10 jaar

Wij zijn Meride: eerlijk, dichtbij en persoonlijk. Bij ons staat uw belang voorop. Luisteren naar wat u écht wilt en belangrijk vindt overstijgt al het andere.

Wie zijn wij Meride Uitvaartverzorging

Het kan wél

In 2013 werd Meride opgericht Met de insteek: zorgen voor het mooist denkbare afscheid voor minder geld. Dat is tegen de stroom in van de gevestigde orde, maar met de stroom mee van mensen die een mooie uitvaart willen.

Landelijk én lokaal

We zijn een landelijke uitvaartorganisatie met een lokale benadering. Onze uitvaartverzorgers zijn ook in uw omgeving vertegenwoordigd. We staan er dag en nacht voor u klaar.

U mag kiezen

Veel uitvaartverzekeraars en -ondernemingen hebben eigen crematoria en afscheidsruimtes. Maar wist u dat u de plek van het afscheid altijd zelf mag kiezen? Maak een uitvaart zo mooi als u wilt. Als onafhankelijke uitvaartorganisatie zitten wij niet vast aan een locatie. Dat betekent veel minder tijdsdruk: de volgende uitvaart staat niet te dringen. Het scheelt vaak ook in kosten.

Welkom met élke uitvaartpolis

Welke uitvaartpolis u ook hebt, wij helpen u. En als u bij een grote verzekeraar met eigen uitvaartservice zit, bent u bij ons vaak zelfs beter af dankzij onze +10 %-regeling.

Ontdek onze meerwaarde met uw uitvaartpolis

Mooie uitvaart voor minder geld

  • Bespaar tot 40%op uw uitvaart*
  • Krijg 10% meer voor uw natura-uitvaartpolis
  • Onze klanten waarderen ons met een 9,2

*gebaseerd op informatie op website van Dela, Yarden en Monuta en afhankelijk van het gekozen product/aanbieder

Confidental Infomation