Onze uitvaartverzorger

bij u in de buurt
 • Home » Uitvaartverzorger » Amsterdam

  Uitvaartverzorger Amsterdam

  Afscheid nemen kan maar één keer. Daarom is het wel zo prettig als dat afscheid geheel in de stijl van de overledene gebeurt. Meride is een uitvaartverzorger die u in Amsterdam graag bijstaat in deze moeilijke periode waarin u veel moet regelen. Vaak weet u al goed wat de wensen van de overledene zijn. Wij helpen u graag om deze perfect uit te voeren, of inspireren u graag als u nog niet weet wat de mogelijkheden zijn. Onze uitvaartverzorger in Amsterdam staat 24 uur per dag voor u klaar. Wilt u meer informatie? Bel dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger in Amsterdam via 020-2181817.

  Meride: uw uitvaartverzorger in Amsterdam

  Uitvaartverzorger AmsterdamIedere uitvaartverzorger van Meride weet hoe belangrijk het is om een persoonlijk afscheid te organiseren. Heeft u met uw naaste zijn of haar wensen voor de uitvaart al eens besproken? Met elkaar of met onze uitvaartverzorger? Wilt uw naaste begraven worden in Amsterdam of op een natuurbegraafplaats? Als u het niet weet, is onze uitvaartverzorger in Amsterdam graag een inspiratiebron voor een passend afscheid van uw geliefde. Hij denkt met u mee over belangrijke zaken rond de uitvaartplechtigheid, zoals muziek, bloemen of een tekst voor op de rouwkaart. Bovendien is onze uitvaartverzorger goed op de hoogte van alle mogelijkheden in Amsterdam. U bent bij Meride dan ook altijd verzekerd van een persoonlijk en waardig afscheid in Amsterdam.

  Het is ook mogelijk om alvast uw wensen rond uw eigen uitvaart alvast te laten vastleggen bij onze uitvaartverzorger in Amsterdam. Zo neemt u uw nabestaanden alvast die zorg uit handen wanneer u zelf komt te overlijden. Onze uitvaartverzorger in Amsterdam komt graag bij u thuis voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

  Contact opnemen

  Uitvaart regelen

  020-218181724/7 gratis

  Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

  Kennismakingsgesprek

  020-218181724/7 gratis

  klantenservice@meride.nl

  Voor vragen en informatie over onze dienstverlening zijn wij altijd bereikbaar op dit telefoonnummer.

  Amsterdam-uitvaartverzorger-op-maat

  Onze uitvaartverzorgers in Amsterdam

  Amsterdam UitvaartverzorgerBij Meride staat uw wens voorop. Daarom werken wij uitsluitend met uitvaartverzorgers die we streng hebben geselecteerd. Zij beschikken over een vakopleiding en over jarenlange ervaring als uitvaartverzorger in Amsterdam. Zij beschikken bovendien over een omvangrijk netwerk in Amsterdam, zodat ze weten welke mogelijkheden er zijn voor een passend afscheid in Amsterdam en omgeving, juist bij bijzondere wensen. Deed uw naaste vrijwilligerswerk in de buurt? Speelde uw naaste een muziekinstrument bij een orkest in Amsterdam? Onze uitvaartverzorger denkt graag met u mee om dit een bijzondere plaats te geven tijdens het afscheid in Amsterdam. Onze uitvaartverzorger is uw contactpersoon en uw persoonlijke aanspreekpunt voor Meride in Amsterdam. Zo creëert u samen met onze uitvaartverzorger een mooi en memorabel afscheid. Onze uitvaartverzorgers zijn dienstbaar, doortastend en betrouwbaar. U bepaalt zelf welke taken wij op ons nemen en wat u zelf doet. Zo houdt u zelf de regie in handen, maar desgewenst kan onze uitvaartverzorger in Amsterdam ook de gehele organisatie van u overnemen.

