Home » Uitvaartonderneming » Amstelveen

Uitvaartonderneming Meride Amstelveen: persoonlijk en betrokken

Overlijden melden?

020-2181817      (dag en nacht)

Bij een overlijden komt er veel op de nabestaanden af. Los van het verdriet moet er van alles worden geregeld. Meride is een uitvaartonderneming die u in Amstelveen graag steunt in deze moeilijke periode. Samen met u verzorgen wij voor een uitvaart die geheel bij de overledene past, precies zoals u het wilt. Wilt u dat de overledene per rouwkoets naar zijn of haar laatste rustplaats in Amstelveen wordt gebracht? Wilt u tijdens de plechtigheid foto’s laten zien? Afscheid nemen kan maar één keer, daarom staat bij ons als uitvaartonderneming uw wens centraal. Onze medewerkers van uitvaartonderneming in Amstelveen vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met 020-2181817.

De medewerkers van Meride, uw uitvaartonderneming in Amstelveen

Omdat we er bij Meride aan hechten dat onze uitvaartmedewerkers u ondersteunen, adviseren en inspireren vanuit uw eigen wensen, hebben wij de medewerkers van onze uitvaartonderneming in Amstelveen streng geselecteerd. Zij beschikken over een vakopleiding en over jarenlange ervaring bij een uitvaartonderneming. Bovendien is de contactpersoon van onze uitvaartonderneming exclusief voor u beschikbaar. Hij is uw aanspreekpunt voor Meride in Amstelveen en regelt en coördineert alle zaken rond de uitvaart. Zo bent u bij uitvaartonderneming Meride altijd verzekerd van persoonlijke en integere zorg rond de uitvaart van uw naaste.

De contactpersoon van uitvaartonderneming Meride biedt u alle ruimte voor een persoonlijke uitvaart in Amstelveen. Wilt u na afloop van de plechtigheid in Amstelveen geen standaard koffietafel maar een luxe lunch met broodjes? Wilt u extra volgauto’s? De contactpersoon van uitvaartonderneming Meride regelt het voor u. Bij Meride staat uw wens voorop.

Maak kennis met enkele uitvaartverzorgers die de uitvaart in Amstelveen verzorgen

Uitvaartonderneming in Amstelveen: Bij Meride is het in vertrouwde handen

Als uitvaartonderneming weet Meride dat het belangrijk is om de overledene een mooi en persoonlijk afscheid te geven. Veel mensen hebben uitgesproken wensen over wat zij met hun uitvaart willen. Door uw wensen met uw familie te bespreken, weten zij wat u wilt en kunnen zij de medewerker van de uitvaartonderneming uw wensen kenbaar maken. Als er nog onduidelijkheden zijn, denkt de contactpersoon van onze uitvaartonderneming in Amstelveen met u mee over een persoonlijk afscheid in Amstelveen.

Bij uitvaartonderneming Meride staat uw wens voorop. U bepaalt dus altijd zelf welke zaken de contactpersoon van onze uitvaartonderneming in Amstelveen doet en wat u zelf doet. Onze uitvaartverzorger in Amstelveen kan praktische zaken overnemen, zoals het regelen van vervoer van de overledene naar een rouwcentrum in Amstelveen. Daarnaast kunt u de contactpersoon van uitvaartonderneming Meride al uw wensen kenbaar maken. Omdat u zelf de regie in handen houdt, bent u bij uitvaartonderneming Meride altijd verzekerd van een persoonlijk en integer afscheid.

Uitvaart regelen

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

085-40 18 12324/7 gratis

Een offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kennis maken

Maak alvast kennis met de uitvaartverzorger, stel al uw vragen en ontvang een uitgewerkte offerte.

