Uitvaart laten verzorgen
Home » Over Meride » Wij komen graag met u in contact

Wij komen graag met u in contact

U kunt ons dag en nacht telefonisch bereiken. Wij staan voor u klaar om vragen te beantwoorden of om direct in actie te komen. Liever per e-mail contact? Geen probleem, het formulier hieronder kunt u gebruiken om een bericht aan Meride te verzenden. U ontvangt dan snel van de juiste medewerker een reactie.

Overlijden melden

Voor het melden van een overlijden en informatie over uivaartzorg kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken.

Meride in uw regio

Onze uitvaartverzorgers wonen en werken in elke regio. Ook bij u. Zij kennen de mogelijkheden en zijn altijd snel bij u.Hoe kunnen we u helpen?

Laat het ons weten, u krijgt snel antwoord.

  • Uw gegevens zijn veilig bij ons. Door op "Formulier verzenden" te klikken gaat u ermee akkoord dat we contact met u op kunnen nemen.

Direct in contact

Dag en nacht voor u bereikbaar

Chat: Zie rechts onderin uw scherm

“Ik ben enorm trots op al onze uitvaartverzorgers die dagelijks voor onze klanten aan het werk zijn. De verbindende kracht tussen onze mensen en de families is gevoel, inlevingsvermogen en verstand van zaken. Stuk voor stuk houden onze uitvaartverzorgers van hun vak en zetten ze hun ervaring graag in voor onze opdrachtgevers, óók voor U. Zo maakt Meride het verschil. “

Onze uitvaartverzorgers wonen en werken verspreid door Nederland. Er zijn altijd uitvaartverzorgers van Meride dicht bij u in de buurt. Zij kennen de mogelijkheden en zijn snel bij u. Ons hoofdkantoor staat centraal in het land in Hoevelaken.

Bezoekadres
Meride BV
Huizerstraatweg 111
1411 GM Naarden

KVK nr. 59053569

Postadres
Meride BV
Postbus 95
3970 AB Driebergen-Rijsenburg

Zakelijk: 088–03 04 250