Home » Over Meride » Klanten over Meride

Klanten over Meride

Hieronder staan authentieke berichten zoals wij die van onze klanten ontvangen hebben. Sommige zijn gericht aan Meride als bedrijf en andere aan een van onze uitvaartverzorgers. We hebben ze geanonimiseerd en eventuele spel- en stijlfouten behouden.

Onze klanten bevelen ons aan, én geven ons een rapportcijfer, benieuwd welk cijfer? Klik dan hieronder.

The Feedback Company

“Met veel dank voor de invoelende begeleiding namens ons hele gezin.”

 

“Geacht team Meride Uitvaartverzorging, ik wil u enorm bedanken voor de hulp en steun die mij is toegekend tijdens het wegvallen van mijn echtgenoot. Hij was voor mij echt heel belangrijk. Alles was prima verzorgd ondanks aan mijn kant veel moeilijkheden. Nogmaals bedankt.”

 

“Ik wil jou nog bedanken voor de fijne begeleiding en samenwerking! Met warme gevoelens kijken wij allemaal terug op het, voor ons, mooie afscheid van onze moeder. Heel waardevol is dat! De bloemen die je voor ons hebt laten ‘plukken’ uit ons bloemstuk voor op de kist, was een grote verrassing. Daar waren we zo blij mee! Wat ik ook zo indrukwekkend vond, was dat jij, toen de rouwauto bij de flat wegreed, voor de auto uitliep, en wij stapvoets volgden, zo haar woonbuurtje uit. Heel mooi en respectvol was dat. Kortom, ik bewaar aan de uitvaart van mijn moeder een heel goed en warm gevoel en voor alles wat jij daaraan hebt bijgedragen, wil ik je heel erg bedanken!!”

 

“Beste , we kijken terug op een mooie, eenvoudige uitvaart. Het is goed en waardig gegaan.  Dank je.”

 

“Hartelijk bedankt voor de goede, discrete en effectieve zorg voor de uitvaart van onze moeder. De laatste dagen zijn in een flits voorbij gegaan, maar mede dankzij jouw bijdrage is het toch een prima tijd geworden. Hartelijke groet namens ons allen.”

 

“Ha, bedankt voor de geweldige begeleiding. We zijn er allemaal erg blij mee. Onze complimenten, het was een waardig afscheid zo. Hartelijke groet.”

 

“Ik wil je naast de beste wensen voor 2015 nog even bedanken voor je uitstekende begeleiding van de uitvaart van mijn echtgenoot. Mede namens mijn tante en moeder hartelijk dank!”

 

“Wij zijn weer met beide benen terug op aarde en hebben ons normale leven weer opgepakt. Tijd om ons te bezinnen over hoe we de begrafenis van mijn schoonmoeder hebben ervaren en te evalueren. We waren heel blij met jouw aanpak. Ongedwongen, luisterend en leidend (begeleidend) zijn kernwoorden die bij jouw optreden horen. Een verademing. Je hebt goed aangevoeld hoe het in de relatie tussen de individuen was. Ik wil je bedanken voor je inspanning en alles wat je voor ons hebt betekend in deze vervelende tijd.”

 

 “Wij zijn zeer te spreken over Meride, en kijken met een goed gevoel terug op de dag van de uitvaart.”

  • Persoonlijk advies
  • Jarenlange ervaring
  • Dag en nacht bereikbaar
  • Persoonlijke begeleiding

“Er zijn  enkelen weken voor bij gegaan en ik besef wat u voor  ons gedaan heeft. We waren allemaal een beetje de klus kwijt, maar u was er om voor ons te zorgen. Ik wilde u danken daarvoor, er blijft een fijne herrinering over.”

