Uitvaartzorg Lansingerland
Home » Uitvaartzorg » Lansingerland

Meride Uitvaartzorg Lansingerland, voor uitvaartzorg naar uw wensen

Bij een overlijden breekt er een emotionele tijd in waarin u veel moet regelen. Dan is het wel zo prettig dat u kunt rekenen op een goede uitvaartzorg, voor u zelf en andere nabestaanden, maar ook voor de overledene. Meride Uitvaartzorg staat u in Lansingerland graag bij in deze moeilijke tijd na een overlijden. We regelen praktische zaken en zijn een inspiratiebron bij het organiseren van het afscheid in Lansingerland. Wat zijn uw wensen? Bij Meride staat een persoonlijke uitvaartzorg centraal. Bel daarom gerust naar 085 - 40 18 123 voor een persoonlijk gesprek met onze uitvaartverzorger in Lansingerland.

Laat uw wensen vastleggen bij Meride Uitvaartzorg in Lansingerland

Als u al weet wat u met uw begrafenis of crematie wilt, kunt u uw wensen laten vastleggen bij een medewerker van Meride Uitvaartzorg in Lansingerland. Zo neemt u uw nabestaanden deze zorg uit handen en kunnen zij zich richten op het afscheid. U kunt uw wensen bespreken tijdens een persoonlijk gesprek met een medewerker van Meride Uitvaartzorg in Lansingerland. Laat u liever sommige keuzes over aan de nabestaanden? Bijvoorbeeld de keuze voor de kist of de keuze voor sprekers tijdens het afscheid in Lansingerland? Wilt u thuis worden opgebaard of in het rouwcentrum in Lansingerland? Wilt u uw eigen favoriete muziek laten horen?

Ik wil weten wat een uitvaart met onze wensen precies kost.

Maak kennis met enkele van onze uitvaartverzorgers

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontvang direct 5 voorbereidings tips op het gesprek met de uitvaartverzorger.

Elke uitvaartpolis welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride beter tot zijn recht. Waarom?

Bel met 085 - 40 18 123 om uw uitvaartwensen te laten vastleggen bij Meride Uitvaartzorg. U kunt ook een e-mail sturen aan klantenservice@meride.nl. Een kennismakingsgesprek met Meride Uitvaartzorg bij u thuis in is altijd geheel kosteloos en vrijblijvend.

“De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.

“Perfect. Zowel het eerste gesprek als de uitvoering. Wat we bijzonder apprecieren van de heer Arthur Brinkman is dat hij niet opdringerig was en bijzonder goed luisterde naar onze wensen. De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.”

Familie Pieters

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen.

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen en deed de juiste voorstellen als wij het niet meer wisten. Hij handelde in een heel goede belans tussen respect, rust en activiteit. We hadden niet veel tijd voor de voorbereiding maar dat heeft niet tot stress geleid. Het was een mooie crematie.”

Familie de Vries

“Alles was tot in de puntjes verzorgd.

“De uitvaartverzorger heeft de begrafenis uitstekend begeleid. Als we vragen hadden konden we direct bij hem terecht. We hebben ons al lovend uitgelaten naar hem toe.”

Mevrouw Snoek

“Vanaf het eerste contact voelde het allemaal heel goed.

“Het contact was zeer persoonlijk, had aan een half woord genoeg, gaf ons ruimte en hiep ons door de eerste moeilijke weken heen. Niets dan lof over haar invulling en hulp.”

Heer Bosch

Advies bij u thuis

Onze uitvaartverzorgers komen vrijblijvend advies aan huis en in geheel Nederland. Plan een afspraak in.

Offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kosten van uitvaartzorg in Lansingerland

Elke uitvaart brengt kosten met zich mee, daarvan zijn we ons zeer bewust bij Meride Uitvaartzorg. De hoogte van de kosten hangt af van uw persoonlijke wensen. Verwacht u extra sprekers en heeft u daarom meer tijd nodig in de aula? Wilt u de plechtigheid houden op een andere locatie in Lansingerland? Wilt u dat de overledene in een rouwkoets naar zijn of haar laatste rustplaats wordt gebracht? Elke keuze heeft invloed op de kosten van de uitvaartzorg voor uw dierbare in Lansingerland. Om het u gemakkelijker te maken, heeft Meride diverse basispakketten met een vaste uitvaartzorg tegen een vaste prijs. U kunt deze pakketten aanpassen naar uw eigen wensen. En hoewel de uitvaartverzekering meestal voldoende kostendekkend is, is het wel zo prettig om te weten of u extra speelruimte hebt. Uw contactpersoon van Meride Uitvaartzorg in Lansingerland kan u hier alles over vertellen tijdens een persoonlijk gesprek. Bel naar 085 - 40 18 123 om een afspraak te maken. U kunt ook vrijblijvend een offerte aanvragen. Bij Meride bent u altijd zeker van uitvaartzorg op maat.

