Home » Uitvaartcentrum » Veenendaal

Uitvaartcentrum Meride Veenendaal: voor goed advies en een uitvaart naar uw wensen

Overlijden melden?

0318-727034      (dag en nacht)

Als iemand overlijdt, komt er veel kijken bij het regelen van de uitvaart. Omdat u het in deze periode al moeilijk genoeg heeft, doet Uitvaartcentrum Meride in Veenendaal er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarbij staat uw wens voorop. Afscheid nemen kan maar één keer, dus is het wel zo prettig als dat in stijl van de overledene gebeurt. Wilt u meer weten over de dienstverlening van ons Uitvaartcentrum in Veenendaal? Bel ons dan op 0318-727034 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis in Veenendaal.

De medewerkers van Uitvaartcentrum in Veenendaal

Bij Meride hechten we eraan dat onze uitvaartverzorgers u steunen, adviseren en inspireren vanuit uw eigen wensen. Daarom hebben we de medewerkers van ons uitvaartcentrum in Veenendaal streng geselecteerd. Zij beschikken over een opleiding in het vak en over een ruime ervaring als medewerker bij een uitvaartcentrum. Daarnaast beschikken ze over een uitgebreid netwerk in Veenendaal en omstreken, zodat ze alle mogelijkheden weten om het afscheid van uw dierbare nog persoonlijker te maken. Hij is uw contactpersoon voor Uitvaartcentrum Meride in Veenendaal en coördineert alles rond de uitvaart van uw naaste in Veenendaal. Zo bent u bij uitvaartcentrum Meride altijd zeker van een persoonlijke uitvaartzorg.

De medewerker van uitvaartcentrum Meride biedt u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid in Veenendaal. Wilt u dat de route naar de laatste rustplaats langs een geliefde plek van de overledene in Veenendaal gaat? Wilt u een rouwbus om de gasten naar de begraafplaats te vervoeren? De medewerker van ons uitvaartcentrum in Veenendaal regelt het voor u. Uw wens staat bij Meride voorop.

Maak kennis met enkele uitvaartverzorgers die de uitvaart in Veenendaal verzorgen

Uitvaartcentrum in Veenendaal: Bij Meride is het in vertrouwde handen

Als uitvaartcentrum weet Meride hoe belangrijk het voor de nabestaanden is om de overledene een waardig en persoonlijk afscheid te geven. Daarbij beslist u wat u zelf bijdraagt aan het afscheid en wat de medewerkers van Uitvaartcentrum Meride van u overneemt. Vaak zijn dat praktische zaken, zoals het regelen van vervoer naar het uitvaartcentrum in Veenendaal of het bestellen van rouwboeketten die u heeft uitgekozen.

Zijn de uitvaartwensen van de overledene bij u bekend? Desgewenst denkt onze uitvaartverzorger ook inhoudelijk met u mee over de afscheidsplechtigheid bij ons uitvaartcentrum in Veenendaal. U houdt zelf de regie in handen. Omdat onze uitvaartverzorger thuis is in Veenendaal en omstreken, kan hij u ook inspiratie leveren om de uitvaart een nog persoonlijker karakter te geven, bijvoorbeeld door de afscheidsplechtigheid te houden op een locatie in Veenendaal waar de overledene graag kwam. Daarmee bent u bij Uitvaartcentrum Meride altijd verzekerd van een integer en persoonlijk afscheid in Veenendaal.

Uitvaart regelen

Voor het melden van een overlijden en informatie over uitvaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

085-40 18 12324/7 gratis

Een offerte op maat

Wilt u precies weten hoeveel de uitvaart kost zoals u die voor ogen heeft? Vraag dan nu een offerte aan.

Kennis maken

Maak alvast kennis met de uitvaartverzorger, stel al uw vragen en ontvang een uitgewerkte offerte.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek in Veenendaal

VeenendaalWeet u al wat u wilt voor uw uitvaart? U kunt uw uitvaartwensen laten vastleggen bij Uitvaartcentrum Meride. U kunt tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis in Veenendaal precies aangeven wat u van het uitvaartcentrum verwacht. Wilt u een luxe kist of kiest u voor een draagbaar met lijkwade? Weet u al wat voor muziek u wilt laten horen? Door uw wensen vast te laten leggen bij het uitvaartcentrum neemt u uw nabestaanden de zorg voor deze persoonlijke keuzes uit handen. De medewerker van ons uitvaartcentrum in Veenendaal zet uw wensen op papier, zodat ze alleen nog maar te hoeven worden uitgevoerd.

