Wij komen graag met u in contact

U kunt ons dag en nacht telefonisch bereiken. Wij staan voor u klaar om vragen te beantwoorden of om direct in actie te komen. Liever per e-mail contact? Gebruik het contactformulier hieronder om een bericht aan Meride te verzenden. U ontvangt direct een reactie van een van onze medewerkers.

Hoe kunnen we u helpen?

Laat het ons weten, u krijgt snel antwoord.

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons. Door op "Formulier verzenden" te klikken gaat u ermee akkoord dat we contact met u op kunnen nemen.

Direct in contact

Bel 24/7 bij vragen of  overlijden

Chat: Zie rechts onderin uw scherm

“Ik ben enorm dankbaar naar onze klanten die ons dagelijks hun vertrouwen geven. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van het vak dat ze gekozen hebben en zetten ze hun ervaring graag in, óók voor U.“

Onze uitvaartverzorgers staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar. Bel ons en u wordt direct te woord gestaan. Vragen worden vrijblijvend beantwoord. Als u nu hulp nodig heeft kan een uitvaartverzorger snel bij u zijn.

Kom nu in contact met onze uitvaartverzorger bij u in de buurt en bel naar: 085–40 18 123


Ga naar de Meride pagina voor uw plaatsnaam > >>

 

Meride Uitvaartverzorging op social media

Onze uitvaartverzorgers wonen en werken in heel Nederland. Zij kennen de mogelijkheden bij u in de regio. Meride: altijd dichtbij.

Hoofdkantoor
Meride BV
Huizerstraatweg 111
1411 GM Naarden

085–40 18 123

KVK nr. 59053569

Postadres
Meride BV
Postbus 95
3970 AB Driebergen-Rijsenburg