Uitvaartverzorger Gouda
Home » Uitvaartverzorger » Gouda

Uitvaartverzorger Meride Gouda, uw persoonlijke en betrokken uitvaartverzorger

Afscheid nemen kan maar één keer. Daarom is het wel zo prettig als dat afscheid geheel in de stijl van de overledene gebeurt. Meride is een uitvaartverzorger die u in Gouda graag bijstaat in deze moeilijke periode waarin u veel moet regelen. Vaak weet u al goed wat de wensen van de overledene zijn. Wij helpen u graag om deze perfect uit te voeren, of inspireren u graag als u nog niet weet wat de mogelijkheden zijn. Onze uitvaartverzorger in Gouda staat 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u meer informatie? Bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger in Gouda via 085 - 40 18 123.

Onze uitvaartverzorgers in Gouda

Bij Meride staat uw wens voorop. Daarom werken wij uitsluitend met uitvaartverzorgers die we streng hebben geselecteerd. Zij beschikken over een vakopleiding en over jarenlange ervaring als uitvaartverzorger in Gouda. Zij beschikken bovendien over een omvangrijk netwerk in Gouda, zodat ze weten welke mogelijkheden er zijn voor een passend afscheid in Gouda en omgeving, juist bij bijzondere wensen. Deed uw naaste vrijwilligerswerk in de buurt? Speelde uw naaste een muziekinstrument bij een orkest in Gouda?

Ik wil weten wat een uitvaart met onze wensen precies kost.

Maak kennis met enkele van onze uitvaartverzorgers

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontvang direct 5 voorbereidings tips op het gesprek met de uitvaartverzorger.

Elke uitvaartpolis welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride beter tot zijn recht. Waarom?

Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee om dit een bijzondere plaats te geven tijdens het afscheid in Gouda. Onze uitvaartverzorger is uw contactpersoon en uw persoonlijke aanspreekpunt voor Meride in Gouda. Zo creëert u samen met onze uitvaartverzorger een mooi en memorabel afscheid. Onze uitvaartverzorgers zijn dienstbaar, doortastend en betrouwbaar. U bepaalt zelf welke taken wij op ons nemen en wat u zelf doet. Zo houdt u zelf de regie in handen, maar desgewenst kan onze uitvaartverzorger in Gouda ook de gehele organisatie van u overnemen.

“De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.

“Perfect. Zowel het eerste gesprek als de uitvoering. Wat we bijzonder apprecieren van de heer Arthur Brinkman is dat hij niet opdringerig was en bijzonder goed luisterde naar onze wensen. De begrafenis zelf was erg mooi geregeld, echt stijlvol.”

Familie Pieters

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen.

“De begeleider luisterde erg goed naar onze wensen en deed de juiste voorstellen als wij het niet meer wisten. Hij handelde in een heel goede belans tussen respect, rust en activiteit. We hadden niet veel tijd voor de voorbereiding maar dat heeft niet tot stress geleid. Het was een mooie crematie.”

Familie de Vries

“Alles was tot in de puntjes verzorgd.

“De uitvaartverzorger heeft de begrafenis uitstekend begeleid. Als we vragen hadden konden we direct bij hem terecht. We hebben ons al lovend uitgelaten naar hem toe.”

Mevrouw Snoek

“Vanaf het eerste contact voelde het allemaal heel goed.

“Het contact was zeer persoonlijk, had aan een half woord genoeg, gaf ons ruimte en hiep ons door de eerste moeilijke weken heen. Niets dan lof over haar invulling en hulp.”

Heer Bosch

Advies bij u thuis

Onze uitvaartverzorgers komen vrijblijvend advies aan huis en in geheel Nederland. Plan een afspraak in.

Offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Uw uitvaartverzekering en Meride

Als onafhankelijk uitvaartverzorger verkoopt Meride zelf geen uitvaartpolissen. Iedereen kan terecht bij onze uitvaartverzorger in Gouda voor het regelen van een begrafenis of crematie, ongeacht uw uitvaartverzekering. Onze uitvaartverzorger denkt niet alleen mee over de uitvaartplechtigheid, maar bewaakt ook het budget en weet of er goedkopere alternatieven zijn in Gouda. Zo komt u achteraf nooit voor een onaangename verrassing te staan.

