Uitvaartverzorging Cromstrijen
Home » Uitvaartverzorging » Cromstrijen

Meride Uitvaartverzorging Cromstrijen, voor uitvaartverzorging zoals u het wilt

Als iemand komt te overlijden, breekt er een hectische tijd aan waarin u veel moet regelen. Dan is het wel zo prettig als er een uitvaartverzorger naast u staat die helpt bij het regelen van allerlei praktische zaken en bij het maken van keuzes rond de uitvaart. Meride Uitvaartverzorging staat u in Cromstrijen bij in deze moeilijke tijd. Daarnaast zijn er graag een inspiratiebron voor het regelen van de uitvaart. Bij ons staat persoonlijke aandacht voorop. Bel ons gerust op telefoonnummer 085 - 40 18 123 voor een persoonlijk gesprek over onze uitvaartverzorging in Cromstrijen.

Uitvaartverzorging door Meride in Cromstrijen

Persoonlijke aandacht staat voorop bij Meride Uitvaartverzorging. Onze uitvaartverzorgers kunnen u vanuit hun jarenlange ervaring meer bieden dan een luisterend oor. Zij staan u bij met het regelen van allerlei praktische zaken. Elke uitvaart is een persoonlijk afscheid. Onze medewerkers zijn thuis in Cromstrijen en omgeving, en zijn precies op de hoogte van de mogelijkheden op het gebied van uitvaartverzorging in Cromstrijen.

Ik wil weten wat een uitvaart met onze wensen precies kost.

Maak kennis met enkele van onze uitvaartverzorgers

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontvang direct 5 voorbereidings tips op het gesprek met de uitvaartverzorger.

Elke uitvaartpolis welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride beter tot zijn recht. Waarom?

Onze uitvaartverzorgers respecteren uw wensen en doen hun werk vanuit hun overtuiging om u te steunen, advies te geven en u te inspireren bij het regelen van een begrafenis of crematie in Cromstrijen. Omdat wij u willen verzekeren van een betrouwbare en integere uitvaartverzorging van uw dierbare hebben wij onze uitvaartverzorgers dan ook streng geselecteerd.

“De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.

“Perfect. Zowel het eerste gesprek als de uitvoering. Wat we bijzonder apprecieren van de heer Arthur Brinkman is dat hij niet opdringerig was en bijzonder goed luisterde naar onze wensen. De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.”

Familie Pieters

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen.

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen en deed de juiste voorstellen als wij het niet meer wisten. Hij handelde in een heel goede belans tussen respect, rust en activiteit. We hadden niet veel tijd voor de voorbereiding maar dat heeft niet tot stress geleid. Het was een mooie crematie.”

Familie de Vries

“Alles was tot in de puntjes verzorgd.

“De uitvaartverzorger heeft de begrafenis uitstekend begeleid. Als we vragen hadden konden we direct bij hem terecht. We hebben ons al lovend uitgelaten naar hem toe.”

Mevrouw Snoek

“Vanaf het eerste contact voelde het allemaal heel goed.

“Het contact was zeer persoonlijk, had aan een half woord genoeg, gaf ons ruimte en hiep ons door de eerste moeilijke weken heen. Niets dan lof over haar invulling en hulp.”

Heer Bosch

Advies bij u thuis

Onze uitvaartverzorgers komen vrijblijvend advies aan huis en in geheel Nederland. Plan een afspraak in.

Offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Uw uitvaartverzorging in Cromstrijen en uw verzekering

Meride Uitvaartverzorging verkoopt zelf geen uitvaartverzekeringen. Wij zijn onafhankelijk. U kunt daarom altijd bij ons terecht voor uw uitvaartverzorging in Cromstrijen, ongeacht uw uitvaartpolis. De kosten voor uw uitvaartverzorging worden meestal voldoende gedekt door de verzekering. Onze uitvaartbegeleider in Cromstrijen houdt de kosten in de gaten, zodat u als nabestaande tijdens deze moeilijke periode niet voor een onaangename verrassing komt te staan.

Een persoonlijke uitvaart? Meride inspireert

Meride is als uitvaartverzorger helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen weten precies hoe zij hun uitvaart willen regelen. Wij begrijpen het dan ook goed als u zelf dingen wilt regelen, maar als u het nog niet weet, zijn we graag uw inspiratiebron voor een persoonlijke uitvaart. Daarbij houdt u altijd zelf de regie in handen, want uw wensen staan bij Meride voorop. Vanuit onze betrokkenheid, ervaring en vakmanschap waarborgen wij de kwaliteit van elke uitvaart. Onze medewerkers staan u bij met gevoel én daadkracht. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is om een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen, zodat de nabestaanden hier steun aan hebben bij de verwerking van hun verlies.

