Meride Uitvaartverzorging

Meride Uitvaartverzorging staat altijd voor u klaar. Wij zijn bereikbaar op ieder moment van de dag. Bij onze uitvaartverzorgers staan uw wensen centraal. Zij helpen u door het regelen van alles wat er bij een uitvaart komt kijken. Onze uitvaartverzorgers zijn zeer ervaren en op uw verzoek geven zij advies. Met Meride kiest u voor een professionele organisatie. Onze klanten kiezen voor kleinschalige en persoonlijke uitvaartbegeleiding. Dit doen we integer en met veel aandacht. U kunt ons dag en nacht bellen op 085 – 40 18 123  (24/7).

Zo gaan wij te werk bij het verzorgen van een uitvaart

Meride ondersteunt u in alle facetten die bij goede uitvaartzorg komen kijken. U wordt bijgestaan door één en dezelfde uitvaartverzorger die de uitvaart van A tot Z voor u regelt. Of het nu gaat om een eenvoudige uitvaart, een eco-uitvaart of een exclusieve uitvaart, bij Meride is het in goede en vakbekwame handen. Wij adviseren en u beslist. Meride heeft geen leden en verkoopt geen uitvaartverzekeringen, wij houden ons bij onze leest: Het naar uw wens verzorgen van een uitvaart. Neem bij vragen gerust contact op.

Direct in contact

Bel 24/7 bij vragen of  overlijden

“Ik ben enorm dankbaar naar onze klanten die ons dagelijks hun vertrouwen geven. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van het vak dat ze gekozen hebben en zetten ze hun ervaring graag in, óók voor U.“

Is er een uitvaartverzekering?

U kunt altijd bij Meride terecht, met elke verzekeringspolis. Als u de begrafenis of crematie door Meride laat verzorgen, dan keert de verzekeraar een bedrag van de uitvaartverzekering uit. Wij of uw verzekeraar kunnen u vertellen welk bedrag dat is. Vaak kunnen wij de uitvaart voor minder verzorgen dan het polisbedrag en blijft er geld over.

Meride weet de weg

Meride Uitvaartverzorging heeft langlopende en goed onderhouden contacten bij crematoria, begraafplaatsen, kerken en andere organisaties. Ons netwerk zetten wij in om voor u een passende uitvaart te verzorgen. Meride is goed geïnformeerd over gebruiken en rituelen van verschillende geloofsrichtingen en neemt deze volledig in acht. Voor meer informatie over uitvaart gerelateerde onderwerpen, bezoek Meride’s kennisbank.

Onze mensen

Onze uitvaartverzorgers hebben ruime ervaring en beschikken over erkende vakdiploma’s. Zij werken vanuit hun passie voor het steunen van mensen in een moeilijke periode. Ze zijn integer en betrokken. Uw persoonlijke uitvaartverzorger staat u bij en brengt uw specifieke wensen in kaart. Daarna regelt hij of zij de uitvaart en ontzorgd u bij praktische zaken waar u dat prettig vindt. Wilt u bepaalde aspecten van de uitvaart juist wel zelf regelen, dan geeft u dat aan.

Meer informatie over de kosten van een uitvaart?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden en kosten van een uitvaart? Vraag dan een offerte aan. U kunt ons ook bellen of een terugbelverzoek indienen. Wilt u liever een persoonlijk gesprek? Graag komen wij bij u langs om in alle rust uw wensen te bespreken. Neem gerust voor hulp, vragen of iets anders contact op met onze medewerkers via 085 – 40 18 123  of stuur ons een e-mail op info@meride.nl