Een persoonlijke uitvaart? Meride inspireert

Meride is als uitvaartverzorger helemaal van deze tijd. Steeds meer mensen weten precies hoe zij hun uitvaart willen regelen. Wij begrijpen het dan ook goed als u zelf dingen wilt regelen, maar als u het nog niet weet, zijn we graag uw inspiratiebron voor een persoonlijke uitvaart. Daarbij houdt u altijd zelf de regie in handen, want uw wensen staan bij Meride voorop. Vanuit onze betrokkenheid, ervaring en vakmanschap waarborgen wij de kwaliteit van elke uitvaart. Onze medewerkers staan u bij met gevoel én daadkracht. Als geen ander weten zij hoe belangrijk het is om een mooi en persoonlijk afscheid te verzorgen, zodat de nabestaanden hier steun aan hebben bij de verwerking van hun verlies.

Uitvaart regelen

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

24/7 gratis

Een offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kennis maken

Maak alvast kennis met de uitvaartverzorger, stel al uw vragen en ontvang een uitgewerkte offerte. Op maat en persoonlijk.

Meride: uw uitvaartverzorger in Gouda

Iedere uitvaartverzorger van Meride weet hoe belangrijk het is om een persoonlijk afscheid te organiseren. Heeft u met uw naaste zijn of haar wensen voor de uitvaart al eens besproken? Met elkaar of met onze uitvaartverzorger? Wilt uw naaste begraven worden in Gouda of op een natuurbegraafplaats? Als u het niet weet, is onze uitvaartverzorger in Gouda graag een inspiratiebron voor een passend afscheid van uw geliefde. Hij denkt met u mee over belangrijke zaken rond de uitvaartplechtigheid, zoals muziek, bloemen of een tekst voor op de rouwkaart. Bovendien is onze uitvaartverzorger goed op de hoogte van alle mogelijkheden in Gouda. U bent bij Meride dan ook altijd verzekerd van een persoonlijk en waardig afscheid in Gouda.

Het is ook mogelijk om alvast uw wensen rond uw eigen uitvaart alvast te laten vastleggen bij onze uitvaartverzorger in Gouda. Zo neemt u uw nabestaanden alvast die zorg uit handen wanneer u zelf komt te overlijden. Onze uitvaartverzorger in Gouda komt graag bij u thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek met een uitvaartverzorger in Gouda

We denken met u mee

Keuzes maken voor een uitvaart gaat altijd verder dan de keuze voor een begrafenis of een crematie. Bij Meride denken we graag met u mee over een passend en persoonlijk afscheid in Gouda. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger kunt u al uw wensen bespreken en vastleggen. Heeft u een voorkeur voor een kist of juist voor een lijkwade? Wilt u worden begraven op een bepaalde begraafplaats in Gouda? Wat wilt u dat er na de crematie met de bloemen gebeurt? Al deze zaken bespreekt u met onze uitvaartverzorger tijdens het kennismakingsgesprek bij u thuis in Gouda. Zo heeft u de gelegenheid om alvast uw eigen uitvaart te regisseren en om samen met uw naasten en de uitvaartverzorger een passend afscheid in Gouda te creëren.

Wilt u uw wensen rond uw eigen uitvaart alvast kenbaar maken bij onze uitvaartverzorger? Bel dan naar 085 - 40 18 123 om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger in Gouda te maken.

De kosten van Meride uw uitvaartverzorger in Gouda

Als uitvaartverzorger weten we bij Meride dat elke uitvaart kosten met zich meebrengt. De uiteindelijke kosten hangen af van uw wensen. Zo is begraven meestal iets duurder dan cremeren en kan de catering duurder uitvallen als er veel gasten zijn. De meeste uitvaartverzekeringen dekken alle kosten wel. Omdat onze uitvaartverzorger het budget in de gaten houdt, weet hij ook of er financiële ruimte is om iets extra’s te doen om de uitvaart een persoonlijk tintje te geven, zoals een gang van de rouwstoet naar een geliefde plek van de overledene in Gouda. Meride biedt diverse pakketten aan met elk een vaste dienstverlening tegen een vaste prijs. Deze kunt u volledig naar wens aanpassen. Onze uitvaartverzorger zet alle afspraken op papier. Zo heeft u zelf ook een overzicht van de afspraken en kosten.

24 uur bereikbaar in Gouda

Uw uitvaartverzorger van Meride is altijd bereikbaar in Gouda. Wilt u een overlijden melden of heeft u andere vragen? Bel ons via 085 - 40 18 123. Onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

Wat te doen bij een overlijden?

