Bianca Tange uitvaartverzorger Meride uitvaartverzorging 182

Bianca Tange

“Mijn doel is om met mijn persoonlijke werkwijze mensen het gevoel te geven dat ik er voor ze ben tijdens een moeilijke, kwetsbare tijd in hun leven. Ik vind het belangrijk samen met de nabestaanden een mooi afscheid te creëren, waar men met een goed gevoel op terug kan kijken.”

Bianca Tange

Wij bieden u kosteloos een kennismakingsgesprek aan met de uitvaartverzorger. In dit vrijblijvende gesprek wordt elk onderdeel van de uitvaart met u besproken. U kunt alle vragen stellen en alle wensen kenbaar maken. Dit schept duidelijkheid en geeft rust. Als het moment daar is, is er meer ruimte voor andere zaken en kent u de uitvaartverzorger al die bij u thuis zal komen.

Onze uitvaartverzorgers doen er alles aan om u bij te staan met ideeën. Ze bieden een luisterend oor en helpen u met alle praktische zaken. Maak via een vrijblijvend kennismakingsgesprek kennis met onze uitvaartverzorger bij u in de buurt. Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek denkt de uitvaartverzorger samen met u na over uw uitvaart of die van een naaste. Hij of zij staat met u stil bij alle facetten van de uitvaart: de gevolgen van een overlijden en hoe u de uitvaart vorm kunt geven.

  • Vraag nu een kennismakingsgesprek aan

  • Druk op verzenden en we nemen contact met u op. Of bel: 085–40 18 123 om direct een afspraak te maken.