Uitvaart regelen

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

24/7 gratis

Een offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kennis maken

Maak alvast kennis met de uitvaartverzorger, stel al uw vragen en ontvang een uitgewerkte offerte. Op maat en persoonlijk.

Meride, voor een eigentijdse uitvaartverzorging in Cromstrijen

Steeds meer mensen weten precies hoe zij hun uitvaart in Cromstrijen willen invullen. Bij Meride Uitvaartverzorging weten we hoe belangrijk het is om zelf een bijdrage te leveren aan de uitvaartverzorging van uw dierbare. Wilt u een begrafenis in Cromstrijen volgens uw geloofstradities? Kiest u liever voor een eigentijdse eco-uitvaart? Heeft u andere persoonlijke wensen voor uw uitvaartverzorging in Cromstrijen? De mensen van Meride denken met u mee en inspireren u bij het creëren van een persoonlijk afscheid in Cromstrijen. Daarbij houdt u de regie in handen, of desgewenst neemt Meride de uitvaartverzorging volledig van u over. Uw wensen staan voorop, u beslist.

Onze medewerkers kennen alle mogelijkheden op het gebied van uitvaartverzorging in Cromstrijen. Zij komen graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek bij u thuis in Cromstrijen of omgeving, zodat u meer inspiratie kunt opdoen voor een uitvaartverzorging die geheel in stijl van uw dierbare is. Wat zijn de wensen van de overledene zelf? Op welke begraafplaats in Cromstrijen wil de overledene worden begraven? Vertel ons uw wensen en onze medewerkers regelen een perfecte uitvaartverzorging voor u en uw dierbaren in Cromstrijen.

Leg uw wensen vast met onze medewerker in Cromstrijen

Cromstrijen Uitvaartverzorging

Afscheid nemen kan maar één keer. Steeds meer mensen hebben uitgesproken ideeën over hoe zij dat afscheid willen invullen. Bij Meride Uitvaartverzorging kunt u uw wensen rond uw uitvaart laten vastleggen. Voor de achterblijvers is dat wel zo prettig: zo weten zij precies waar zij aan toe zijn. Tijdens een persoonlijk gesprek met een medewerker van Meride Uitvaartverzorging in Cromstrijen kunt u al uw wensen bespreken. Wilt u zelf uw kist kiezen of laat u dat liever aan uw nabestaanden over? Heeft u een voorkeur voor bepaalde bloemen of wilt u foto’s laten zien tijdens het afscheid? Een kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kosteloos en gebeurt bij u thuis in Cromstrijen.

Bel naar 085 - 40 18 123 als u uw wensen rond uw uitvaartverzorging wilt laten vastleggen. Onze medewerker in Cromstrijen komt dan bij u langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Een e-mail sturen kan ook: klantenservice@meride.nl.

Kosten van uitvaartverzorging in Cromstrijen

De kosten van de uitvaartverzorging zijn uiteraard afhankelijk van uw wensen. Wilt u begraven worden op een natuurbegraafplaats buiten Cromstrijen? Wilt u extra tijd in de aula of verwacht u veel gasten zodat er extra catering nodig is? Al deze keuzes zijn van invloed op de kosten van de uitvaartverzorging. Meride biedt diverse basispakketten aan met elk een vaste uitvaartverzorging tegen vaste kosten. Deze lopen uiteen van ‘Sober’ tot ‘Uitgebreid’. U kunt de pakketten altijd naar uw eigen wensen aanpassen. Wilt u meer weten over de kosten van uw uitvaartverzorging in Cromstrijen? Bel dan naar 085 - 40 18 123 of vraag vrijblijvend een offerte aan, zodat u een overzicht heeft voor de kosten van uw uitvaartverzorging in Cromstrijen.

Meride Uitvaartverzorging in Cromstrijen: altijd bereikbaarr

Bij Meride Uitvaartverzorging vinden we het vanzelfsprekend dat u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week kunt bereiken in Cromstrijen. U kunt altijd een overlijden doorgeven, maar u kunt ons ook bellen als u aanvullende vragen heeft over de uitvaartverzorging van uw dierbare of als u na de uitvaart nog nazorg wilt. Bel ons gerust op 085 - 40 18 123. Onze medewerkers in Cromstrijen zijn u graag van dienst.

Wat te doen bij een overlijden?

Elke uitvaartpolis is welkomAls er een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Verdriet, maar u moet ook in een korte tijd veel zaken regelen en keuzes maken voor de uitvaartverzorging. Onze uitvaartverzorger in Cromstrijen ontzorgt u en helpt u met praktische zaken die direct na het overlijden moeten gebeuren, zoals de aangifte bij de burgerlijke stand van de gemeente Cromstrijen, het verzorgen van de overledene en eventueel vervoer naar het rouwcentrum in Cromstrijen. Bel daarom zo snel mogelijk met Meride Uitvaartverzorging in Cromstrijen via 085 - 40 18 123. Wij zorgen er dan voor dat onze uitvaartverzorger snel bij u thuis is. Voor het regelen van de eerste praktische zaken hebben we een checklist voor u opgesteld.

