Overlijden melden?

070 – 21 70 092 (Dag en nacht)

Kostenopgave aanvragen

Ik wil weten wat een uitvaart met onze wensen precies kost.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Door middel van een vrijblijvend gesprek bij u thuis kunt u kijken of het klikt.

Bij Meride staan uw wensen bij onze uitvaartverzorging in Den Haag centraal

Als iemand komt te overlijden, breekt er een hectische tijd aan waarin u veel moet regelen. Dan is het wel zo prettig als er een uitvaartverzorger naast u staat die helpt bij het regelen van allerlei praktische zaken en bij het maken van keuzes rond de uitvaart. Meride Uitvaartverzorging staat u bij in deze moeilijke tijd, ook in Den Haag. Daarnaast zijn we graag een inspiratiebron voor het regelen van de uitvaart. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Bel ons gerust op telefoonnummer 070 – 21 70 092 voor een persoonlijk gesprek over uitvaartverzorging in Den Haag.

9,2

273 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

U bent met of zonder uitvaartpolis welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride vaak beter tot zijn recht. Waarom?

Ons team voor Den Haag

Onze medewerkers stoppen niet totdat u tevreden bent.

Marc Dreuning

Algemeen directeur

Gerdine van Kooten

Teamleidster

Ronald van Maaren

Uitvaartverzorger

Anne-Marie Boogaarts

Uitvaartverzorger

Jeroen van Riet

Uitvaartverzorger

Sonja Koster

Uitvaartverzorger

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken of het met de uitvaartverzorger klikt.

98% van onze klanten beveelt Meride Uitvaartverzorging aan

Uitvaartverzorger met passie

“De uitvaartverzorger verstond zijn vak erg goed. Hij heeft de gehele uitvaart van mijn lieve man bijzonder goed in banen geleid. Hij heeft zich erg goed verdiept in onze situatie thuis. Een betere hadden we niet kunnen treffen. Chapeau!”

Caroline Wevers

Altijd 1 contactpersoon

“2 verschillende uitvaarten meegemaakt met hulp van Meride, vriendelijk geholpen, op ons gemak gesteld, goed begeleid. Zelfs met griep, toch de dienst begeleid omdat anders een onbekende voor ons het zou moeten doen! “

Ingrid Verheyen

We doen het samen

“Wij hebben bijzonder prettig samen gewerkt met de uitvaartverzorger. Ik zou vertellen dat ons veel werk uit handen is genomen, dat er goede adviezen werden gegeven en dat alles prima naar wens is verlopen.”

Ellie van Bergen

Direct in contact

Bel dag en nacht bij overlijden:

Kennismakingsgesprek

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan. Wij brengen graag advies bij u thuis.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan. Persoonlijk en op maat.

Uitvaartverzorging in Den Haag

Meride Uitvaartverzorging verkoopt zelf geen uitvaartverzekeringen. Wij zijn onafhankelijk. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor uw uitvaartverzorging in Den Haag, ongeacht uw uitvaartpolis. De kosten voor uw uitvaartverzorging worden meestal voldoende gedekt door de verzekering. Uw uitvaartbegeleider houdt de kosten in de gaten, zodat u als nabestaande tijdens deze moeilijke periode niet voor een onaangename verrassing komt te staan.

Uw uitvaartverzorging in Den Haag en uw verzekering

Meride Uitvaartverzorging verkoopt zelf geen uitvaartverzekeringen. Wij zijn onafhankelijk. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor uw uitvaartverzorging in Den Haag, ongeacht uw uitvaartpolis. De kosten voor uw uitvaartverzorging worden meestal voldoende gedekt door de verzekering. Uw uitvaartbegeleider houdt de kosten in de gaten, zodat u als nabestaande tijdens deze moeilijke periode niet voor een onaangename verrassing komt te staan.

Meride, voor een eigentijdse uitvaartverzorging in Den Haag

Steeds meer mensen weten precies hoe zij hun uitvaart in Den Haag willen invullen. Bij Meride Uitvaartverzorging weten we hoe belangrijk het is om zelf een bijdrage te leveren aan de uitvaartverzorging van uw dierbare. Wilt u een begrafenis in Den Haag volgens uw geloofstradities? Kiest u liever voor een eigentijdse eco-uitvaart? Heeft u andere persoonlijke wensen voor uw uitvaartverzorging in Den Haag? De mensen van Meride denken met u mee en inspireren u bij het creëren van een persoonlijk afscheid in Den Haag. Daarbij houdt u de regie in handen, of desgewenst neemt Meride de uitvaartverzorging volledig van u over. Uw wensen staan voorop, u beslist.

Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Wij zijn niet gebonden aan contracten met rouwlocaties of verzekeringsmaatschappijen. Op deze manier kunnen wij de uitvaartverzorging geheel volgens uw wensen uitvoeren. Onze medewerkers wonen en werken verspreid over heel Nederland. Daarom is er altijd een uitvaartbegeleider van Meride bij u in de buurt die alle mogelijkheden kent op het gebied van uitvaartverzorging in Den Haag. Deze uitvaartverzorger komt graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek bij u thuis in Den Haag of omgeving, zodat u meer inspiratie kunt opdoen voor een uitvaartverzorging die geheel in stijl van uw dierbare is. Wat zijn de wensen van de overledene zelf? Op welke begraafplaats in Den Haag wil de overledene worden begraven? Vertel ons uw wensen en onze medewerkers regelen een perfecte uitvaartverzorging in Den Haag voor u of uw dierbare.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger

Afscheid nemen kan maar één keer. Steeds meer mensen hebben uitgesproken ideeën over hoe zij dat afscheid willen invullen. Bij Meride Uitvaartverzorging kunt u uw wensen rond uw uitvaart laten vastleggen. Voor de achterblijvers is dat wel zo prettig: zo weten zij precies waar zij aan toe zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek in Den Haag met een medewerker van Meride Uitvaartverzorging kunt u al uw wensen bespreken. Wilt u zelf uw kist kiezen of laat u dat liever aan uw nabestaanden over? Heeft u een voorkeur voor bepaalde bloemen of wilt u foto’s laten zien tijdens het afscheid? Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos en vindt plaats bij u thuis in Den Haag.

Bel naar 070 – 21 70 092 als u uw wensen rond uw uitvaartverzorging wilt laten vastleggen. Onze medewerker komt in Den Haag of omgeving bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een e-mail sturen kan ook: klantenservice@meride.nl.

Den Haag Uitvaartverzorging

Kosten van uitvaartverzorging in Den Haag

De kosten van de uitvaartverzorging zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen. Wilt u begraven worden op een natuurbegraafplaats buiten Den Haag? Wilt u extra tijd in de aula of verwacht u veel gasten zodat er extra catering nodig is? Al deze keuzes zijn van invloed op de kosten van de uitvaartverzorging. Meride biedt diverse basispakketten aan met elk een vaste uitvaartverzorging tegen vaste kosten. Deze lopen uiteen van ‘Sober’ tot ‘Uitgebreid’. U kunt de pakketten altijd naar uw eigen wensen aanpassen. Wilt u meer weten over de kosten van uitvaartverzorging in Den Haag? Vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat u een overzicht heeft voor de kosten van uw uitvaartverzorging in Den Haag.

Meride Uitvaartzorg: altijd bereikbaar

Bij Meride Uitvaartverzorging vinden we het vanzelfsprekend dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken. U kunt altijd een overlijden in Den Haag doorgeven, maar u kunt ons ook bellen met aanvullende vragen over de uitvaartverzorging van uw dierbare of als u na de uitvaart nog nazorg wilt.

Wat te doen bij een overlijden in Den Haag?

Als er een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Verdriet, maar u moet ook in een korte tijd veel zaken regelen en keuzes maken voor de uitvaartverzorging. De uitvaartverzorger van Meride ontzorgt u en helpt met praktische zaken die direct na het overlijden moeten gebeuren. Denk hierbij aan de aangifte bij de burgerlijke stand van de gemeente Den Haag, het verzorgen van de overledene en eventueel vervoer naar het rouwcentrum in Den Haag. Wij zorgen er dan voor dat onze uitvaartverzorger snel bij u thuis is. Voor het regelen van de eerste praktische zaken hebben we een checklist voor u opgesteld.