Een persoonlijke uitvaart? Meride inspireert

Meride is als uitvaartverzorger helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen weten precies hoe zij hun uitvaart willen regelen. Wij begrijpen het dan ook goed als u zelf dingen wilt regelen, maar als u het nog niet weet, zijn we graag uw inspiratiebron voor een persoonlijke uitvaart. Daarbij houdt u altijd zelf de regie in handen, want uw wensen staan bij Meride voorop. Vanuit onze betrokkenheid, ervaring en vakmanschap waarborgen wij de kwaliteit van elke uitvaart. Onze medewerkers staan u bij met gevoel én daadkracht. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is om een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen, zodat de nabestaanden hier steun aan hebben bij de verwerking van hun verlies.

Uitvaart regelen

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

24/7 gratis

Een offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kennis maken

Maak alvast kennis met de uitvaartverzorger, stel al uw vragen en ontvang een uitgewerkte offerte. Op maat en persoonlijk.

Meride, voor eigentijdse uitvaartzorg inLansingerland

Tegenwoordig hebben veel mensen uitgesproken ideeën over wat zij met hun uitvaart willen. Dat respecteren we graag bij Meride Uitvaartzorg. Heeft u een voorkeur voor een bepaalde locatie in Lansingerland voor het afscheid? Wilt u na de plechtigheid liever een borrel met hapjes in plaats van een standaard koffietafel? Meride Uitvaartzorg is eigentijds. Bij ons staan uw wensen voorop. Onze mensen denken met u mee over een persoonlijk afscheid in Lansingerland. U bepaalt zelf wat u zelf wilt doen of wat wij van u overnemen. Bij Meride kunt u rekenen op een persoonlijke en integere uitvaartzorg in Lansingerland.

Omdat de uitvaartverzorgers van Meride Uitvaartzorg thuis zijn in Lansingerland, zijn ze bekend met alle mogelijkheden om het afscheid nog mooier en persoonlijker te maken. Daarover vertellen zij u graag meer tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Lansingerland. Had de overledene zelf wensen? Heeft u samen met de overledene al ideeën besproken voor de uitvaart? Of heeft u liever dat de uitvaartverzorger van Meride Uitvaartzorg de organisatie van het afscheid overneemt? Uw wens staat centraal bij onze uitvaartverzorgers. Zo zijn u en uw naasten altijd verzekerd van de beste uitvaartzorg in Lansingerland.

Meride Uitvaartzorg Lansingerland en uw uitvaartpolis

U krijgt professionele en persoonlijke ondersteuning

Als onafhankelijk uitvaartondernemer verkopen we bij Meride geen uitvaartverzekeringen. Daardoor kunnen we ons samen met u volledig richten op een passende en persoonlijke uitvaartzorg in Lansingerland. Iedereen kan bij Meride terecht voor uitvaartzorg, ongeacht wat voor uitvaartpolis u heeft. Het bedrag van de polis is doorgaans voldoende om de kosten van een eenvoudige begrafenis of crematie in Lansingerland te dekken. Bovendien houdt uw contactpersoon van Meride Uitvaartzorg het budget in de gaten. Zo zorgen we ervoor dat u achteraf niet te maken krijgt met onaangename verrassingen.

Meride Uitvaartzorg: 24/7 bereikbaar in Lansingerland

De medewerkers van Meride Uitvaartzorg zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar in Lansingerland. We zijn dus altijd bereikbaar voor als u een overlijden in Lansingerland wilt doorgeven, voor als u vragen heeft over de uitvaartzorg voor uw naaste of als u een afspraak wilt maken voor een kennismakingsgesprek met onze uitvaartbegeleider in Lansingerland. Bel gerust met Meride Uitvaartzorg via 085 - 40 18 123. Onze mensen in Lansingerland staan u graag te woord.

Wat te doen bij een overlijden?

U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terechtBij een overlijden breekt er een emotionele tijd aan waarin u in korte tijd veel moet regelen en keuzes moet maken over de uitvaartzorg voor de overledene. Onze uitvaartbegeleider in Lansingerland helpt u met praktische zaken om de uitvaartzorg voor uw dierbare zo goed mogelijk te stroomlijnen. Zo regelt hij de aangifte bij de burgerlijke stand van de gemeente Lansingerland, maar ook helpt hij u bij het verzorgen van de overledene en met eventueel vervoer naar het uitvaartcentrum in Lansingerland. Bel daarom zo snel mogelijk na het overlijden met Meride Uitvaartzorg in Lansingerland, zodat wij direct onze uitvaartbegeleider kunnen inschakelen. Voor de eerste stappen hebben we vast een handige checklist voor u opgesteld.