Onderstaande checklist hebben we ook als handige PDF voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat u niets hoeft te vergeten.

Checklist bij overlijden in Cromstrijen

  1. Als uw dierbare thuis in Cromstrijen overlijdt, belt u direct met de huisarts of zijn of haar waarnemer. Als uw dierbare overlijdt in het ziekenhuis of zorgcentrum, waarschuwen de medewerkers de arts. Overlijdt uw dierbare tijdens uw vakantie, bel dan met de alarmcentrale van de reisverzekering. Bij een overlijden als gevolg van een ongeluk belt u met de verzekeringsmaatschappij.
  1. Neem contact op met Meride Uitvaartverzorging. Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar op nummer 085 - 40 18 123.
  2. Kijk in de administratie of de overledene een uitvaartverzekering heeft en leg de polis vast klaar.
  3. Zoek het paspoort of identiteitskaart van de overledene en leg deze klaar. Leg eventueel het trouwboekje vast klaar.
  4. Bepaal wie u rouwkaarten wilt sturen en stel vast een adressenlijst op.
  5. Leg vast kleding klaar voor de overledene.

Bovenstaande checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen.

Uw persoonlijke uitvaartverzorger regelt samen met u de volgende stappen, zoals de wettelijke formaliteiten rond de uitvaartverzorging in Cromstrijen.

Meride Uitvaartverzorging in Cromstrijen: uw inspiratiebron voor een persoonlijk afscheid

Nadat de eerste praktische zaken zijn geregeld, kunt u in alle rust het afscheid voorbereiden. Had de overledene zelf wensen rond zijn of haar uitvaartverzorging? Bespreek deze met uw uitvaartverzorger van Meride Uitvaartverzorging in Cromstrijen. Hij denkt met u mee. Omdat hij Cromstrijen en de omgeving goed kent, kan hij u ook suggesties geven voor een nog persoonlijke afscheid. Was uw dierbare supporter van de voetbalclub? Wellicht is het mogelijk om de afscheidsplechtigheid daar te houden. Speelde de overledene een muziekinstrument bij een band of muziekvereniging in Cromstrijen? Misschien is het mogelijk dat zij een muzikaal eerbetoon brengen.

Uw uitvaartverzorger in Cromstrijen heeft wellicht nog andere suggesties aan de hand van wat u vertelt.

Ook op de Kennisbank van Meride Uitvaartverzorging vindt u inspiratie voor een persoonlijk afscheid. Wilt u een toespraak houden? Op de pagina Toespraak tijdens de uitvaart tal van tips om een toespraak voor te bereiden. Weet u nog niet welke muziek u tijdens de plechtigheid wilt laten afspelen? Op de pagina Uitvaartmuziek vindt u onder meer een lijst met muziek die vaak tijdens uitvaarten wordt afgespeeld. Ook is het mogelijk om op de begraafplaats nog muziek af te spelen. Wordt de overledene gecremeerd? Op de pagina Asbestemmingen leest u meer over de diverse bestemmingen voor de as van de overledene, zoals uitstrooien boven zee. U kunt de as ook laten bijzetten in het Columbarium in Cromstrijen. Wilt u de as uitstrooien op een plek in Cromstrijen waar uw dierbare graag kwam? Informeer dan eerst bij uw contactpersoon van Meride Uitvaartverzorging of dit mogelijk is.

Bel mij terug

Wat te doen bij een overlijden in CromstrijenHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?

Vraag aan

Waarom Meride?

Rouwvervoer is op elk moment mogelijkLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.

Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Meride voor persoonlijke uitvaartverzorgingAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.

Lees meer

Persoonlijk en betrokken rouwvervoer

De 7 zekerheden van Meride Uitvaartverzorging in Cromstrijen

Bij Meride Uitvaartverzorging verzorgen we elke begrafenis of crematie in Cromstrijen en omstreken aan de hand van onze 7 zekerheden. Deze garanderen dat u bent verzekerd van een uitstekende uitvaartverzorging. Onze 7 zekerheden zijn:

1. Perfecte uitvoering

Meride Uitvaartverzorging voert de begrafenis of crematie geheel volgens uw wensen uit. Wat wilt u zelf doen en wat regelen wij voor u? Uw contactpersoon van Meride Uitvaartverzorging in Cromstrijen legt alle afspraken vast.

