Overlijden melden?

085 – 40 18 123 (Dag en nacht)

Kostenopgave aanvragen

Ik wil weten wat een uitvaart met onze wensen precies kost.

Kennismakingsgesprek aanvragen

Door middel van een vrijblijvend gesprek bij u thuis kunt u kijken of het klikt.

Bij Meride staan uw wensen voor de uitvaart in Cuijk centraal

Als iemand overlijdt, komt er veel kijken bij het regelen van de uitvaart. Omdat u het in deze periode al moeilijk genoeg heeft, doet Meride er alles aan om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken. Daarbij staat uw wens voorop. Afscheid nemen kan maar één keer, dus is het wel zo prettig als dat in stijl van de overledene gebeurt. Wilt u meer weten over de dienstverlening van Meride? Bel ons dan op 085 – 40 18 123 voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij u thuis in Cuijk.

9,2

273 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

U bent met of zonder uitvaartpolis welkom

Uw uitvaartpolis komt bij Meride vaak beter tot zijn recht. Waarom?

Ons team voor Cuijk

Onze medewerkers stoppen niet totdat u tevreden bent.

Marc Dreuning

Algemeen directeur

Gerdine van Kooten

Teamleidster

Ronald van Maaren

Uitvaartverzorger

Anne-Marie Boogaarts

Uitvaartverzorger

Jeroen van Riet

Uitvaartverzorger

Sonja Koster

Uitvaartverzorger

Kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend gesprek kijken of het met de uitvaartverzorger klikt.

98% van onze klanten beveelt Meride Uitvaartverzorging aan

Uitvaartverzorger met passie

“De uitvaartverzorger verstond zijn vak erg goed. Hij heeft de gehele uitvaart van mijn lieve man bijzonder goed in banen geleid. Hij heeft zich erg goed verdiept in onze situatie thuis. Een betere hadden we niet kunnen treffen. Chapeau!”

Caroline Wevers

Altijd 1 contactpersoon

“2 verschillende uitvaarten meegemaakt met hulp van Meride, vriendelijk geholpen, op ons gemak gesteld, goed begeleid. Zelfs met griep, toch de dienst begeleid omdat anders een onbekende voor ons het zou moeten doen! “

Ingrid Verheyen

We doen het samen

“Wij hebben bijzonder prettig samen gewerkt met de uitvaartverzorger. Ik zou vertellen dat ons veel werk uit handen is genomen, dat er goede adviezen werden gegeven en dat alles prima naar wens is verlopen.”

Ellie van Bergen

Direct in contact

Bel dag en nacht bij overlijden:

Kennismakingsgesprek

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan. Wij brengen graag advies bij u thuis.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan. Persoonlijk en op maat.

De medewerkers van Meride: ook thuis in Cuijk

Bij Meride hechten we eraan dat onze uitvaartverzorgers u steunen, adviseren en inspireren vanuit uw eigen wensen. Daarom hebben we onze medewerkers zorgvuldig geselecteerd. Zij beschikken over een opleiding in het vak en over een ruime ervaring als medewerker bij een uitvaartcentrum. Daarnaast beschikken onze medewerkers in Cuijk en omstreken over een uitgebreid netwerk in Cuijk, zodat ze alle mogelijkheden weten om het afscheid van uw dierbare nog persoonlijker te maken. Zo bent u bij Meride altijd zeker van een persoonlijke uitvaartzorg.

Een uitvaartcentrum in Cuijk en uw uitvaartpolis

Als onafhankelijke uitvaartverzorger verkoopt Meride zelf geen uitvaartverzekeringen. Welke uitvaartverzekering u ook heeft, u kunt met vrijwel elke polis bij ons terecht. Onze uitvaartverzorgers houden het budget in de gaten, hoewel de meeste uitvaartverzekeringen een eenvoudige uitvaart wel dekken. Omdat onze medewerkers de omgeving van Cuijk goed kennen, weten zij vaak ook goedkopere alternatieven, zodat er ruimte overblijft voor extra dingen.

Uitvaart in Cuijk: Meride inspireert en ontzorgt

Als uitvaartonderneming weet Meride hoe belangrijk het voor de nabestaanden is om de overledene een waardig en persoonlijk afscheid te geven. Daarbij beslist u wat u zelf bijdraagt aan het afscheid en wat de medewerkers van Meride van u overnemen. Vaak zijn dat praktische zaken, zoals het regelen van vervoer naar het uitvaartcentrum in Cuijk of het bestellen van rouwboeketten die u heeft uitgekozen.

Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming. Onze medewerkers werken en wonen verspreid door heel Nederland; er is er altijd wel een bij u in de buurt die Cuijk en omgeving goed kent. Wij zijn niet gebonden aan rouwlocaties of één bepaald uitvaartcentrum in Cuijk. Daarom bent u bij Meride geheel vrij om een uitvaartcentrum in Cuijk te kiezen waar u zich prettig bijvoelt. Onze uitvaartverzorger kan u hier uiteraard bij helpen.

Zijn de uitvaartwensen van de overledene bij u bekend? Desgewenst denkt onze uitvaartverzorger ook inhoudelijk met u mee over de afscheidsplechtigheid in Cuijk. U houdt zelf de regie in handen. Omdat onze uitvaartverzorger thuis is in Cuijk en omstreken, kan hij u ook inspiratie leveren om de uitvaart een nog persoonlijker karakter te geven, bijvoorbeeld door de afscheidsplechtigheid te houden op een locatie in Cuijk waar de overledene graag kwam. Daarmee bent u bij Meride altijd verzekerd van een integer en persoonlijk afscheid.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek in Cuijk

Weet u al wat u wilt voor uw uitvaart? U kunt uw uitvaartwensen laten vastleggen bij Meride. U kunt tijdens een persoonlijk gesprek bij u thuis in Cuijk precies aangeven wat u wilt. Heeft u een voorkeur voor een specifiek uitvaartcentrum in Cuijk ? Wilt u een luxe kist of kiest u voor een draagbaar met lijkwade? Weet u al wat voor muziek u wilt laten horen? Door uw wensen vast te laten leggen bij Meride neemt u uw nabestaanden de zorg voor deze persoonlijke keuzes uit handen. De uitvaartbegeleider van Meride zet uw wensen op papier, zodat ze als het moment daar is, alleen nog maar uitgevoerd moeten worden.

Cuijk

Wat kost een uitvaart in Cuijk?

Bij Meride weten we dat een uitvaart kosten met zich meebrengt waar u niet dagelijks bij stilstaat. Wilt u extra rouwkaarten versturen of wilt u extra volgauto’s? Verwacht u veel bezoekers en heeft u daarom meer tijd nodig in het uitvaartcentrum? Dit soort keuzes zijn van invloed op de kosten van een uitvaart. Meride biedt diverse pakketten waarbij u een vaste dienstverlening tegen vaste prijzen krijgt. Deze pakketten kunt u altijd aanpassen. Uw contactpersoon stelt een duidelijke offerte voor u op, zodat u altijd een overzicht heeft van de uitvaartkosten in Cuijk.

Uitvaartcentrum Meride: altijd bereikbaar

De medewerkers van Meride zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar, ook in Cuijk. Als u een overlijden wilt melden, maar ook als u andere vragen heeft of bijvoorbeeld nog iets wilt wijzigen aan de uitvaart in Cuijk kunt u ons altijd bellen via 085 – 40 18 123.De medewerkers van Meride staan u graag te woord.

Wat te doen bij een overlijden?

Als uw dierbare overlijdt, moet u veel zaken regelen. We helpen we u graag bij het regelen van de belangrijkste praktische zaken. Als u belt met Meride via 085 – 40 18 123, zorgen wij dat er direct een medewerker bij u thuis in Cuijk komt. U kunt zelf alvast wat zaken regelen aan de hand van deze checklist.

Checklist bij overlijden in Cuijk

  1. Bij een overlijden thuis belt u eerst de huisarts of waarnemend arts. Bij een overlijden in een ziekenhuis of zorgcentrum wordt deze door het personeel gewaarschuwd. Bij een overlijden tijdens een vakantie moet de alarmcentrale van de reisverzekering worden gebeld. Bij een overlijden bij een ongeluk moet u de verzekeringsmaatschappij inschakelen.
  1. Bel vervolgens Meride op 085 – 40 18 123.
  2. Leg de uitvaartpolis van de overledene vast klaar..
  3. Als de overledene een wilsbeschikking of testament had, staan hierin mogelijk ook de uitvaartwensen in. Als de overledene een kennismakingsgesprek met een medewerker van ons heeft gehad, dan zijn de uitvaartwensen bij Meride bekend.
  4. Leg de identiteitskaart of paspoort en/of het trouwboekje van de overledene klaar.
  5. Begin met het opstellen van een adressenlijst voor het versturen van de rouwkaarten.
  6. Leg vast kleding voor de overledene klaar.