 

“Via de weg wil ik je bedanken voor de geweldige steun die je voor ons bent geweest na het overlijden van mijn moeder. Je was een echte steun waar we op konden terugvallen als dat nodig was. Wat we het meeste waarderen aan jou begeleiding was het begrip en de oplossingen waar je mee kwam als de wensen van moeder en onze ideën botsten jij kon dan de oplossing vinden. Hartelijk dank hiervoor. Wij kijken allen zelfs de kleintjes (die praten er nog over) terug op een fijn afscheid van onze moeder zuster oma. Met vriedelijk groet”

 

“Ik wilde je nog even namens de hele familie bedanken voor al je goede zorgen rondom het overlijden van onze vader. Goede voorbereiding, prima regie en mooie woorden bij de crematie zelf. Nogmaals dank voor je hulp.Groeten,”

 

“Hoi, de advertentie is prachtig! Ik wil jou nog namens mijn hele familie bedanken voor wat je voor ons gedaan hebt! Konden we zeer waarderen. Ook in het crematorium heb je heel mooi gesproken. Het sloot goed aan bij wat we graag wilden op deze herdenking.  Dankjewel voor alles!”

 

“Allereerst wil ik je nog bedanken voor de perfecte afhandeling van de dienst van ons moeder. Zelf waren we er heel tevreden over en van verschillende aanwezigen hebben we positieve reacties gekregen. Vooral het gedicht op het einde was heel mooi.”

 

“Wij hebben bijzonder prettig samen gewerkt met de uitvaartverzorger. Ik zou vertellen dat ons veel werk uit handen is genomen, dat op het juiste moment op een prettige manier herinnerd werd aan deadlines, dat er goede adviezen werden gegeven en dat alles prima naar wens is verlopen.”

 

“Ik heb de uitvaartverzorger persoonlijk bedankt voor zijn zeer goede inzet. Op de dag van de uitvaart was zijn zeer positieve houding en optreden opgevallen. Dit heb ik hem ook verteld.”

 

“Wij willen u danken voor de voortreffelijke verzorging en begeleiding van uw organisatie m.b.t. de crematie van onze moeder. In het bijzonder willen wij uw uitvaartverzorger bedanken die ons met raad en daad heeft bijgestaan. Wij zijn hem veel dank verschuldigd. Meride mag blij zijn met zulke uitvaartverzorgers.”

 

“Twee weken geleden heb ik een overlijden meegemaakt die uitvaartonderneming Meride mocht uitvoeren en daar wil ik mijn complimenten over uitspreken! wat ging dat mooi, de uitvoering en de aandacht naar de nabestaanden e.d. ging vlekkeloos, absoluut een compliment en dat wou ik even melden.”

 

“Hoi, We hebben er even een paar dagen de tijd voor genomen om naar jou te evalueren op de dienst. Eigenlijk hebben we samen meteen besproken dat het verdrietig was maar ook mooi en dat komt zeker door de bijdrage en het gevoel wat jij hebt meegegeven. Gelukkig zijn we niet zo vertrouwd met hoe het hoort te gaan maar de persoonlijke noot heeft ons heel veel goed gedaan. Dus bij deze onze meer dan oprechte dank voor de wijze waarop je ons ma en oma hebt begeleid. Heel veel dank.”

 

“Op de eerste plaats wil ik u laten weten dat de uitvaart/crematie van onze tante door Uw organisatie op een geweldige wijze is uitgevoerd! Onze dank hiervoor. Met vriendelijke groeten.”

 

“Hallo, Ik wil je even laten weten dat ik met een goed gevoel op de uitvaart van mijn moeder terugkijk: het was prima verzorgd door jullie waarvoor mijn hartelijke dank! Bedankt en hartelijke groet”

 

“Ik vind dat de uitvaartverzorger een pluim verdiend’

 

“De uitvaart is naar volle tevredenheid verlopen. De uitvaartverzorger bedanken wij voor de zeer nette afhandeling van de hele onderneming”

 

“De uitvaartverzorger verstond zijn vak erg goed. Hij heeft de gehele uitvaart van mijn lieve man bijzonder goed in banen geleid. Hij heeft zich erg goed verdiept in onze situatie thuis. Hij is een topper in zijn vak een betere hadden we niet kunnen treffen. Chapeau!”