Onderstaande checklist hebben we ook als handige PDF voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat u niets hoeft te vergeten.

Checklist bij overlijden in Lansingerland

  1. Vindt het overlijden thuis in Lansingerland plaats? Bel dan eerst de huisarts of waarnemend huisarts. Bij een overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum licht het personeel de arts in. Bij een overlijden tijdens een reis of vakantie moet de alarmcentrale van de reisverzekering worden gebeld. Bij een overlijden tijdens een ongeval belt u met de verzekeringsmaatschappij.
  1. Bel vervolgens met Meride Uitvaartzorg in Lansingerland. U kunt ons 24 uur per dag bereiken via 085 - 40 18 123, ook op zon- en feestdagen.
  2. Zoek de uitvaartpolis van de overledene en leg deze klaar.
  3. Als er een testament of wilsbeschikking is, staan hier mogelijk wensen van de overledene in over de uitvaartzorg. Het kan ook zijn dat zijn wensen al bekend zijn bij Meride Uitvaartzorg. In dat geval neemt onze uitvaartbegeleider in Lansingerland deze mee.
  4. Zoek de ID-kaart of het paspoort en/of het trouwboekje van de overledene op en leg deze vast klaar.
  5. Stel een adressenlijst op voor het versturen van rouwkaarten. Uw uitvaartbegeleider in Lansingerland weet wanneer u deze het beste op de post kunt doen.
  6. Zoek kleding uit voor de overledene en leg deze vast klaar.

Heeft u liever een papieren versie van deze checklist bij de hand? Hier kunt u de checklist als PDF printen.

De volgende stappen regelt uw uitvaartverzorger met u, zoals de aangifte bij de burgerlijke stand van Lansingerland en overige wettelijke formaliteiten rond de uitvaartzorg.

Meride Lansingerland: uitvaartzorg op maat

Als de eerste belangrijkste zaken na het overlijden zijn geregeld, kunt u zich in alle rust voorbereiden op een mooi en persoonlijk afscheid. Onze uitvaartverzorger in Lansingerland is daarbij graag uw steun en toeverlaat om uw dierbare een passende uitvaartzorg te geven. Daarbij staat uw wens altijd voorop. Als u iets even niet weet, vraag dan gerust uw uitvaartverzorger of hij suggesties heeft. Hij is thuis in Lansingerland, dus hij is goed bekend in Lansingerland en omstreken. Misschien is het mogelijk om de route naar de laatste rustplaats via een of meerdere geliefde plekken in Lansingerland van de overledene te rijden. Ook wensen die afwijken van wat van oudsher ‘gewoon’ is kunt u bespreken met de uitvaartverzorger. Wij geven graag uitvaartzorg op maat die de overledene op een eervolle manier recht doet, zodat u een mooie en persoonlijke herinnering heeft.

Als u meer inspiratie zoekt, dan biedt de Kennisbank van Meride Uitvaartzorg u ook tal van suggesties. Een van de eerste keuzes waarvoor u komt te staan, is de tekst op de rouwkaart. Op de pagina Rouwkaarten vindt u vele tips en suggesties voor de opmaak en indeling van de rouwkaart. Daarnaast hebben we ook een pagina met voorbeelden van Rouwgedichten, bijvoorbeeld religieuze teksten of juist versjes van Toon Hermans. Heeft u al nagedacht over het vervoer van de overledene van de aula naar de begraafplaats in Lansingerland? Op de pagina Vervoer kunt u lezen dat er ook in Lansingerland veel mogelijkheden zijn, bijvoorbeeld auto’s van een bepaalde kleur of oldtimers voor als de overledene van oldtimers hield. Ten slotte is het een goede gewoonte om na de plechtigheid de gasten een dankbetuiging te sturen. Op de pagina Dankbetuigingen vindt u veel voorbeeldteksten en inspiratie.

Bel mij terug

U geeft uw zorg uit handenHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?

Vraag aan

Waarom Meride?

betrokken uitvaartzorgLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.

Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

voor uitvaartzorg in Lansingerland bent u bij Meride aan het juiste adresAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.

Lees meer

dankbetuigingen voor uitvaartzorg

De 7 zekerheden van Meride Uitvaartzorg in Lansingerland

Meride Uitvaartzorg verzorgt elke uitvaart volgens onze 7 zekerheden. Daarmee bent u gegarandeerd van een uitstekende uitvaartzorg. Onze 7 zekerheden zijn:

1. Uitstekende dienstverlening

De uitvaartbegeleider van Meride Uitvaartzorg draagt van begin tot eind zorg voor een respectvolle en waardige uitvaart in Lansingerland, die geheel volgens uw wensen wordt uitgevoerd. Alle afspraken worden vastgelegd.