Wilt u gebruik maken van de mogelijkheid om uw uitvaartwensen alvast te laten vastleggen bij ons uitvaartcentrum? Bel dan naar 0318-727034 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl om een afspraak te maken voor een persoonlijk kennismakinggesprek met onze uitvaartverzorger bij u thuis in Veenendaal.

Uitvaartcentrum in Veenendaal: Meride en uw uitvaartpolis

Als onafhankelijk uitvaartcentrum verkoopt Meride zelf geen uitvaartverzekeringen. Welke uitvaartverzekering u ook heeft, u kunt met elke polis terecht bij ons uitvaartcentrum in Veenendaal. De medewerker van het uitvaartcentrum houdt het budget in de gaten, hoewel de meeste uitvaartverzekeringen een eenvoudige uitvaart wel dekken. Omdat de medewerker van ons uitvaartcentrum Veenendaal en de omgeving goed kent, weet hij vaak ook goedkopere alternatieven, zodat er ruimte overblijft voor extra dingen.

Wat kost een uitvaartcentrum in Veenendaal?

Als uitvaartcentrum weten we bij Meride dat een uitvaart kosten met zich meebrengt waar u niet dagelijks bij stilstaat. Wilt u extra rouwkaarten versturen of wilt u extra volgauto’s? Dit soort keuzes zijn van invloed op de kosten van een uitvaart. Uitvaartcentrum Meride biedt diverse pakketten waarbij u een vaste dienstverlening tegen vaste prijzen krijgt. Deze pakketten kunt u altijd aanpassen. Uw contactpersoon van uitvaartcentrum Meride stelt een duidelijke offerte voor u op, zodat u altijd een overzicht heeft van de kosten van de uitvaart in Veenendaal.

Uitvaartcentrum Veenendaal: altijd bereikbaar

De medewerkers van ons uitvaartcentrum in Veenendaal zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Voor als u een overlijden wilt melden, maar ook als u andere vragen heeft of bijvoorbeeld nog iets wilt wijzigen aan de uitvaart in Veenendaal kunt u ons altijd bellen via 0318-727034.De medewerkers van ons uitvaartcentrum staan u graag te woord.

Wat te doen bij een overlijden?

Meride kan bij elke uitvaartcentrum in Veenendaal terechtAls uw dierbare overlijdt, moet u veel zaken regelen. Als uitvaartcentrum helpen we u graag bij het regelen van de belangrijkste praktische zaken. Als u belt met Meride via 0318-727034, zorgen wij dat er direct een medewerker van ons uitvaartcentrum bij u thuis in Veenendaal komt. U kunt zelf alvast wat zaken regelen aan de hand van deze checklist.

Onderstaande checklist hebben we ook als handige PDF voor u beschikbaar. Download hem via de button, print hem uit en vink alles af zodat u niets hoeft te vergeten.
Download checklist

Checklist bij overlijden en het uitvaartcentrum in Veenendaal

 1. Bij een overlijden thuis belt u eerst de huisarts of waarnemend arts. Bij een overlijden in een ziekenhuis of zorgcentrum wordt deze door het personeel gewaarschuwd. Bij een overlijden tijdens een vakantie moet de alarmcentrale van de reisverzekering worden gebeld. Bij een overlijden bij een ongeluk moet u de verzekeringsmaatschappij inschakelen.
 2. Bel vervolgens Uitvaartcentrum Meride in Veenendaal op 0318-727034.
 3. Leg de uitvaartpolis van de overledene vast klaar.
 4. Als de overledene een wilsbeschikking of testament had, staan hierin mogelijk ook de uitvaartwensen in. Als de overledene een kennismakingsgesprek met een medewerker van ons uitvaartcentrum in Veenendaal heeft gehad, dan zijn de uitvaartwensen bij Meride bekend.
 5. Leg de identiteitskaart of paspoort en/of het trouwboekje van de overledene klaar.
 6. Begin met het opstellen van een adressenlijst voor het versturen van de rouwkaarten.
 7. Leg vast kleding voor de overledene klaar.
Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen.
Zodra de uitvaartverzorger van Meride bij u is, helpt hij u met de volgende stappen, zoals het vervoer naar het uitvaartcentrum en de aangifte bij de burgerlijke stand van de gemeente Veenendaal.