Deze checklist is ook beschikbaar als PDF, zodat u deze kunt printen.

Zodra de uitvaartverzorger van Meride bij u is, helpt hij u met de volgende stappen, zoals het vervoer naar het uitvaartcentrum in Cuijk en de aangifte bij de burgerlijke stand van de gemeente Cuijk.

Direct in contact

Bel dag en nacht bij overlijden:

Kennismakingsgesprek

Vraag hier een kennismakingsgesprek aan. Wij brengen graag advies bij u thuis.

Offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan. Persoonlijk en op maat.

Meride: voor een persoonlijk afscheid in elk uitvaartcentrum in Cuijk

Nadat de eerste belangrijke stappen zijn gezet, kunt u zich richten op het afscheid zelf. Onze uitvaartverzorger denkt met u mee over de uitvaart in Cuijk en is graag een inspiratiebron voor als u het even niet weet. Omdat uw contactpersoon thuis is inCuijk en omstreken, kan hij ook meedenken over een nog persoonlijker invulling van de uitvaart. Zo is het misschien mogelijk om de afscheidsplechtigheid niet te houden in een uitvaartcentrum in Cuijk, maar op een andere locatie in Cuijk waar de overledene een binding mee had, bijvoorbeeld door vrijwilligerswerk of een bestuursfunctie bij een sportvereniging of buurthuis in Cuijk. De uitvaartverzorger denkt met u mee en zorgt dat alles perfect wordt geregeld.

Ook vindt u veel inspiratie voor een mooi en persoonlijk afscheid in Cuijk op onze Kennisbank. Zo is de keuze voor de kist een van de eerste en belangrijkste keuzes die u maakt. Wilt u een traditionele uitvaartkist of juist een eigentijdse eco-uitvaartkist? Op de pagina Uitvaartkisten leest u er alles over. Muziek kan tijdens de afscheidsplechtigheid in het uitvaartcentrum in Cuijk troost bieden. Als de overledene daar zelf geen wensen over had, dan kunt u op de pagina Uitvaartmuziek inspiratie opdoen. Hier staat onder meer een lijst met muziek die we bij eerdere uitvaarten hoorden. Net als muziek bieden ook rituelen troost. Op de pagina Rituelen leest u voorbeelden van rituelen die vaak worden gedaan zoals kaarsen aansteken, maar u kunt ook inspiratie opdoen bij voorbeelden van persoonlijke rituelen die zowel in het uitvaartcentrum in Cuijk als op de begraafplaats werden gedaan. Na het afscheid sturen mensen vaak nog een dankbetuiging aan de gasten. Op de pagina Dankbetuigingen vindt u inspiratie voor teksten om op een dankbetuiging te zetten.

Bel mij terug

Wij verdiepen ons in uw situatieHeeft u het erg druk of wilt u graag terug gebeld worden buiten uw werktijden om?
Vraag aan

Waarom Meride?

wat te doen bij een overlijdenLees hier alles over de persoonlijke werkwijze van Meride Uitvaartverzorging.
Lees meer

Wat te doen bij een overlijden

Opbaren in ons uitvaartcentrumAlle stappen op een rijtje waar u rekening mee kunt houden en hoe te handelen.
Lees meer

De 7 zekerheden van Meride voor een Uitvaartcentrum in Cuijk

Uitvaartonderneming Meride voert elke uitvaart in Cityname uit aan de hand van onze 7 zekerheden. Zo weet u zeker dat alles altijd perfect is geregeld. De 7 zekerheden van Meride zijn:

1. Perfecte organisatie

Bij Meride staan uw wensen voorop. Wat doet u zelf en wat nemen wij van u over? De medewerker van Meride legt al uw wensen voor de uitvaart in Cuijk vast.

2. Eén contactpersoon

Bij Meride krijgt u altijd één contactpersoon die de uitvaart in Cityname begeleidt. Deze is uw aanspraakpunt voor Meride en op de hoogte van alle afspraken die u met het uitvaartcentrum maakt.