Maak vrijblijvend kennis in Amstelveen

AmstelveenWeet u al hoe u uw uitvaart wilt invullen? Bij uitvaartonderneming Meride is het mogelijk om uw wensen rond uw uitvaart in Amstelveen te laten vastleggen. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek bij u thuis in Amstelveen kunt u precies aangeven wat u van de uitvaartonderneming verwacht. Wilt u een luxe kist of juist een eenvoudige kist? Weet u al welke muziek u wilt laten horen? Door uw wensen vast te laten leggen bij de uitvaartonderneming neemt u uw nabestaanden de zorg voor dit soort persoonlijke keuzes uit handen. De medewerker van onze uitvaartonderneming in Amstelveen legt uw wensen vast, zodat ze alleen nog maar hoeven te worden uitgevoerd.

Wilt u uw wensen voor uw uitvaart in Amstelveen alvast vastleggen bij onze uitvaartonderneming? Bel dan naar 020-2181817 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl voor een persoonlijk kennismakingsgesprek met onze uitvaartverzorger in Amstelveen.

Uitvaartonderneming Amstelveen, voor elke uitvaartpolis

Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming en verkoopt zelf geen uitvaartpolissen. U kunt bij ons terecht voor elke uitvaart in Amstelveen, welke uitvaartverzekering u ook heeft. De contactpersoon van onze uitvaartonderneming bewaakt het budget, zodat u nooit voor een onaangename verrassing komt te staan. Bovendien is hij thuis in Amstelveen, zodat hij u eventueel kan wijzen op goedkopere alternatieven in de buurt.

Wat kost een uitvaartonderneming in Amstelveen?

Als uitvaartonderneming weten we bij Meride maar al te goed dat elke begrafenis of crematie kosten met zich meebrengt waar u niet dagelijks bij stilstaat. Wilt u worden begraven of gecremeerd? Wilt u dat de as wordt uitgestrooid in Amstelveen? Wilt u extra rouwkaarten versturen? Al deze keuzes hebben invloed op de kosten van de uitvaart. Uitvaartonderneming Meride biedt een aantal pakketten met een vaste dienstverlening tegen vaste prijzen. Deze pakketten kunt u zelf aanpassen. De contactpersoon van uitvaartonderneming Meride zet alle kosten op papier, zodat u altijd overzicht heeft van de kosten van de uitvaart in Amstelveen.

Uitvaartonderneming Meride: altijd bereikbaar in Amstelveen

De medewerkers van uitvaartonderneming Meride staan 7 dagen per week 24 uur per dag voor u klaar in Amstelveen. Voor als u een overlijden wilt melden, maar ook voor andere vragen of voor als u nog iets wilt wijzigen aan uw uitvaart in Amstelveen. Bel uitvaartonderneming Meride via 020-2181817. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Wat te doen bij een overlijden?

Meride is de uitvaartonderneming in Amstelveen waar u centraal staatWanneer iemand overlijdt, moeten er veel zaken worden geregeld. Als uitvaartonderneming staan we u graag bij om de belangrijkste zaken te regelen. Als u direct contact opneemt met Meride op telefoonnummer 020-2181817, zorgen we dat er direct een medewerker van onze uitvaartonderneming bij u thuis in Amstelveen komt. Aan de hand van de onderstaande checklist kunt u zelf alvast een aantal zaken regelen.

Onderstaande checklist hebben we ook als handige PDF voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat u niets hoeft te vergeten.
Download checklist

Checklist bij overlijden in Amstelveen

 1. Bij een overlijden thuis in Amstelveen belt u eerst de huisarts of waarnemend huisarts. Bij een overlijden in het ziekenhuis of zorgcentrum waarschuwt het personeel de arts. Gebeurt het overlijden tijdens een reis? Bel dan de alarmcentrale van de reisverzekering. Gebeurt het overlijden bij een ongeval? Bel dan de verzekeringsmaatschappij.
 2. Vervolgens belt u uitvaartonderneming Meride in Amstelveen via 020-2181817.
 3. Leg de polis van de uitvaartverzekering vast klaar.
 4. Heeft de overledene een wilsbeschikking of testament? Hierin staan mogelijk zijn of haar wensen rond de uitvaart. Mogelijk is er al eens een kennismakingsgesprek geweest en zijn de uitvaartwensen van de overledene al bekend bij de contactpersoon van onze uitvaartonderneming in Amstelveen.
 5. Leg de identiteitsdocumenten en/of het trouwboekje klaar.
 6. Stel vast een adressenlijst op voor het versturen van de rouwkaarten. Overleg met de contactpersoon van uitvaartonderneming Meride in Amstelveen wanneer u deze het beste kunt versturen.
 7. Leg kleding voor de overledene klaar.
Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen en de stappen kunt afvinken.
De contactpersoon van uitvaartonderneming Meride helpt u met de volgende stappen, zoals het verzorgen van de overledene en eventueel het vervoer naar het rouwcentrum in Amstelveen.