Er is altijd iemand van Meride bij u in de buurtNa een overlijden breekt er een moeilijke periode aan waarin u in korte tijd veel moet regelen. Dan is het wel zo prettig als er een uitvaartverzorger naast u staat die u helpt bij praktische zaken en persoonlijke keuzes rond de uitvaart. Bel zo snel mogelijk met Meride via 085 - 40 18 123. Wij regelen dan dat onze uitvaartverzorger snel bij u thuis in Gouda komt om de eerste zaken te regelen. We hebben een checklist opgesteld aan de hand waarvan u zelf al de eerste zaken kunt regelen.

Onderstaande checklist hebben we ook als handige PDF voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat u niets hoeft te vergeten.

Checklist bij overlijden in Gouda

  1. Als het overlijden thuis gebeurt, bel dan direct de huisarts of waarnemend arts. Als het overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum gebeurt, dan wordt deze door het personeel gewaarschuwd. Als het overlijden tijdens een reis gebeurt, moet u de reisverzekering bellen. Als het overlijden gebeurt bij een ongeval, moet u ook de verzekering bellen.
  1. Onze medewerkers zorgen dat er een uitvaartverzorger in Gouda bij u thuis komt.
  2. Leg de polis van de uitvaartverzekering van de overledene klaar.
  3. Als de overledene een testament of wilsbeschikking heeft, staan hierin mogelijk wensen rond de uitvaart in. Het kan ook zijn dat de wensen van de overledene al zijn vastgelegd bij onze uitvaartverzorger in Gouda.
  4. Leg de identiteitskaart, paspoort of trouwboekje van de overledene klaar.
  5. Begin vast met het opstellen van een adressenlijst voor het versturen van de rouwkaarten.
  6. Leg vast kleding voor de overledene klaar.

Bovenstaande checklist is ook beschikbaar als PDF.

Dit bestand kunt u printen zodat u de checklist altijd bij de hand heeft. De uitvaartverzorger van Meride in Gouda helpt u bij de volgende stappen.

Meride, een uitvaartverzorger in Gouda die inspireert en ontzorgt

Als de eerste praktische zaken na het overlijden zijn geregeld, kunt u zich richten op het afscheid zelf. Onze uitvaartverzorger in Gouda denkt met u mee, wijst u op de financiële gevolgen van uw keuzes en is uw inspiratiebron voor als u nog geen keuze heeft gemaakt. Omdat onze uitvaartverzorger goed op de hoogte is van de mogelijkheden in Gouda, kan hij u ook helpen bij het uitvoeren van specifieke wensen, zoals het houden van de afscheidsplechtigheid op een specifieke locatie in Gouda of een bekende spreker uit Gouda en omstreken benaderen voor een toespraak tijdens de uitvaartplechtigheid in Gouda.

Met onze Kennisbank biedt Meride u een aanvullende inspiratiebron voor een persoonlijk en memorabel afscheid in Gouda en omstreken. Eén van de eerste en moeilijkste keuzes die u maakt, is de tekst voor op de rouwkaart. Hoe stelt u een kennisgeving op? Had de overledene een favoriete tekst of gedicht? Voor als u hier niet uitkomt, biedt de pagina Rouwkaarten inspiratie voor teksten. Op de pagina Rouwgedichten staan vele gedichten van bijvoorbeeld Toon Hermans, maar ook Bijbelse teksten zoals psalmen. U kunt ook onze uitvaartverzorger vragen naar een passende tekst voor de rouwkaart. Muziek heeft vaak een troostende werking tijdens de uitvaartplechtigheid. Als de overledene een voorkeur had voor bepaalde muziek, dan is de keuze vaak al gemakkelijk. Onze uitvaartverzorger in Gouda helpt u bij de keuze. Maar als u het niet zeker weet, dan vindt u op de pagina Uitvaartmuziek een lijst met muziek die we als uitvaartverzorger bij eerdere uitvaarten hebben afgespeeld. Ook kiezen nabestaanden vaak voor een ritueel, zoals het aansteken van kaarsen. Op de pagina Rituelen vindt u diverse suggesties, evenals voorbeelden van persoonlijke rituelen die we als uitvaartverzorger in Gouda hebben gezien.

Bel mij terug

GoudaHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?

Vraag aan

Waarom Meride?

Alles voor een memorabel afscheidLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.

Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Gouda uitvaartverzorgerAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.

Lees meer

In de week van de uitvaart komt er veel op u af

De 7 zekerheden van Meride uw uitvaartverzorger in Gouda

Onze uitvaartverzorger verzorgt elke uitvaart in Gouda en omstreken aan de hand van onze 7 zekerheden. Zo weet u zeker dat de overledene een waardig en goed geregeld afscheid krijgt. U bent verzekerd van:

1. Perfecte organisatie

Onze uitvaartverzorger verzorgt de begrafenis of crematie geheel volgens uw wensen. Wat regelt u zelf en wat regelt Meride voor u? Onze uitvaartverzorger in Gouda legt alle afspraken vast.