 

“Geachte, hartelijk dank  voor de mooie sobere plechtigheid bij de crematie van mijn echtgenote. het is geheel volgens onze wens verlopen. Mijn complimenten gaan in het bijzonder uit naar de uitvaartverzorger die voor mij een rots in de branding was. Nogmaals hartelijk dank.”

 

“Goedenavond, Gisteren vond de uitvaart plaats van onze vader. Mijn zus en ik hebben de uitvaart georganiseerd met bezielende begeleiding van de uitvaartverzorger. Het enquête formulier zullen we invullen, aangaande professionele organisatie. Maar graag willen we in deze mail kenbaar maken hoe ongelofelijk fijn het contact met de uitvaartverzorger is geweest. Ze heeft ons haarfijn aangevoeld en snel geschakeld op hoe wij het graag hadden. Wat een tof en fijn mens is dat! Professioneel, zakelijk als het nodig was, scherp als wij dat even niet waren, warm en met een goed gevoel voor humor. Het paste, het klikte, ze herinnert ons aan een fijne paar dagen waarin we als team zijn opgetrokken. Ja, met een droeve aanleiding, maar mijn vader zou haar ook graag hebben gemogen en waarschijnlijk hebben geglimlacht om de wijze waarop ze met onze humor om is gegaan. Dank Meride voor de professionele organisatie.”

 

“Uitvaartverzorger heeft alles mooi verzorgd. Had alles goed onder controle. Zag er perfect uit. Een sieraad voor uw branche.”

 

“Wij willen de uitvaartverzorger een groot compliment geven. Hij heeft de begrafenis niet alleen verzorgt maar voor ons ontzorgt. Elke ontmoeting of telefonisch contact hebben wij als zeer prettig ervaren.”

 

“Compliment voor de uitvaartverzorger voor de respectvolle en rustige manier van het regelen van de uitvaart.” 

 

“De uitvaartverzorger heeft het geweldig geregeld, geheel naar onze wens. Wij, de kinderen en ik, zijn hem daar zeer dankbaar voor.”

 

“Het luisterend oor, correcte invulling van onze wensen, grote flexibiliteit, ondersteuning, positiviteit.”

 

“Goed geregeld tot in de kleinste details. En persoonlijke aandacht.”

 

“Ik wil mijn dank uitspreken voor de totale afhandeling, de uitvaartverzorger heeft ervoor gezorgd dat wij in rust en waardigheid afscheid hebben kunnen nemen van onze moeder. Dank je wel.” 

 

“Het is allemaal prima verlopen. Geen opmerking. Alles was goed geregeld en zeer tevreden over het regelen door de uitvaartverzorger. Lieve en respect man.”

 

“De Meride uitvaartverzorger was oprecht betrokken en behulpzaam. Jullie krijgen een 10.”

 

“Heel toegankelijk, persoonlijk, menselijk, prima contact & prima geregeld. Veel u it handen genomen & dat is precies wat je wilt op zo’n moment! Dank je wel!”

 

“Bedankkaartje: Dank. Je hebt het prettig en respectvol begeleid, dank!”

 

“Wij willen je graag alsnog en nogmaals een compliment geven. De situatie rond onze vader (familieomstandigheden, historie etc.) was en is een ingewikkelde. Familie die elkaar tientallen jaren niet heeft gezien, verstoorde verhoudingen, duizenden kilometers afstand en verbroken contacten. Jij heb op wonderbaarlijke wijze de sfeer die daarbij hoorde, weten te vertalen naar de wijze waarop je de uitvaart begeleidde. De keuzes voor aankleding van de ruimte en je aan-elkaar-praat-tekst was precies goed. Voor het ritueel er omheen, gold hetzelfde: ontspannen, maar waardig. Dat is knap en getuigt van een grote mate van mensenkennis en inzicht in wat er zich in relaties tussen mensen kan afspelen en dat “normaal” niet bestaat.Alle respect voor hoe je dit hebt gedaan. Je hebt voor ons een grote bijdrage geleverd aan de goede manier waarop wij ondanks alles afscheid van onze vader hebben kunnen nemen.”