Meride Amstelveen: meer dan een uitvaartonderneming

Als de eerste praktische zaken zijn geregeld, kunt u zich in alle rust richten op het afscheid. De uitvaartverzorger van Meride denkt met u mee over de uitvaart van uw naaste in Amstelveen en inspireert u als u het even niet weet. Omdat hij thuis is in Amstelveen en omstreken, kan hij wellicht suggesties geven om de uitvaart nog persoonlijker te maken. Misschien is het mogelijk om de uitvaartplechtigheid op een bepaalde locatie in Amstelveen te houden waar de overledene graag heen ging, zoals een theater of de plaatselijke voetbalclub. Misschien is het mogelijk om de route naar de laatste rustplaats van de overledene via zijn of haar favoriete plekken in Amstelveen te laten gaan. Uw contactpersoon van uitvaartonderneming Meride is thuis in de regio en denkt graag met u mee over mogelijkheden om de begrafenis of crematie in Amstelveen nog persoonlijker te maken.

Op onze Kennisbank vindt u ook diverse suggesties voor een mooi en persoonlijk afscheid in Amstelveen. De rouwkaart is de eerste keuze die u maakt. Had de overledene zelf een favoriet gedicht of citaat? Als u daar niet uitkomt, dan biedt de pagina Rouwgedichten u inspiratie met gedichten die bij verschillende situaties passen, zoals bij een overlijden als gevolg van ziekte of een ongeval. Wordt de overledene thuis opgebaard? Op de pagina Opbaren leest u meer over de mogelijkheden om thuis op te baren. Op de pagina Rituelen vindt u inspiratie voor het uitvoeren van rituelen tijdens de uitvaartplechtigheid, zoals bloemblaadjes strooien. Ook leest u hier voorbeelden van persoonlijke rituelen die we als uitvaartonderneming hebben gezien. Wordt de overledene gecremeerd? Dan is het mogelijk om de urn bij te zetten in het columbarium in Amstelveen. Meer hierover leest u op de pagina Asbestemmingen.

Bel mij terug

Gegarandeerd heel snel
Bij Meride bent u aan het juiste adres
Heeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?
Lees meer

Waarom Meride?

Onze kernwaarden en werkwijze

Meride is een eigentijds bedrijfLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.
Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Stappenplan met korte checklist

Wij zijn op de hoogte van lokale mogelijkhedenAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee moet houden en hoe te handelen.
Lees meer

uw wensen voor de uitvaart worden precies zo uitgevoerd

De 7 zekerheden van uitvaartonderneming in Amstelveen

Uitvaartonderneming Meride verzorgt elke uitvaart in Amstelveen en omgeving aan de hand van onze 7 zekerheden. Zo bent u er altijd van verzekerd dat alles perfect wordt geregeld. De 7 zekerheden van onze uitvaartonderneming zijn:

 • 1. Perfecte organisatie

  Uw wensen over de uitvaart staan voorop. Wat wilt u zelf doen en wat nemen wij van u over? De contactpersoon van onze uitvaartonderneming in Amstelveen legt al uw wensen rond de uitvaart vast.

 • 2. Eén vaste contactpersoon

  Bij uitvaartonderneming Meride krijgt u altijd één vaste contactpersoon die u begeleidt bij de uitvaart in Amstelveen. Deze persoon is uw aanspreekpunt en is volledig op de hoogte van alle afspraken die u met de uitvaartonderneming heeft gemaakt.