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek met een uitvaartverzorger in Amsterdam

  AmsterdamKeuzes maken voor een uitvaart gaat altijd verder dan de keuze voor een begrafenis of een crematie. Bij Meride denken we graag met u mee over een passend en persoonlijk afscheid in Amsterdam. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger kunt u al uw wensen bespreken en vastleggen. Heeft u een voorkeur voor een kist of juist voor een lijkwade? Wilt u worden begraven op een bepaalde begraafplaats in Amsterdam? Wat wilt u dat er na de crematie met de bloemen gebeurt? Al deze zaken bespreekt u met onze uitvaartverzorger tijdens het kennismakingsgesprek bij u thuis in Amsterdam. Zo heeft u de gelegenheid om alvast uw eigen uitvaart te regisseren en om samen met uw naasten en de uitvaartverzorger een passend afscheid in Amsterdam te creëren.

  Wilt u uw wensen rond uw eigen uitvaart alvast kenbaar maken bij onze uitvaartverzorger? Bel dan naar 020-2181817 om een afspraak voor een kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger in Amsterdam te maken.

  Maak kennis met enkele uitvaartverzorgers die de uitvaart in Amsterdam verzorgen

  Uw uitvaartverzekering en Meride

  Als onafhankelijk uitvaartverzorger verkoopt Meride zelf geen uitvaartpolissen. Iedereen kan terecht bij onze uitvaartverzorger in Amsterdam voor het regelen van een begrafenis of crematie, ongeacht uw uitvaartverzekering. Onze uitvaartverzorger denkt niet alleen mee over de uitvaartplechtigheid, maar bewaakt ook het budget en weet of er goedkopere alternatieven zijn in Amsterdam. Zo komt u achteraf nooit voor een onaangename verrassing te staan.

  De kosten van Meride uw uitvaartverzorger in Amsterdam

  Als uitvaartverzorger weten we bij Meride dat elke uitvaart kosten met zich meebrengt. De uiteindelijke kosten hangen af van uw wensen. Zo is begraven meestal iets duurder dan cremeren en kan de catering duurder uitvallen als er veel gasten zijn. De meeste uitvaartverzekeringen dekken alle kosten wel. Omdat onze uitvaartverzorger het budget in de gaten houdt, weet hij ook of er financiële ruimte is om iets extra’s te doen om de uitvaart een persoonlijk tintje te geven, zoals een gang van de rouwstoet naar een geliefde plek van de overledene in Amsterdam. Meride biedt diverse pakketten aan met elk een vaste dienstverlening tegen een vaste prijs. Deze kunt u volledig naar wens aanpassen. Onze uitvaartverzorger zet alle afspraken op papier. Zo heeft u zelf ook een overzicht van de afspraken en kosten.

  24 uur bereikbaar in Amsterdam

  Uw uitvaartverzorger van Meride is altijd bereikbaar in Amsterdam. Wilt u een overlijden melden of heeft u andere vragen? Bel ons via 020-2181817. Onze medewerkers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week voor u klaar.

  Wat te doen bij een overlijden?

  Amsterdam Uitvaartverzorger op maatNa een overlijden breekt er een moeilijke periode aan waarin u in korte tijd veel moet regelen. Dan is het wel zo prettig als er een uitvaartverzorger naast u staat die u helpt bij praktische zaken en persoonlijke keuzes rond de uitvaart. Bel zo snel mogelijk met Meride via 020-2181817. Wij regelen dan dat onze uitvaartverzorger snel bij u thuis in Amsterdam komt om de eerste zaken te regelen. We hebben een checklist opgesteld aan de hand waarvan u zelf al de eerste zaken kunt regelen.

  Checklist bij overlijden in Amsterdam

  1. Als het overlijden thuis gebeurt, bel dan direct de huisarts of waarnemend arts. Als het overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum gebeurt, dan wordt deze door het personeel gewaarschuwd. Als het overlijden tijdens een reis gebeurt, moet u de reisverzekering bellen. Als het overlijden gebeurt bij een ongeval, moet u ook de verzekering bellen.
  2. Bel hierna Meride op nummer 020-2181817. Onze medewerkers zorgen dat er Amsterdam uitvaartverzorger bij u thuis in Amsterdam komt.
  3. Leg de polis van de uitvaartverzekering van de overledene klaar.
  4. Als de overledene een testament of wilsbeschikking heeft, staan hierin mogelijk wensen rond de uitvaart in. Het kan ook zijn dat de wensen van de overledene al zijn vastgelegd bij onze uitvaartverzorger in Amsterdam.
  5. Leg de identiteitskaart, paspoort of trouwboekje van de overledene klaar.
  6. Begin vast met het opstellen van een adressenlijst voor het versturen van de rouwkaarten.
  7. Leg vast kleding voor de overledene klaar.

