aan de slag. Ook in de avonden en in het weekend. U ontvangt de maatwerk offerte direct per email.

  Offerte aanvragen