 • 3. Duidelijke afspraken

  De contactpersoon van uitvaartonderneming Meride legt alle afspraken schriftelijk vast. Wilt u nog iets wijzigen? Dan krijgt u daarvan ook een schriftelijke bevestiging.

 • 4. Duidelijke begroting

  Ook financieel weet u altijd waar u aan toe bent bij Meride in Amstelveen. Als alle afspraken zijn gemaakt, ontvangt u een schriftelijke offerte waarin alle kosten op een rijtje staan. De kosten worden doorgaans wel gedekt door de uitvaartpolis.

 • 5. Ervaren uitvaartverzorgers in Amstelveen

  Uitvaartonderneming Meride werkt uitsluitend met ervaren mensen die beschikken over een opleiding in het vak en over een jarenlange ervaring als medewerker bij een uitvaartonderneming in Amstelveen. Zij zijn dienstbaar en zeer gemotiveerd om een persoonlijk afscheid te regelen.

 • 6. Goede klachtenafhandeling

  Elke medewerker van onze uitvaartonderneming werkt aan de hand van onze Kwaliteitsverklaring. Deze richtlijnen omschrijven onze werkwijze en bevatten ook een beschrijving van de afhandeling van klachten. Als u een klacht heeft en u komt daar niet uit met uw uitvaartverzorger in Amstelveen, dan wordt de klacht door een onafhankelijke persoon afgehandeld.

 • 7. Klanttevredenheid

  Uitvaartonderneming Meride evalueert elke uitvaart in Amstelveen. Voor veel van onze klanten is dit een mogelijkheid om hun uitvaartverzorger een extra compliment te geven. Mochten er verbeterpunten uitkomen, dan nemen we deze mee in onze dienstverlening.

Uitvaartonderneming in Amstelveen en uw uitvaartpolis

Amstelveen
Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming die zelf geen uitvaartpolissen aanbiedt. Wel kunt u met elke uitvaartverzekering bij ons in Amstelveen terecht. De contactpersoon van onze uitvaartonderneming bewaakt het budget. Zo kunt zich u in alle rust richten op een mooi en persoonlijk afscheid van uw dierbare. De contactpersoon van onze uitvaartonderneming denkt eventueel met u mee over alternatieven zodat er ruimte ontstaat voor iets extra’s om het afscheid nog persoonlijker te maken.

Naturaverzekering

Had de overledene een naturaverzekering? Dan gelden voor bepaalde diensten de voorwaarden van deze verzekering. U bent hiertoe niet altijd verplicht. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden bij een naturaverzekering, bel dan met Meride voor een polis check. Samen met uw contactpersoon van onze uitvaartonderneming in Amstelveen kunt u dan de mogelijkheden en uw wensen bespreken.

Wat kost een uitvaartondernming in Amstelveen?

Elke keuze die u maakt brengt kosten met zich mee. Dat weten we als uitvaartonderneming maar al te goed. Wilt u extra volgauto’s in de rouwstoet? Wilt u na het afscheid een dankbetuiging versturen? Wat voor grafmonument wilt u? Om een helder overzicht te krijgen over de kosten die dit soort keuzes met zich meebrengen, kunt u altijd online een offerte opvragen of een afspraak maken met een medewerker van onze uitvaartonderneming in Amstelveen. Bel Meride op 020-2181817 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl om een afspraak te maken.

Vragen of meer informatie? Neem gerust contact op

Wilt u meer weten of heeft u vragen over de dienstverlening van Meride als uitvaartonderneming in Amstelveen? Of wilt u ene vrijblijvend kennismakingsgesprek met een medewerker van onze uitvaartonderneming bij u thuis in Amstelveen? U kunt altijd contact met ons opnemen. Bel ons via 020-2181817 of stuur een e-mail via klantenservice@meride.nl. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Meride in andere steden:

meride05018

uitvaartonderneming Amstelveen