2. Een persoonlijke uitvaartbegeleider

De uitvaartbegeleider van Meride Uitvaartzorg in Lansingerland is exclusief voor u beschikbaar. Hij coördineert de uitvaartzorg en zorgt dat alle afspraken worden nagekomen.

3. Duidelijke afspraken

Tijdens de bespreking van de uitvaartzorg legt de uitvaartbegeleider van Meride Uitvaartzorg in Lansingerland alle afspraken schriftelijk vast. Wilt u hierna nog iets wijzigen? Dan krijgt u ook daarvan een bevestiging.

4. Duidelijke begroting

Ook financieel weet u exact waar u aan toe bent bij Meride Uitvaartzorg. Onze uitvaartbegeleider bespreekt alle kosten, zodat u de juiste keuzes kunt maken. U ontvangt de begroting binnen 24 uur ook op papier.

5. Ervaren uitvaartverzorgers in Lansingerland

Uw uitvaartzorg is bij Meride in vertrouwde handen. Onze uitvaartbegeleiders hebben een sterke binding met Lansingerland en de omliggende regio. Daarmee beschikken zij over uitgebreide kennis over de mogelijkheden om een mooi en persoonlijk afscheid in Lansingerland te creëren.

6. Goede klachtenafhandeling

Mocht u onverhoopt een klacht hebben over de door Meride geleverde uitvaartzorg en u komt daar zelf niet uit met uw uitvaartbegeleider in Lansingerland, dan neemt een derde partij de klachtafhandeling over.

7. Klanttevredenheid

Meride Uitvaartzorg evalueert elke uitvaart en toetst continu de kwaliteit van de dienstverlening. Voor u is de evaluatie een moment om eventuele verbeterpunten aan te geven. Dit nemen wij mee in onze verdere dienstverlening. Veel van onze klanten gebruiken dit ook om een extra compliment te geven.

Meride Uitvaartzorg in Lansingerland en uw uitvaartverzekering

Persoonlijke begeleiding tijdens de uitvaartzorg

Bij Meride Uitvaartzorg vinden we het belangrijk dat u zelf uw keuzes maakt rond de uitvaartzorg van uw dierbare. Daarom verkopen wij als onafhankelijk uitvaartverzorger geen uitvaartpolissen. Wij regelen de uitvaartzorg in Lansingerland volgens de afspraken die u met ons maakt, ongeacht uw uitvaartverzekering. Onze uitvaartverzorger in Lansingerland bewaakt het budget van de uitvaartpolis en is thuis in Lansingerland en omstreken. Zo probeert hij altijd ruimte te creëren om de uitvaartzorg nog persoonlijker te maken.

Naturaverzekering

Heeft de overledene een naturaverzekering? In dat geval worden sommige diensten voor de uitvaartzorg geleverd volgens de voorwaarden van deze verzekering. Als u dit niet zeker weet, kunt u altijd contact met ons opnemen om een polischeck te laten uitvoeren. Samen met de uitvaartbegeleider van Meride Uitvaartzorg in Lansingerland kunt u dan bekijken waar ruimte is voor een persoonlijke invulling.

Uitvaartzorg in Lansingerland: wat zijn de kosten?

Elke begrafenis of crematie brengt kosten met zich mee waar u niet dagelijks bij stilstaat. Zo is cremeren goedkoper dan begraven, maar ook het aantal gasten of het vervoer naar bijvoorbeeld een natuurbegraafplaats buiten Lansingerland zijn van invloed op de kosten. Het is altijd mogelijk om via de website van Meride Uitvaartzorg een vrijblijvende offerte aan te vragen voor een uitvaart in Lansingerland. Als u dit liever persoonlijk bespreekt, maak dan een afspraak met onze medewerker in Lansingerland. Dat kan via telefoonnummer 085 - 40 18 123, maar u kunt ook een e-mail sturen naar klantenservice@meride.nl.

“Ik ben enorm trots op al onze uitvaartverzorgers die dagelijks voor onze klanten aan het werk zijn. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van hun vak en zetten ze hun ervaring graag in voor onze opdrachtgevers, óók voor U. Zo maakt Meride het verschil. “

We regelen de uitvaartzorg precies zoals u wilt

Persoonlijk contact over onze uitvaartzorg in Lansingerland

Wilt u een overlijden melden, heeft u vragen over de uitvaartzorg of wilt u een persoonlijke offerte? Meride Uitvaartzorg in Lansingerland is dag en nacht te bereiken, ook op zon- en feestdagen. Bel Meride Uitvaartzorg op 085 - 40 18 1233 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl. Onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.