  Bovenstaande checklist is ook beschikbaar als PDF. Dit bestand kunt u printen zodat u de checklist altijd bij de hand heeft. De uitvaartverzorger van Meride in Amsterdam helpt u bij de volgende stappen.

  Meride, een uitvaartverzorger in Amsterdam die inspireert en ontzorgt

  Als de eerste praktische zaken na het overlijden zijn geregeld, kunt u zich richten op het afscheid zelf. Onze uitvaartverzorger in Amsterdam denkt met u mee, wijst u op de financiële gevolgen van uw keuzes en is uw inspiratiebron voor als u nog geen keuze heeft gemaakt. Omdat onze uitvaartverzorger goed op de hoogte is van de mogelijkheden in Amsterdam, kan hij u ook helpen bij het uitvoeren van specifieke wensen, zoals het houden van de afscheidsplechtigheid op een specifieke locatie in Amsterdam of een bekende spreker uit Amsterdam en omstreken benaderen voor een toespraak tijdens de uitvaartplechtigheid in Amsterdam.

  Met onze Kennisbank biedt Meride u een aanvullende inspiratiebron voor een persoonlijk en memorabel afscheid in Amsterdam en omstreken. Eén van de eerste en moeilijkste keuzes die u maakt, is de tekst voor op de rouwkaart. Hoe stelt u een kennisgeving op? Had de overledene een favoriete tekst of gedicht? Voor als u hier niet uitkomt, biedt de pagina Rouwkaarten inspiratie voor teksten. Op de pagina Rouwgedichten staan vele gedichten van bijvoorbeeld Toon Hermans, maar ook Bijbelse teksten zoals psalmen. U kunt ook onze uitvaartverzorger vragen naar een passende tekst voor de rouwkaart. Muziek heeft vaak een troostende werking tijdens de uitvaartplechtigheid. Als de overledene een voorkeur had voor bepaalde muziek, dan is de keuze vaak al gemakkelijk. Onze uitvaartverzorger in Amsterdam helpt u bij de keuze. Maar als u het niet zeker weet, dan vindt u op de pagina Uitvaartmuziek een lijst met muziek die we als uitvaartverzorger bij eerdere uitvaarten hebben afgespeeld. Ook kiezen nabestaanden vaak voor een ritueel, zoals het aansteken van kaarsen. Op de pagina Rituelen vindt u diverse suggesties, evenals voorbeelden van persoonlijke rituelen die we als uitvaartverzorger in Amsterdam hebben gezien.

  Bel mij terug

  Gegarandeerd heel snel
  Voorbeelden van dankbetuigingen tijdens de condoleance
  Heeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?
  Lees meer

  Waarom Meride?

  Onze kernwaarden en werkwijze

  een uitvaartverzorger bij het overlijden aanwezig hebbenLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.
  Lees meer

  Wat te doen bij een overlijden

  Stappenplan met korte checklist

  uitvaartverzorgerAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee moet houden en hoe te handelen.
  Lees meer

  elke uitvaartverzekering welkom

  De 7 zekerheden van Meride uw uitvaartverzorger in Amsterdam

  Onze uitvaartverzorger verzorgt elke uitvaart in Amsterdam en omstreken aan de hand van onze 7 zekerheden. Zo weet u zeker dat de overledene een waardig en goed geregeld afscheid krijgt. U bent verzekerd van:

  • 1. Perfecte organisatie

   Onze uitvaartverzorger verzorgt de begrafenis of crematie geheel volgens uw wensen. Wat regelt u zelf en wat regelt Meride voor u? Onze uitvaartverzorger in Amsterdam legt alle afspraken vast.

