Besloten uitvaart

Is het budget wat krap? Heeft de overledene niet veel nabestaanden? Of vindt u zo’n grote uitvaart simpelweg wat veel? Deelt u liever uw verdriet niet met veel mensen? U zult zich dan veiliger voelen met een kort en intiem afscheid. Een besloten uitvaart sluit dan aan bij uw wensen.

Basis begrafenis

Dit gaan we voor u doen bij een besloten uitvaart

Wij vragen u eerst wie de overledene was en helpen u om de uitvaart vorm te geven zoals u wilt door mogelijkheden voor te leggen en eerlijke adviezen te geven. Samen met u zoeken wij een uitvaartkist uit die bij de overledene past, maken we het rouwdrukwerk en/of advertentie op zoals u wilt en bespreken we het rouwvervoer.

Wilt u toch een aparte afscheidsplechtigheid houden op een plek die betekenis had voor uw dierbare? Hield de overledene bijvoorbeeld erg van roeien? U kunt dan een plechtigheid houden bij de roeivereniging. Of natuurlijk op een andere bijzondere locatie. Wij verzorgen dit in samenwerking met u. Wij houden regelmatig contact met u door te bellen, e-mailen en persoonlijk bij u langs te komen. Wij verzorgen alle afspraken met alle leveranciers en alle wettelijke formaliteiten. De uitvaartverzorger staat u natuurlijk bij om alles op een soepele manier te laten verlopen. En na de uitvaart laten wij u niet zomaar vallen. Wij bieden u namelijk gratis unieke nazorghulpmiddelen om u te helpen met alle praktische zaken en bieden ondersteuning bij het rouwen.

Bespreking uitvaart
9,2

563 beoordelingen

98% beveelt Meride uitvaart aan

★★★★★★★★★★

Een betere uitvaart ervaring voor een betere prijs

  • Voor een reguliere uitvaart betaalt u bij ons tot € 1.500,- minder* dan bij Monuta, Yarden of Dela.
  • Wij verhogen altijd uw poliswaarde met 5%
  • Onze klanten waarderen ons met een 9,2

Meer over de beste prijs

* Gebasseerd op informatie op websites van Dela, Yarden en Monuta