 

“Uitmuntend”

 

“Dankzij de professionele maar ook zo persoonlijke inzet van de uitvaartverzorger is dit voor ons zoveel makkelijker geweest. Onuitsprekelijke dank.”

 

“Wij zijn zeer tevreden en de uitvaartverzorger is perfect!!!”

 

“Hartelijk dank voor de bijzonder prettige begeleiding afgelopen week. Het was een verdrietig, maar ook heel mooi afscheid van mijn vader. Hartelijke groet,”

 

“Weet niet wat beter had gekund. De uitvaartverzorger was fijn om mee te werken. Zou het waarderen als de zelfgemaakte kist via uw enige exposure zou kunnen krijgen.”

 

“Er is niets aan toe te voegen, ik ben uiterst tevreden! Mvg” 

 

“Ik wil je graag bedanken voor de goede zorgen en voor een zeer fijn gelopen uitvaart ,wij hebben op een goede en waardige manier afscheid kunnen nemen en dat doet ons goed.”

 

“Een groot compliment aan de uitvaartverzorger. In de moeilijkste periode van mijn leven was hij een rots in de branding. Alles was perfect geregeld en van een uitzonderlijke klasse.”

 

“Hallo, vandaag hebben wij de crematie al gehad. Wij willen jullie een compliment geven voor de prima uitvoering hiervan. De uitvaartverzorger heeft het prima gedaan. Met op het einde een prachtig laatste woord, helemaal bij passend, aan de dienst.”

 

“Deskundige, snelle en correcte begeleiding”

 

“DVD geluidskwaliteit goed. Bedankt voor de steun en betrokkenheid”

 

“Beste, Op donderdag hebben wij mijn vader naar zijn laatste rustplaats gebracht. Met deze mail wil ik graag mijn oprechte dank uitbrengen voor de wijze waarop jullie hebben geacteerd in deze. Het evaluatieformulier heb ik zojuist ingevuld en zal ik toesturen. De efficiëntie en de empathie in jullie handelen is onderdeel van jullie “vak” maar heb ik desondanks toch ervaren als heel geruststellend, attent en waardevol. Een bijzonder compliment wil ik graag maken aan de uitvaartverzorger. Het vermogen om mij in korte tijd te peilen en daar vervolgens de juiste humor tegenover te stellen maakte het voor mij in deze emotionele periode een stuk makkelijker om alle “technische zaken” en formaliteiten goed te dragen. Ga zo door en veel genoegen in jullie werk. Met vriendelijke groeten”

 

“De verzorging door de uitvaartverzorger was heel goed. Ze heeft op de vele fronten haar uiterste best gedaan”

 

“We hebben de uitvaartverzorger als rustig, respectvol en betrokken ervaren. Heel fijn.”

 

“Alles zeer correct in een korte tijd geregeld”

 

“Compliment voor de uitvaartverzorger voor het meedenken, met name het ‘lichtjesritueel’, de respectvolle wijze van handelen en de manier waarop hij ons door de afscheidsplechtigheid heeft geleid”

 

“Een groot compliment voor de uitvaartverzorger voor zijn vriendelijke betrokkenheid. Wij kijken tevreden terug naar de moeilijke, zware dagen!”

 

“Prima verzorgd – toegankelijk, zeer positeif en flexibel”

 

“De uitvaartverzorger was zeer prettig in de omgang. Respectvol, zorgzaam en vriendelijk.”

 

“Uitvaartverzorger erg prettig”

 

“De uitvaartverzorger krijgt een 10. De uitvaartverzorger was de juiste man op de juiste plek. Persoonlijk, met humor en op de achtergrond waar nodig. Hartelijke groet”

 

“Snelheid en correctheid buitengewoon goed. Efficientie: +++ De uitvaartverzorger: Buitengewoon geschikt; fijne vent; juiste gevoel voor situatie en humor. Empathie: +++”

 

“Wij hebben niets zelf moeten regelen, het ging allemaal fantastisch. De uitvaartverzorger heeft het geweldig gedaan! Met een eindtoespraak perfect passend in onze dienst.”

