Wij komen graag met u in contact

Op deze pagina vindt u de contactgegevens van ons hoofdkantoor en onze 24-uurs landelijke meldkamer. U kunt dag en nacht bij ons terecht waar u ook woont. Er woont altijd een uitvaartverzorger van Meride bij u in de buurt. U kunt ons dag en nacht telefonisch bereiken.
Indien gewenst is de uitvaartverzorger snel bij u.

Hoofdkantoor

Meride BV
Huizerstraatweg 111
1411 GM Naarden
klantenservice@meride.nl

Postadres

Meride BV
Postbus 95
3970 AB Driebergen-Rijsenburg

Meride’s 24-uurs meldkamer:

085 – 40 18 123

Zakelijke telefoontjes graag op:
088 – 03 04 250

KVK nr. 59053569

Meride Hoofdkantoor
  • Uw gegevens zijn veilig bij ons. Door op "Formulier verzenden" te klikken gaat u ermee akkoord dat we contact met u op kunnen nemen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Meride: altijd dichtbij.

Onze uitvaartverzorgers wonen en werken in heel Nederland. Er zijn er altijd meerdere die de mogelijkheden bij u in de regio kennen.
Meride: lokaal betrokken en altijd dichtbij.

Onze uitvaartverzorgers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar. Bel ons en u wordt direct te woord gestaan. Vragen worden vrijblijvend beantwoord. Als u nu hulp nodig heeft kan een uitvaartverzorger snel bij u zijn.

Kom nu in contact met onze uitvaartverzorger bij u in de buurt en bel naar: 085–40 18 123

“Ik ben enorm dankbaar naar onze klanten die ons dagelijks hun vertrouwen geven. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van het vak dat ze gekozen hebben en zetten ze hun ervaring graag in, óók voor U.“