Checklist bij overlijden

  1. Als uw dierbare thuis in Den Haag overlijdt, belt u direct met de huisarts of zijn of haar waarnemer. Als uw dierbare overlijdt in het ziekenhuis of zorgcentrum, waarschuwen de medewerkers de arts. Overlijdt uw dierbare tijdens uw vakantie, bel dan met de alarmcentrale van de reisverzekering. Bij een overlijden als gevolg van een ongeluk belt u met de verzekeringsmaatschappij.
  1. Neem contact op met Meride Uitvaartverzorging. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op nummer 070 – 21 70 092.
  2. Kijk in de administratie of de overledene een uitvaartverzekering heeft en leg de polis vast klaar.
  3. Heeft de overledene een testament of wilsbeschikking? Hierin staan mogelijk zijn of haar wensen voor de uitvaartverzorging. Mogelijk zijn de uitvaartwensen al bekend bij Meride Uitvaartverzorging.
  4. Zoek het paspoort of identiteitskaart van de overledene en leg deze klaar. Leg eventueel het trouwboekje vast klaar.
  5. Bepaal wie u rouwkaarten wilt sturen en stel vast een adressenlijst op.
  6. Leg vast kleding klaar voor de overledene.

Bovenstaande checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen.

Uw persoonlijke uitvaartverzorger regelt samen met u de volgende stappen, zoals de wettelijke formaliteiten rond de uitvaartverzorging in Den Haag.

Direct in contact

Bel dag en nacht bij overlijden:

Kennismakingsgesprek

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan. Wij brengen graag advies bij u thuis.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan. Persoonlijk en op maat.

Meride Uitvaartverzorging: uw inspiratiebron voor een persoonlijk afscheid in Den Haag

Nadat de eerste praktische zaken zijn geregeld, kunt u in alle rust het afscheid voorbereiden. Had de overledene zelf wensen rond zijn of haar uitvaartverzorging? Bespreek deze met uw uitvaartverzorger van Meride. Hij denkt met u mee over uitvaartverzorging in Den Haag. Omdat de uitvaartverzorger Den Haag en de omgeving goed kent, kan hij u ook suggesties geven voor een nog persoonlijker afscheid. Was uw dierbare supporter van de voetbalclub? Wellicht is het mogelijk om de afscheidsplechtigheid daar te houden. Speelde de overledene een muziekinstrument bij een band of muziekvereniging in Den Haag? Misschien is het mogelijk dat zij een muzikaal eerbetoon brengen. Uw uitvaartverzorger kent Den Haag en omgeving en heeft wellicht nog andere ideeën die goed bij u en uw dierbare passen.

Ook op de Kennisbank van Meride Uitvaartverzorging vindt u inspiratie voor een persoonlijk afscheid. Wilt u een toespraak houden? Op de pagina Toespraak tijdens de uitvaart tal van tips om een toespraak voor te bereiden. Weet u nog niet welke muziek u tijdens de plechtigheid wilt laten afspelen? Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u onder meer een lijst met muziek die vaak tijdens uitvaarten wordt afgespeeld. Ook is het mogelijk om op de begraafplaats muziek af te spelen. Wordt de overledene gecremeerd? Op de pagina Asbestemmingen leest u meer over de diverse bestemmingen voor de as van de overledene, zoals uitstrooien boven zee. U kunt de as ook laten bijzetten in het Columbarium in Den Haag. Wilt u de as uitstrooien op een plek in Den Haag waar uw dierbare graag kwam? Informeer dan eerst bij uw contactpersoon van Meride Uitvaartverzorging of dit mogelijk is.

Bel mij terug

Wat te doen bij een overlijden in Den HaagHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?
Vraag aan

Waarom Meride?

Rouwvervoer is op elk moment mogelijkLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.
Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Meride voor persoonlijke uitvaartverzorgingAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.
Lees meer

De 7 zekerheden van Meride Uitvaartverzorging

Bij Meride Uitvaartverzorging verzorgen we elke begrafenis of crematie in Den Haag en omstreken aan de hand van onze 7 zekerheden. Deze garanderen dat u bent verzekerd van een uitstekende uitvaartverzorging. Onze 7 zekerheden zijn:

1. Perfecte uitvoering

Meride Uitvaartverzorging voert de begrafenis of crematie geheel volgens uw wensen uit. Wat wilt u zelf doen en wat regelen wij voor u? Uw contactpersoon van Meride Uitvaartverzorging legt alle afspraken vast.