3. Duidelijke afspraken

De uitvaartbegeleider van Meride legt alle afspraken schriftelijk vast. Zo heeft u altijd overzicht. Als u nog iets wilt wijzigen, dan wordt dit ook schriftelijk bevestigd.

4. Duidelijke begroting

Als alle afspraken zijn gemaakt, ontvangt u een schriftelijke offerte zodat u alle kosten op een rijtje heeft. Zo weet u ook financieel altijd waar u aan toe bent bij Meride. Als u akkoord gaat met de offerte, beginnen we direct met de uitvoering van de afspraken.

5. Ervaren uitvaartverzorgers in Cuijk

Meride werkt uitsluitend met ervaren uitvaartverzorgers die beschikken over een vakopleiding en over een ruime ervaring als medewerker bij een uitvaartcentrum. Zij zijn dienstbaar, daadkrachtig en doortastend en zijn zeer gemotiveerd om een stijlvol en persoonlijk afscheid te regelen.

6. Goede klachtafhandeling

Alle onze medewerkers werken aan de hand van onze Kwaliteitsverklaring. Hierin staat ook beschreven hoe wij klachten afhandelen. Heeft u een klacht en komt u daar niet uit met uw uitvaartbegeleider in Cuijk? Dan wordt uw klacht overgenomen en afgehandeld door een onafhankelijke derde partij.

7. Klanttevredenheid

Meride evalueert elke uitvaart in Cuijk en toetst continu de kwaliteitvan onze dienstverlening. Veel van onze klanten maken hiervan gebruik om een extra compliment te geven. Soms komt er een verbeterpunt naar voren. Deze nemen wij mee in onze verdere dienstverlening.

Uitvaartcentrum Cuijk en uw uitvaartpolis

uitvaartcentrum Cuijk

Meride is een onafhankelijke uitvaartonderneming en biedt zelf geen uitvaartpolissen aan. U kunt altijd bij ons, ongeacht welke uitvaartpolis u heeft. De uitvaartverzorger bewaakt het budget, zodat u zich in alle rust kunt richten op een mooi en persoonlijk afscheid van uw dierbare in Cuijk. Daarnaast denkt onze medewerker altijd mee over alternatieven, een dienst op een andere locatie dan een uitvaartcentrum, livemuziek etc, zodat u het afscheid niet alleen nog persoonlijker kunt maken, maar zodat er ook ruimte kan ontstaan voor extra’s.

Naturaverzekering

Als de overledene een naturaverzekering heeft, dan worden sommige diensten vergoed volgens de voorwaarden deze verzekering. Dit is overigens niet altijd verplicht. Weet u het niet zeker? Bel dan met een medewerker van Meride voor een polis-check. Samen met uw uitvaartverzorger in Cuijk kunt u dan kijken of uw wensen binnen de mogelijkheden passen.

Wat kost een uitvaart in Cuijk?

Bij Meride zijn we ons er zeer van bewust dat elke uitvaart kosten met zich meebrengt waar u niet dagelijks bij stilstaat. Zo is cremeren vaak iets duurder dan begraven, omdat er bij begraven ook nog extra kosten voor grafrechten en een grafmonument in Cuijk bij komen. Als u extra rouwkaarten wilt versturen, dan brengt dat ook hogere kosten met zich mee. Als u veel gasten verwacht, heeft dat invloed op de hoogte van de kosten van de catering en het uitvaartcentrum. Of als u niet op een begraafplaats in Cuijk wilt worden begraven, maar op een natuurbegraafplaats buiten Cuijk, dan zal het vervoer vanuit het uitvaartcentrum in Cuijk hierheen ook voor extra kosten zorgen. Voor een helder overzicht op de kosten kunt u altijd een offerte opvragen. Bespreekt u het liever persoonlijk in een gesprek? Bel dan Meride op 085 – 40 18 123 of stuur een e-mail naar klantenservice@meride.nl om een afspraak te maken met een uitvaartverzorger bij u thuis in Cuijk.

Meer informatie? Neem gerust contact op

Heeft u nog meer vragen of wilt u meer weten over de dienstverlening van Meride in Cuijk? U kunt ons altijd bellen, ook als u een kennismakingsgesprek wilt met een medewerker van ons bij u thuis in [city}. Bel 085 – 40 18 123 of stuur een e-mail via klantenservice@meride.nl. Onze medewerkers zijn u graag van dienst.