Meride: voor een persoonlijk afscheid in elk uitvaartcentrum in Veenendaal

Nadat de eerste belangrijke stappen zijn gezet, kunt u zich richten op het afscheid zelf. Onze uitvaartverzorger denkt met u mee over de uitvaart in Veenendaal en is graag een inspiratiebron voor als u het even niet weet. Omdat hij thuis is in Veenendaal en omstreken, kan hij ook meedenken over een nog persoonlijker invulling van de uitvaart. Zo is het misschien mogelijk om de afscheidsplechtigheid niet te houden in het uitvaartcentrum, maar op een andere locatie in Veenendaal waar de overledene een binding mee had, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk of een bestuursfunctie bij een sportvereniging of buurthuis in Veenendaal. De uitvaartverzorger denkt met u mee en zorgt dat alles perfect wordt geregeld.

Ook vindt u veel inspiratie voor een mooi en persoonlijk afscheid in Veenendaal op onze Kennisbank. Zo is de keuze voor de kist een van de eerste en belangrijkste keuzes die u maakt. Wilt u een traditionele uitvaartkist of juist een eigentijdse eco-uitvaartkist? Op de pagina Uitvaartkisten leest u er alles over. Muziek kan tijdens de afscheidsplechtigheid in het uitvaartcentrum in Veenendaal troost bieden. Als de overledene daar zelf geen wensen over had, dan kunt u op de pagina Uitvaartmuziek inspiratie opdoen. Hier staat onder meer een lijst met muziek die we bij eerdere uitvaarten in ons uitvaartcentrum hoorden. Net als muziek bieden ook rituelen troost. Op de pagina Rituelen leest u voorbeelden van rituelen die vaak worden gedaan zoals kaarsen aansteken, maar u kunt ook inspiratie opdoen bij voorbeelden van persoonlijke rituelen die zowel in het uitvaartcentrum in Veenendaal als op de begraafplaats werden gedaan. Na het afscheid sturen mensen vaak nog een dankbetuiging aan de gasten. Op de pagina Dankbetuigingen vindt u inspiratie voor teksten om op een dankbetuiging te zetten.

Bel mij terug

Gegarandeerd heel snel
Klanten over Meride
Heeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?
Lees meer

Waarom Meride?

Onze kernwaarden en werkwijze

Wij verdiepen ons in uw situatieLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.
Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Stappenplan met korte checklist

wat te doen bij een overlijdenAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee moet houden en hoe te handelen.
Lees meer

Opbaren in ons uitvaartcentrum

De 7 zekerheden van Meride voor een Uitvaartcentrum in Veenendaal

Uitvaartcentrum Meride voert elke uitvaart in Veenendaal uit aan de hand van onze 7 zekerheden. Zo weet u zeker dat alles altijd perfect is geregeld. De 7 zekerheden van ons uitvaartcentrum zijn:

 • 1. Perfecte organisatie

  Bij Meride staan uw wensen voorop. Wat doet u zelf en wat nemen wij van u over? De medewerker van ons uitvaartcentrum in Veenendaal legt al uw wensen voor de uitvaart vast.

 • 2. Eén contactpersoon

  Bij uitvaartcentrum Meride krijgt u altijd één contactpersoon die de uitvaart in Veenendaal begeleidt. Deze is uw aanspraakpunt voor Meride en op de hoogte van alle afspraken die u met het uitvaartcentrum maakt.

 • 3. Duidelijke afspraken

  De uitvaartbegeleider van Meride legt alle afspraken met het uitvaartcentrum schriftelijk vast. Zo heeft u altijd overzicht. Als u nog iets wilt wijzigen, dan wordt dit ook schriftelijk bevestigd.