2. Een persoonlijke uitvaartverzorger

Bij Meride Uitvaartverzorging heeft u altijd één vaste contactpersoon voor de begrafenis of crematie in Den Haag. Deze is exclusief voor u beschikbaar en coördineert en begeleidt u bij alle stappen rond de uitvaart van uw dierbare.

3. Duidelijke afspraken

Bij Meride Uitvaartverzorging weet u altijd waar u aan toe bent. Onze uitvaartverzorger zet alle afspraken over de uitvaart in Den Haag op papier, zodat u altijd alles op een rijtje heeft. Wilt u tussentijds nog iets aanpassen? Ook daar krijgt u een schriftelijke bevestiging van.

4. Duidelijke begroting

Ook financieel weet u bij Meride Uitvaartverzorging precies waar u aan toe bent. Als u in Den Haag afspraken met onze uitvaartverzorger maakt, ontvangt u een offerte waarin alle kosten op een rijtje staan.

5. Ervaren uitvaartverzorgers in Den Haag en omgeving

De uitvoering van de begrafenis of crematie van uw dierbare is in vertrouwde handen bij Meride Uitvaartverzorging. Onze uitvaartverzorgerszijn dienstbaar en doen er alles aan om u op een integere wijze bij te staan in deze moeilijke tijd. Zij beschikken over een opleiding in de uitvaartverzorging en uw uitvaartbegeleider heeft uitgebreide kennis van Den Haag en omstreken.

6. Goede klachtafhandeling

Alle medewerkers van Meride Uitvaartverzorging werken volgens onze Kwaliteitsverklaring. Hierin staan richtlijnen voor hoe wij werken en hoe wij klachten afhandelen. Als u een klacht heeft en hier niet zelf uitkomt met uw uitvaartverzorger in Den Haag, laat het ons dan weten. Dan zorgen we dat een onafhankelijke derde de klacht afhandelt.

7. Klanttevredenheid

Meride Uitvaartverzorging toetst en evalueert elke uitvaart aan de hand van een evaluatie. Voor klanten is dat vaak een moment om een extra compliment te geven. Mochten er aandachtspunten naar voren komen, dan nemen wij deze mee in onze verdere dienstverlening.

Uw uitvaartverzekering en de dienstverlening van Meride Uitvaartverzorging

uitvaartverzorging Den Haag

Omdat we het bij Meride belangrijk vinden dat u zelf keuzes maakt over de uitvaartverzorging van uw dierbare, verkopen wij geen uitvaartpolissen. Wij regelen en verzorgen de uitvaart in Den Haag volledig in overleg met u, volgens de afspraken die u met ons maakt. U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. Het verzekerde bedrag staat in de uitvaartpolis. Onze uitvaartverzorger bewaakt het budget en kent eventuele goedkopere alternatieven in Den Haag en omgeving, zodat er ruimte ontstaat voor een nog persoonlijker uitvaartverzorging.

Naturaverzekering

Heeft de overledene een naturaverzekering, dan gelden voor bepaalde diensten de voorwaarden van deze verzekering. Als er een naturaverzekering is, neem dan contact met ons op voor een polis-check. Samen met de contactpersoon van Meride Uitvaartverzorging kunt u dan kijken of u van deze voorwaarden kunt afwijken, want het is niet altijd verplicht om u daaraan te houden.

Wat zijn de kosten van uitvaartverzorging in Den Haag?

De kosten van een begrafenis of crematie zijn afhankelijk van tal van factoren. Cremeren is bijvoorbeeld al goedkoper dan begraven, maar het kan ook verschil maken of u een rouwadvertentie in de plaatselijke krant in Den Haag of in een landelijke krant zet. Ook extra volgauto’s zijn van invloed op de kosten. Via de website van Meride Uitvaartverzorging kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen.

Persoonlijk contact over uitvaartverzorging in Den Haag

Als u vragen heeft over de uitvaart, een offerte of kennismakingsgesprek wilt aanvragen of een overlijden wilt melden, kunt u ons 24 uur per dag bereiken, ook op zon- en feestdagen. Bel Meride Uitvaartverzorging via 070 – 21 70 092 of stuur een e-mail aan klantenservice@meride.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord.