Home » Uitvaart voorbereiden

Uitvaart voorbereiden

Bij Meride geloven we niet alleen in het goed verzorgen van de uitvaart en het bieden van nazorg, maar óók in het bieden van Voorzorg. Een overlijden komt vaak niet onverwacht. Loopt u met vragen rond? Wilt u weten wat de uitvaart gaat kosten? U vindt het prettig om nu alvast zaken goed geregeld te hebben. Wij begrijpen dat. Daarom hebben wij bij Meride de afdeling Voorzorg.

Direct in contact

Bel 24/7 bij overlijden
Of als u een vraag heeft

Onze afdeling Voorzorg biedt u de volgende mogelijkheden:

  • Antwoord op werkelijk al uw vragen. Bel naar 085 – 40 18 123 of stuur een email naar klantenservice@meride.nl
  • Een kosteloos kennismakingsgesprekmet de uitvaartvaartverzorger bij u thuis. In dit gesprek kunt u al uw vragen stellen en uw wensen kenbaar maken.
  • Een vrijblijvende en op basis van uw wensen nauwkeurig uitgewerkte offerte. Vraag hiereen offerte
  • De praktische Meride boeken over de afwikkeling van nalatenschappenwaarin alle punten belicht worden waarmee nabestaanden te maken krijgen.
  • Het vastleggen van uw wensen in ons digitale archief zodat uw nabestaanden weten wat u wilt.

Testament

In een testament of codicil kunt u uw laatste wil laten vastleggen. Een testament kunt u laten opmaken bij de notaris en is alleen nodig als u wilt afwijken van de wet.

Wilsverklaring

In een wilsverklaring legt u vast wat uw wensen rondom uw behandeling of levenseinde zijn. Deze verklaring is er voor situaties waarin u zelf niet meer met uw arts over dit soort beslissingen kunt praten.