  • 2. Eén vaste contactpersoon

   Meride werkt altijd met één contactpersoon per uitvaart in Amsterdam. Deze uitvaartverzorger is altijd beschikbaar voor het doorspreken van uw vragen en wensen en hij coördineert de taken die hij als uitvaartverzorger van u overneemt.

  • 3. Duidelijke afspraken

   Onze uitvaartverzorger in Amsterdam legt elke afspraak of wijziging van een afspraak schriftelijk vast. Zo heeft u altijd het overzicht.

  • 4. Duidelijke begroting

   Bij Meride weet u altijd precies waar u aan toe bent, ook op financieel vlak. Bij de afspraken ontvangt u altijd een offerte voor de kosten. Als u akkoord gaat, begint onze uitvaartverzorger meteen met het uitvoeren van de afspraken.

  • 5. Ervaren uitvaartverzorger in Amsterdam

   Meride werkt uitsluitend met ervaren mensen die gemotiveerd zijn om de overledene een waardig afscheid te geven. U kunt erop vertrouwen dat onze uitvaartverzorger in Amsterdam beschikt over een vakopleiding en over een jarenlange ervaring als uitvaartverzorger.

  • 6. Goede klachtenafhandeling

   Elke uitvaartverzorger van Meride werkt volgens onze Kwaliteitsverklaring. Dit zijn richtlijnen aan de hand waarvan wij werken en die ook een beschrijving geven van hoe wij klachten afhandelen. Heeft u een klacht en lukt het niet om daar met onze uitvaartverzorger in Amsterdam uit te komen? Dan handelt een onafhankelijke derde uw klacht af.

  • 7. Klanttevredenheid

   Meride evalueert elke uitvaart in Amsterdam. Voor veel van onze klanten is dit een mogelijkheid om onze uitvaartverzorger een extra compliment te geven. Een enkele keer komt er een aandachtspunt naar voren. Dit nemen we altijd mee in de verbetering van onze dienstverlening in Amsterdam.

  Meride de uitvaartverzorger voor Amsterdam en uw uitvaartverzekering

  Amsterdam
  Als onafhankelijk uitvaartverzorger verkoopt Meride zelf geen uitvaartpolissen. We vinden het juist belangrijk dat u zelf de regie in handen heeft en zelf keuzes maakt. Voor ons maakt het daarom niet uit wat voor uitvaartpolis u heeft. Daarom kunt u met elke uitvaartverzekering bij ons terecht. De meeste polissen dekken overigens de kosten van een eenvoudige begrafenis of crematie. Informeer bij uw verzekeraar als u niet zeker bent van de hoogte van het bedrag. Onze uitvaartverzorger in Amsterdam bewaakt het budget.

  Naturaverzekering

  Een naturaverzekering werkt net iets anders dan een uitvaartpolis voor een vast verzekerd bedrag. Hierbij ontvangt u bepaalde diensten volgens de voorwaarden van deze verzekering. Het is niet altijd verplicht om dit te laten uitvoeren door de partij waar de naturaverzekering loopt. Als u hier niet zeker van bent, dan kan onze uitvaartverzorger in Amsterdam u adviseren aan de hand van een polischeck.

  Wat kost een uitvaartverzorger in Amsterdam?

  Elke uitvaart brengt kosten met zich mee waar u niet dagelijks bij stilstaat. Wilt u een luxe kist of kiest u voor een draagbaar met lijkwade? Wilt u een rouwadvertentie in een plaatselijke of landelijke krant? Wilt u na de plechtigheid een dankbetuiging versturen? Al deze keuzes zijn van invloed op de kosten van een uitvaart. U kunt altijd een offerte opvragen of een afspraak maken met onze uitvaartverzorger in Amsterdam. Bel ons om een afspraak te maken op 020-2181817 of stuur een e-mail aan klantenservice@meride.nl

  Neem gerust contact op met uw uitvaartverzorger in Amsterdam

  Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over de dienstverlening van Meride als uitvaartverzorger in Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan ook als u een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger in Amsterdam wilt. Bel ons op telefoonnummer 020-2181817 of stuur een e-mail via klantenservice@meride.nl

  Meride in andere steden:

  meride03019

  uitvaartverzorger Amsterdam