Besloten uitvaart

Is het budget wat krap? Heeft de overledene niet veel nabestaanden? Of vindt u zo’n grote uitvaart simpelweg wat veel? Deelt u liever uw verdriet niet met veel mensen? U zult zich dan veiliger voelen met een kort en intiem afscheid. De Kleine Uitvaart sluit aan bij uw wensen.

Meer informatie Offerte aanvragen
Basis begrafenis

Ik heb het als een mooi afscheid ervaren waar Jeroen van der Riet de juiste rol vervulde. Efficiënt en gelukkig niet stijf en star maar open en vriendelijk. De dragers mochten wel wat meer in…

9,2

470 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

★★★★★★★★★★
Besloten uitvaart

Afscheid in besloten kring

Wij verzorgen een intieme kamer voor de familie. Daar kunt u afscheid nemen in de veiligheid van uw geliefden. Als u wilt, kunt u ook uw overleden dierbare nog een laatste keer begeleiden naar het crematorium met een kleine groep familie en vrienden.

Dit gaan we voor u doen bij een besloten uitvaart

Wij vragen u eerst wie de overledene was en helpen u om de uitvaart vorm te geven zoals u wilt door mogelijkheden voor te leggen en eerlijke adviezen te geven. Samen met u zoeken wij een uitvaartkist uit die bij de overledene past, maken we het rouwdrukwerk en/of advertentie op zoals u wilt en bespreken we het rouwvervoer.

Wilt u toch een aparte afscheidsplechtigheid houden op een plek die betekenis had voor uw dierbare? Hield de overledene bijvoorbeeld erg van roeien? U kunt dan een plechtigheid houden bij de roeivereniging. Of natuurlijk op een andere bijzondere locatie. Wij verzorgen dit in samenwerking met u. Wij houden regelmatig contact met u door te bellen, e-mailen en persoonlijk bij u langs te komen. Wij verzorgen alle afspraken met alle leveranciers en alle wettelijke formaliteiten. De uitvaartverzorger staat u natuurlijk bij om alles op een soepele manier te laten verlopen. En na de uitvaart laten wij u niet zomaar vallen. Wij bieden u namelijk gratis unieke nazorghulpmiddelen om u te helpen met alle praktische zaken en bieden ondersteuning bij het rouwen.

Eerst een prijsopgave?

Laat ons uw wensen weten. Dan vertellen we u snel meer over de exacte kosten van de uitvaart.

Offerte aanvragen

Aarzel niet om te bellen!

Heeft u vragen, of wilt u zo snel mogelijk een uitvaart regelen? Meride is 24/7 bereikbaar.

085 - 401 81 23 (24/7)

Kosten besloten uitvaart?

De uitvaartkosten voor een besloten crematie liggen bij Meride tussen de € 2.495,- en de € 3.995,- Het hangt er uiteraard helemaal van uw wensen en de grootte van het gezelschap. Gebruik onze handige offertetool om alles snel op een rijtje te zetten en duidelijkheid over de exacte kosten te krijgen.

Elisa Giesbergen-Kuipers over haar ervaring met Meride

Kennismakingsgesprek aanvragen


Tussen 09:00 en 21:00 uur ontvangt u direct een reactie van ons.
Is het nu na 21:00 uur dan hoort u morgenochtend van ons.
Ervaring helpt u verder.

Besloten uitvaart