2. Eén vaste contactpersoon

Meride werkt altijd met één contactpersoon per uitvaart in Gouda. Deze uitvaartverzorger is altijd beschikbaar voor het doorspreken van uw vragen en wensen en hij coördineert de taken die hij als uitvaartverzorger van u overneemt.

3. Duidelijke afspraken

Onze uitvaartverzorger in Gouda legt elke afspraak of wijziging van een afspraak schriftelijk vast. Zo heeft u altijd het overzicht.

4. Duidelijke begroting

Bij Meride weet u altijd precies waar u aan toe bent, ook op financieel vlak. Bij de afspraken ontvangt u altijd een offerte voor de kosten. Als u akkoord gaat, begint onze uitvaartverzorger meteen met het uitvoeren van de afspraken.

5. Ervaren uitvaartverzorger in Gouda

Meride werkt uitsluitend met ervaren mensen die gemotiveerd zijn om de overledene een waardig afscheid te geven. U kunt erop vertrouwen dat onze uitvaartverzorger in Gouda beschikt over een vakopleiding en over een jarenlange ervaring als uitvaartverzorger.

6. Goede klachtenafhandeling

Elke uitvaartverzorger van Meride werkt volgens onze Kwaliteitsverklaring. Dit zijn richtlijnen aan de hand waarvan wij werken en die ook een beschrijving geven van hoe wij klachten afhandelen. Heeft u een klacht en lukt het niet om daar met onze uitvaartverzorger in Gouda uit te komen? Dan handelt een onafhankelijke derde uw klacht af.

7. Klanttevredenheid

Meride evalueert elke uitvaart in Gouda. Voor veel van onze klanten is dit een mogelijkheid om onze uitvaartverzorger een extra compliment te geven. Een enkele keer komt er een aandachtspunt naar voren. Dit nemen we altijd mee in de verbetering van onze dienstverlening in Gouda.

Meride de uitvaartverzorger voor Gouda en uw uitvaartverzekering

Als onafhankelijk uitvaartverzorger verkoopt Meride zelf geen uitvaartpolissen. We vinden het juist belangrijk dat u zelf de regie in handen heeft en zelf keuzes maakt. Voor ons maakt het daarom niet uit wat voor uitvaartpolis u heeft. Daarom kunt u met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. De meeste polissen dekken overigens de kosten van een eenvoudige begrafenis of crematie. Informeer bij uw verzekeraar als u niet zeker bent van de hoogte van het bedrag. Onze uitvaartverzorger in Gouda bewaakt het budget.

Naturaverzekering

Een naturaverzekering werkt net iets anders dan een uitvaartpolis voor een vast verzekerd bedrag. Hierbij ontvangt u bepaalde diensten volgens de voorwaarden van deze verzekering. Het is niet altijd verplicht om dit te laten uitvoeren door de partij waar de naturaverzekering loopt. Als u hier niet zeker van bent, dan kan onze uitvaartverzorger in Gouda u adviseren aan de hand van een polischeck.

Wat kost een uitvaartverzorger in Gouda?

Elke uitvaart brengt kosten met zich mee waar u niet dagelijks bij stilstaat. Wilt u een luxe kist of kiest u voor een draagbaar met lijkwade? Wilt u een rouwadvertentie in een plaatselijke of landelijke krant? Wilt u na de plechtigheid een dankbetuiging versturen? Al deze keuzes zijn van invloed op de kosten van een uitvaart. U kunt altijd een offerte opvragen of een afspraak maken met onze uitvaartverzorger in Gouda. Bel ons om een afspraak te maken op 085 - 40 18 123 of stuur een e-mail aan klantenservice@meride.nl

“Ik ben enorm trots op al onze uitvaartverzorgers die dagelijks voor onze klanten aan het werk zijn. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van hun vak en zetten ze hun ervaring graag in voor onze opdrachtgevers, óók voor U. Zo maakt Meride het verschil. “

De uitvaartverzorger van Meride helpt u met veel praktische zaken

Neem gerust contact op met uw uitvaartverzorger in Gouda

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de dienstverlening van Meride als uitvaartverzorger in Gouda? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan ook als u een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger in Gouda wilt. Bel ons op telefoonnummer 085 - 40 18 123 of stuur een e-mail via klantenservice@meride.nl