Meride’s praktische gidsen voor nabestaande

Iedere (toekomstige) klant ontvangt van ons een handige gids die een leidraad biedt bij de afwikkeling van de nalatenschap. Wij hebben deze gidsen in twee varianten. Eén voor de afwikkeling van de nalatenschap van iemand die alleenstaand of ongehuwd was en één voor de afwikkeling van de nalatenschap na het overlijden van een samenlevingspartner. Beide boeken bestaan uit 12 hoofdstukken en beslaan ongeveer 100 pagina’s.

Praktische richtlijnen

Als een dierbare overlijdt, moet er veel worden geregeld. Deze uitgaven zijn speciaal geschreven voor mensen die de nalatenschap moeten afwikkelen. Ze geven u een goed overzicht van de taken die op de schouders rusten van de nabestaanden. En het geeft u praktische richtlijnen hoe u alle zaken zo snel en prettig mogelijk kunt afhandelen.

De hoofdstukken kennen een vaste indeling met uitleg, waar nodig voorbeelden, een checklist en ruimte om aantekeningen te maken. U kunt deze uitgave gebruiken als werkboek om overzicht te houden. Waar nodig, wordt u doorverwezen naar deskundigen of instanties die u kunnen adviseren in uw persoonlijke situatie.