 

“Wij waren zeer tevreden met de uitvaart. Goed uitgevoerd door de uitvaartverzorger”

 

 “Meride en de uitvaartverzorger hebben alles correct en snel geregeld. De uitvaartverzorzorger was zeer bekwaam en correct, heeft veel zorgen stress voorkomen en goede adviezen gegeven. Goede begeleiding voor en na de dienst”

 

“Ik wil heel hartelijk bedanken voor de goede zorgen voor de dood van mijn kind en na die tijd van mij”

 

“Alles naar wens verlopen. Zoals wij gewenst hebben. Heel veel dank!”

 

“Wat een geweldig mens!! De uitvaartverzorger was voor ons geweldig. De kinderen heeft hij op een geweldige manier opgevangen en overal bij betrokken. Ik hoop dat het nog heel lang duurt maar als we er ooit weer voor staan….is Meride de eerste die we bellen.”

 

“Perfect geregeld. Dank.”

 

“Nogmaals dank voor de goede begeleiding van de uitvaart van onze moeder. Het voelde heel goed allemaal.”

 

“De uitvaartverzorger was fijn, rustig en correct.”

 

“Ik wil de uitvaartverzorger bedanken voor de uitmuntende wijze waarop hij mij door de zware dagen heeft geloodst en mij bij een prikkelige familie situatie voorbeeldig uit de wind heeft gehouden als executeur van de uitvaart! Mijn dank hiervoor!!”

 

“De uitvaartverzorger is een topper.”

 

“Ik heb alleen maar complimenten voor de uitvaartverzorger, zoals hij zich aanpaste aan ons. Ik had het niet beter of anders kunnen wensen. Grote dank aan hem.”

 

“Wij zijn zeer tevreden.”

 

“De uitvaartverzorger heeft de uitvaart uitstekend verzorgd.”

 

“Een krul”

 

“Ik ben heel erg tevreden, een groot compliment voor de uitvaartverzorger.”

 

“Dank je wel voor de goede zorgen!”

 

“Ik ben heel erg tevreden, een groot compliment voor de uitvaartverzorger.”

 

“De uitvaartverzorger was een vreselijk aardige man, handelde uiterst correct, stipt. Altijd te bereiken en zeer hulpvaardig.”

 

“De uitvaartverzorger was een geschenk uit de hemel. Bedankt daarvoor, mijn man zou trots zijn geweest!”

 

“Beste, Heel hartelijk dank op de wijze waarop je ons hebt begeleid en geholpen met alles. Het was een mooie uitvaart en wij zijn blij dat jij onze uitvaartverzorger was. Ook namens de kinderen. Met vriendelijke groeten.”

 

“Ik voelde me door de uitvaartverzorgster heel goed begeleid en serieus genomen in al mijn keuzes. Ik kon mij geen betere begeleiding wensen.”

 

“De uitvaartverzorgster was erg meelevend en respectvol voor ons en de familie. Alles is naar wens verlopen!

 

“Een zeer professionele uitvaartverzorging heeft ons veel rust gegeven. Bedankt voor de goede zorg.

 

“Correctheid en deskundigheid van de uitvaartverzorger.

 

“De communicatie tussen de uitvaartverzorger en ons was uitmuntend. Al onze wensen zijn keurig en correct uitgevoerd. Al bij al zijn wij zeer tevreden! Heel erg bedankt voor de goede samenwwerking!

 

“De uitvaartverzorger krijgt van ons een dikke 10!.

 

“Ik heb de samenwerking met de uitvaartverzorger als zeer prettig ervaren.

 

“De uitvaartverzorger heeft met veel empathie, correct onze wensen vertaald in duidelijke afspraken. Zij was steeds uitstekend bereikbaar. Bij de uitvoering heeft de uitvaartverzorger met respect en begrip rekening gehouden met emoties en daaraan terplekke symbolische handelingen bedacht. Ook het draaiboek gaf duidelijkheid en rust. Onze dank!

 

“De uitvaartverzorger heeft het zo mooi gedaan. het kon niet beter.

