Werkwijze

De werkwijze van Meride kenmerkt zich door zorg en aandacht. In overleg met u regelen wij alle zaken rondom de uitvaart tot in detail. U kunt met al uw wensen en vragen terecht bij onze uitvaartverzorgers. Zo kunt u waardig afscheid nemen, op een manier  waar u zich goed bij voelt en die bij u past.

Contact met Meride

Bij een overlijden kunt u ons bereiken op telefoonnummer 085 – 40 18 123 .  We staan 24 uur per dag en zeven dagen per week voor u klaar. Na de melding van overlijden, komt een uitvaartverzorger van Meride bij u langs. U bespreekt dan samen in alle rust wat er moet gebeuren en wat de uitvaartverzorger voor u kan doen. Een goed contact tussen u en de uitvaartverzorger is van groot belang voor een soepele organisatie van de begrafenis of crematie. U wordt daarom vanaf het eerste contactmoment tot en met de uitvaart begeleid door dezelfde uitvaartbegeleider. Ook bij eventuele nazorg na de uitvaart kunt u rekenen op deze zelfde uitvaartverzorger.

Werkwijze van onze uitvaartverzorgers

Bij een overlijden heeft u niet alleen met verdriet te maken. Kort na een overlijden moeten er ook veel praktische zaken geregeld worden. Onze uitvaartverzorgers kunnen u veel van deze taken en zorgen uit handen nemen, zodat u tijd heeft om afscheid te nemen. Om het afscheid geheel naar uw wens en zo persoonlijk mogelijk te maken, kunt u een aantal  dingen samen doen met de uitvaartverzorger. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het wassen en aankleden van uw dierbare, het ontwerpen van de rouwkaart of het zoeken naar een mooie afscheidslocatie. Omdat elk mens uniek is, bestaat er ook geen standaard uitvaart. De uitvaartverzorger bespreekt daarom uw wensen en de daarbij horende mogelijkheden zorgvuldig met u.

Ons team staat Dag en Nacht voor u klaar

Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Gerdine van Kooten - uitvaartverzorger en manager uitvaartzorg bij Meride Uivaartverzorging

Gerdine van Kooten

Team leidster

Peter Vermeer

Peter Vermeer

Uitvaartverzorger

Vanessa Baloe

Vanessa Baloe

Uitvaartverzorger

Jeroen van Riet

Jeroen van Riet

Uitvaartverzorger

Kennismakingsgesprek aanvragen

Vraag een kennismakingsgesprek aan en ontvang direct 5 voorbereidingstips op het gesprek met de uitvaartverzorger.