Onze uitvaartverzorger

bij u in de buurt
 • Home » Steun krijgen en geven » Kinderuitvaart

  Kinderuitvaart

  Waar Meride Uitvaartverzorging helaas niet over beschikt is een toverstafje. Een middel om het meest verschrikkelijke dat een mens kan overkomen, het overlijden van zijn kind, ongedaan te maken. Wat Meride Uitvaartverzorging wel kan bieden zijn zeer betrokken, zeer professionele en ervaren medewerkers, die in zo’n intens verdrietige situatie tot grote steun zijn.

  Een uitvaart van wie ook, kan en mag nooit standaard zijn. Immers, standaard mensen bestaan niet. Maar een afscheid van een kind, soms nog onvoldragen, soms wat ouder, heeft een hele bijzondere extra dimensie. Immers, er wordt ook afscheid genomen van een toekomst, van dromen, van verwachtingen, vaak ook van hoop.

  Een bescheiden of juist grote kinderuitvaart

  Het ene gezin zal dit grote verdriet stil en in intieme kring willen verwerken. Vooral geen toeters en bellen, maar ingetogen en afgeschermd van de buitenwereld. Het andere gezin zal behoefte hebben aan het delen met heel veel anderen. Elk initiatief wordt omarmd, van opvang tot schoolklas, van buurt tot vereniging. Een stille tocht door velen biedt troost. Tussen deze twee genoemde uitersten zit een scala van mogelijkheden. En om goede keuzes te maken in dagen waarin verdriet en wanhoop vaak helder denken onmogelijk maken, is een deskundige en invoelende uitvaartverzorger van groot belang. Deze begrijpt niet alleen de wensen van de nabestaanden, maar kent ook de gevolgen van bepaalde beslissingen.
  Niets is zo frustrerend en belastend als na een uitvaart de gedachte: “Hadden we dit of dat maar geweten, dan ……”

  Hulp nodig? Bel 085-40 18 123 of vraag een offerte aan

  Eén vast aanspreekpunt

  Bij Meride heeft u te maken met één vast aanspreekpunt; de uitvaartverzorger die u van begin tot einde begeleidt. Hij (of zij) staat tot uw beschikking, hoe vaak dat ook nodig mocht zijn. Hij communiceert empatisch, maar vooral duidelijk zonder vals sentiment. Geeft advies met heldere onderbouwing, zodat beslissingen weloverwogen genomen kunnen worden. Door zijn ruime ervaring en professionaliteit kent hij alternatieven en draagt oplossingen aan, wanneer bepaalde wensen onuitvoerbaar blijken. Ook de financiële consequenties worden van tevoren uitgelegd, zodat er geen nare verassingen achteraf ontstaan.

  Uw uitvaartverzorger wordt ondersteund door een solide achterban van deskundigen op allerlei gebied. Van verzekeringen tot nazorg, van ambtelijke regelgeving tot religieuze rituelen en gewoonten.

  Na de uitvaart is het werk van de uitvaartverzorger nog niet afgelopen, ondersteuning in de dagen na het afscheid hoort bij zijn taak. Een vertrouwd geworden persoon die u kunt raadplegen of waarmee u na kunt praten of terugkijken als daar behoefte aan is.

  De kosten van een kinderuitvaart

  Indien één van de ouders een polis heeft dan zijn kinderen vaak meeverzekerd. Het kind dient dan wel meteen na de geboorte aangemeld te zijn/worden. U kunt met elke polis bij Meride terecht. Voor onze dienstverleningstarieven klikt u hier. Voor het aanvragen van een gespecificeerde offerte kunt u ons bellen, mailen of het offerteformulier invullen.

  Meride Uitvaartverzorging staat dag en nacht voor u klaar.
  Bel voor advies of het melden van een overlijden naar 085 – 40 18 123.

  Mailen kan naar klantenservice@meride.nl