 • 4. Duidelijke begroting

  Als alle afspraken zijn gemaakt, ontvangt u een schriftelijke offerte zodat u alle kosten op een rijtje heeft. Zo weet u ook financieel altijd waar u aan toe bent bij Meride in Veenendaal. Als u akkoord gaat met de offerte, beginnen we direct met de uitvoering van de afspraken.

 • 5. Ervaren uitvaartverzorgers in Veenendaal

  Uitvaartcentrum Meride werkt uitsluitend met ervaren uitvaartverzorgers die beschikken over een vakopleiding en over een ruime ervaring als medewerker bij een uitvaartcentrum in Veenendaal. Zij zijn dienstbaar, daadkrachtig en doortastend en zijn zeer gemotiveerd om een stijlvol en persoonlijk afscheid te regelen.

 • 6. Goede klachtafhandeling

  Alle medewerkers van ons uitvaartcentrum werken aan de hand van onze Kwaliteitsverklaring. Hierin staat ook beschreven hoe wij klachten afhandelen. Heeft u een klacht en komt u daar niet uit met uw uitvaartbegeleider in Veenendaal? Dan wordt uw klacht overgenomen en afgehandeld door een onafhankelijke derde partij.

 • 7. Klanttevredenheid

  Uitvaartcentrum Meride evalueert elke uitvaart in Veenendaal en toetst continu de kwaliteit van onze dienstverlening. Veel van onze klanten maken hiervan gebruik om een extra
  compliment te geven. Soms komt er een verbeterpunt naar voren. Deze nemen wij mee in onze verdere dienstverlening.

Uitvaartcentrum in Veenendaal en uw uitvaartpolis

Veenendaal
Meride is een onafhankelijk uitvaartcentrum en biedt zelf geen uitvaartpolissen aan. U kunt altijd bij ons uitvaartcentrum in Veenendaal terecht, wat voor uitvaartpolis u ook heeft. De uitvaartverzorger van ons uitvaartcentrum bewaakt het budget, zodat u zich in alle rust kunt richten op een mooi en persoonlijk afscheid van uw dierbare in Veenendaal. Daarnaast denkt de medewerker van het uitvaartcentrum altijd mee over alternatieven, zodat u het afscheid niet alleen nog persoonlijker kunt maken, maar zodat er ook ruimte kan ontstaan voor extra’s.

Naturaverzekering

Als de overledene een naturaverzekering heeft, dan worden sommige diensten volgens de voorwaarden deze verzekering. Dit is overigens niet altijd verplicht. Weet u het niet zeker? Bel dan Uitvaartcentrum Meride voor een polischeck. Samen met uw uitvaartverzorger in Veenendaal kunt u dan kijken of uw wensen binnen de mogelijkheden passen.

Wat kost een uitvaartcentrum in Veenendaal?

Als uitvaartcentrum zijn we ons er bij Meride zeer van bewust dat elke uitvaart kosten met zich meebrengt waar u niet dagelijks bij stilstaat. Zo is cremeren vaak iets duurder dan begraven, omdat er bij begraven ook nog extra kosten voor grafrechten en een grafmonument in Veenendaal bij komen. Als u extra rouwkaarten wilt versturen, dan brengt dat ook hogere kosten met zich mee. Als u veel gasten verwacht, heeft dat invloed op de hoogte van de kosten van de catering. Of als u niet op een begraafplaats in Veenendaal wilt worden begraven, maar op een natuurbegraafplaats buiten Veenendaal, dan zal het vervoer hierheen ook voor extra kosten zorgen. Voor een helder overzicht op de kosten kunt u altijd een offerte opvragen. Bespreekt u het liever persoonlijk in een gesprek? Bel dan Uitvaartcentrum Meride op 0318-727034 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl om een afspraak te maken met een uitvaartverzorger bij u thuis in Veenendaal.

Meer informatie? Neem gerust contact op

heeft u nog meer vragen of wilt u meer weten over de dienstverlening van Meride als uitvaartcentrum in Veenendaal? U kunt ons altijd bellen, ook als u een kennismakingsgesprek wilt met een medewerker van ons uitvaartcentrum bij u thuis in Veenendaal. Bel 0318-727034 of stuur een e-mail via klantenservice@meride.nl. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.

Meride in andere steden:

meride09399

uitvaartcentrum Veenendaal