“Het zit erop, het is klaar. En het is goed. Ik dank je nogmaals voor wat je voor ons hebt gedaan. Je was voor mij een steunpunt en ik voelde me helemaal vrij om jou alles te laten regelen.
Ik heb bewondering voor jouw professionele manier van werken. Het zijn natuurlijk situaties die je niet graag mee wilt maken, maar we ontkomen er niet aan. Ik hoop dat ik, als ik in de situatie kom dat ik een uitvaart moet ‘regelen’, een beroep op jou mag doen.

 

“Compliment voor de uitvaartverzorger.

 

“Mijn kinderen en ik houden niet van standaard begrafenissen. Onze vrije manier van denken en handelen pakte de uitvaartverzorger heel goed op EN hield toch de touwtjes in handen en trok ons regelmatig bij de les

 

“Een dikke 10 voor de uitvaartverzorger. Sociaal, lief en meelevend. Een aanrader voor toekomstige klanten.

 

“Alles was SUPER geregeld.

 

“De uitvaartverzorger straalde rust en vertrouwen uit en voldeed volledig aan dat beeld.

 

“Vanaf het eerste contact was er een goede klik. Over de uitvaarvaartverzorger alleen maar dikke complimenten. Zij haalde veel stress van mij af waardoor ik rustig werd en de uitvaart goed kon beleven. Op vriendelijke wijze droeg de uitvaartverzorger veel opties aan. In zo’n fase heb je echt iemand nodig, die door vertrouwen te bieden, vriendelijk te zijn en correctheid in handelen, jou het ontspannen gevoel geeft. Daardoor werd de dag van crematie ook een waardig en memorabel afscheid van mijn tante. Dankjewel. Dik tevreden. Vriendelijke groet.

 

“De familie is zeer dankbaar over alle punten op jullie evaluatieformulier.

 

“Alles is goed gegaan. Het contact met de uitvaartverzorger was goed en persoonlijk. Wij zijn blij dat we weer voor Meride hebben gekozen.

 

“Uiterst tevreden, het was een mooie uitvaart, Dank.

 

“Prima gedaan, snel contact en nette afhandeling.

 

“Van A tot Z gewoon heel goed geregeld. Zo netjes. Heb al kaartje bij mijn papieren gedaan zodat wanneer mijn tijd er is Meride ook mijn begrafenis verzorgd. Complimenten op alle niveau’s, ook namens mijn kinderen.

 

“De uitvaartverzorger had het allemaal. Op een hele fijne warme manier geregeld. Een goede steun, met gevoel voor humor, zalig! Ik heb een goed gevoel over de gehele ervaring .

 

“De uitvaartverzorger was fantastisch. Meer dan goed. Wij zijn zeer tevreden over de hele uitvaart. De uitvaartverzorger voelde in de dagen van het overlijden tot en met de uitvaart als een deel van ons gezin. Het meedenken, meevoelen en vooruitdenken was bijzonder. Alle lof, een dikke 10+.

 

“Wij willen de uitvaartverzorger een groot compliment geven. Haar inbreng en super goede zorg en begeleiding heeft geleid tot een heel persoonlijke en mooi(afscheids)feestje van mijn moeder, zoals zij dat zelf graag wilde. Nogmaals hartelijk dank.

 

“Prima, goed gevoel.

 

“Het is voor de familie een geruststelling dat er overal aan gedacht wordt want zelf zou dat moeilijk gaan door het verdriet. Alsnog bedankt namens dochte, zoon en schoonzoon.

 

“De uitvaartverzorger is zeer kundig. Een betrokken uitvaartleidster. Een betere hadden we niet kunnen wensen.”

 

“Goedemorgen, Ik wil jullie heel hartelijk bedanken voor de fijne en correcte wijze waarop jullie ons hebben bijgestaan na het overlijden van mijn man. Speciaal de uitvaartverzorger die alles tot in de puntjes heeft verzorgd. Ook het eerste contact met Meride gaf mij het vertrouwen om met jullie dit te regelen. Nogmaals heel veel dank. Met vriendelijke groet.”