2. Een persoonlijke uitvaartverzorger

Bij Meride Uitvaartverzorging heeft u altijd één vaste contactpersoon voor de begrafenis of crematie in Cromstrijen. Deze is exclusief voor u beschikbaar en coördineert en begeleidt u bij alle stappen rond de uitvaart van uw dierbare.

3. Duidelijke afsprakenn

Bij Meride Uitvaartverzorging weet u altijd waar u aan toe bent. Onze uitvaartverzorger zet alle afspraken over de uitvaart in Cromstrijen op papier, zodat u altijd alles op een rijtje heeft. Wilt u tussentijds nog iets aanpassen? Ook daar krijgt u een schriftelijke bevestiging van.

4. Duidelijke begroting

Ook financieel weet u bij Meride Uitvaartverzorging precies waar u aan toe bent. Als u de afspraken met onze uitvaartverzorger in Cromstrijen heeft gemaakt, ontvangt u een offerte waarin alle kosten op een rijtje staan.

5. Ervaren uitvaartverzorgers in Cromstrijen

De uitvoering van de begrafenis of crematie van uw dierbare is in vertrouwde handen bij Meride Uitvaartverzorging. Onze uitvaartverzorgers zijn dienstbaar en doen er alles aan om u op een integere wijze bij te staan in deze moeilijke tijd. Zij beschikken over een opleiding in de uitvaartverzorging en hebben uitgebreide kennis van Cromstrijen en omstreken.

6. Goede klachtafhandeling

Alle medewerkers van Meride Uitvaartverzorging werken volgens onze Kwaliteitsverklaring. Hierin staan richtlijnen voor hoe wij werken en hoe wij klachten afhandelen. Als u een klacht heeft en hier niet zelf uitkomt met uw uitvaartverzorger in Cromstrijen, laat het ons dan weten. Dan zorgen we dat een onafhankelijke derde de klacht afhandelt.

7. Klanttevredenheid

Meride Uitvaartverzorging toetst en evalueert elke uitvaart aan de hand van een evaluatie. Voor klanten is dat vaak een moment om een extra compliment te geven. Mochten er aandachtspunten naar voren komen, dan nemen wij deze mee in onze verdere dienstverlening.

Uw uitvaartverzekering en de dienstverlening van Meride Uitvaartverzorging in Cromstrijen

Klanten over Meride

Omdat we het bij Meride belangrijk vinden dat u zelf keuzes maakt over de uitvaartverzorging van uw dierbare, verkopen wij geen uitvaartpolissen. Wij regelen en verzorgen de uitvaart in Cromstrijen volgens de afspraken die u met ons maakt. U kunt met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. Het verzekerde bedrag staat in de uitvaartpolis. Onze uitvaartverzorger in Cromstrijen bewaakt het budget en kent eventuele goedkopere alternatieven in Cromstrijen en omgeving, zodat er ruimte ontstaat voor een nog persoonlijker uitvaartverzorging in Cromstrijen.

Naturaverzekering

Heeft de overledene een naturaverzekering, dan gelden voor bepaalde diensten de voorwaarden van deze verzekering. Als er een naturaverzekering is, neem dan contact met ons op voor een polischeck. Samen met de contactpersoon van Meride Uitvaartverzorging in Cromstrijen kunt u dan kijken of u van deze voorwaarden kunt afwijken, want het is niet altijd verplicht om u daaraan te houden.

Wat zijn de kosten van uitvaartverzorging in Cromstrijen?

De kosten van een begrafenis of crematie zijn afhankelijk van tal van factoren. Cremeren is bijvoorbeeld al goedkoper dan begraven, maar het kan ook verschil maken of u een rouwadvertentie in de plaatselijke krant in Cromstrijen of in een landelijke krant zet. Ook extra volgauto’s zijn van invloed op de kosten. Via de website van Meride Uitvaartverzorging kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Bespreekt u dit liever persoonlijk? Bel dan voor een afspraak met een van onze medewerkers in Cromstrijen. Dat kan via 085 - 40 18 123, of per e-mail naar klantenservice@meride.nl.

“Ik ben enorm trots op al onze uitvaartverzorgers die dagelijks voor onze klanten aan het werk zijn. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van hun vak en zetten ze hun ervaring graag in voor onze opdrachtgevers, óók voor U. Zo maakt Meride het verschil. “

Cromstrijen

Persoonlijk contact over uitvaartverzorging in Cromstrijen

Als u vragen heeft over de uitvaart, een offerte of kennismakingsgesprek wilt aanvragen of een overlijden wilt melden, kunt u ons 24 uur per dag bereiken, ook op zon- en feestdagen. Bel Meride Uitvaartverzorging via 085 - 40 18 123 of stuur een e-mail aan klantenservice@meride.nl. Onze medewerker in Cromstrijen staat u graag te woord.